Odgovor kao da je vješto izbjegnut - znamo svi koliko traje godišnji odmor ali nigdje se ništa pobliže ne navodi za sadašnje stanje. "nema zastoja" moglo bi se tumačiti i da je osoblje na klinici, ali to opet ne objašnjava pobliže što se uistinu radi (čak ni kad je napisano "normalno se radi"). Možda griješim?
cure jel zna netko dobrog urologa?Ako sam ot sorri
Za spermiogram se ne treba naručiti - uputnica se predaje na glavnom šalteru – kod administratora
po novome, Treba se naruciti i za spermiogram...dobro da sam prije nazvala, jer bi se glatko vratili kuci neobavljenog posla. Ceka se oko 3 tjedna( to je najbrze,rekla je zena).
A joj, koji će to onda biti pritisak na dr. A. Još će biti veća gužva! Katastrofa!
Ja jutros bila i A. je bio dosta neraspoložen nisam ni ja nešto bila pa mi nije smetalo ali sam primjetila.
Sad sam i ja zvala. Dr. L definitivno odlazi s VV-a. Detalje ne znam, planiram ga nazvati drugi tjedan na mob...išla bi za njim, ali financije nam nisu jača strana...mislim da za sad ne postoji opcija prebacivanja kod dr. A. - tako mi je bar sestra koja se javila na telefon rekla...majku mu pa šta će se još dogoditi![]()
Pa stvarno ovo nema nigdje, cure ja sada neznam što da radim, ja 27.09 trebam ići tj naručila sam se kod dr L., priprema me za postupak u Pragu sa doniranim sjemenom i što ću sada ,pa jel se ne može kod doktora A. prebaciti, pa šo mi sada cure preostaje?
Ima li još kakva 'lijepa' novost???!!! A što će biti s nama, pacijentima dr.L? Je li netko dolazi umjesto njega? Ja sam gore tek 22. 9. kao za dogovor, ne znam čega sad
Ajme,sad još i to!!! Kog vraga su me naručili onda 29. na dogovor za postupak?? Sve mi se čini da ću preći 300 km i poljubiti vrata((( Kuda da sad idem? Luda sam
![]()
Cura Pražanka, ako te ne primi A., naruči se kod L-a privatno, kod Radončića privatno, kod Šimunića privatno, svi oni vjerojatno mogu raditi pripremu za Prag, nemoj Prag odgađat zbog toga. Sretno!
Da, zaboravih spomenuti da me prošli tjedan naručio u 10 mjesecu par dana prije m za postupak. Ma super!
Deželo, čekaj nas...
Čudno mi je da dr. A nebi primio pacijentice od dr L. mislim kuda ćemo mi svi onda pripasti i stići, pa ako neće dr A. pa onda će valjda nela zamjena doći umjesto dr. L! A znam cure da mogu privatno, ali eto to će me koštati, ja trebam par folikulometrija i to praćenje, a koliko će me to koštati joj, ja bi najradije kod dr L, a neznam što ću, kada mi financijski opet to nepaše, išla bi i ja kod dr A, a sada neznam da li će primati, šta će to sada biti, bila sam kod dr L, 8dc i 19dc na pregledu sada kao trebam 27.09 par dana prije krvarenja, pa sada neznam da li mi već onda može odrediti kakvu stimulaciju i onda kada krenem sa stimulacijom praćenej, ali treba i to praćenje neko strućan odraditi, a ja b da to mogu na v.v, joj tako sam jadna, kuda sve tako , tu sada i još taj probe, pa 27.09. će valjda cure još biti tamo, ?
pa ja nemogu doči sebi da mogu biti takav baksuz pa to nema nigdje trebala iči u 6mj. i odgodio radi kongresa i sad idem 20.9 na dogovor par dana prije menge jer kao tobože idem u potstupak a trebam procuriti 25.9 da bar oče odraditi otkazni rok mjesec dana,ljuta sam grizem sve oko sebe više ču izluditi ,a u ponedjeljak sam gore vidjet ču šta če mi reči dok nečujem iz njegovih usta da odlazi više neču niti navračati ovdje jer odkada sam pročitala da ide cijeli dan me se nemože podnjeti grizemm,danas sam luda ...![]()
molila bih one koje znaju neka mi na pp pošalju kako im se zove klinika i točnu adresu gdje bude dr.l .. hvala
U šoku sam.. šta će nas još snaći..
pacijent sam dr. A . i sad me frka da će i on otići za dr. L .![]()
Mislim da sad opet ne trebamo širiti frku više nego što je. Ne vjerujem da će dr. A otići. Već je naručio pacijentice za 11.mj. Sve je moguće, ali jednostavno ne vjerujem. Možda i L bude radio neku paralelku, tko to zna. U svakom slučaju bi imao manje pacijenta, jer ovo dosad i nije bilo normalno. Ipak njegove pacijentice bi trebale imati pravo biti informirane na vrijeme, kako bi na vrijeme znale na čemu su. Čula sam i neke priče (to je još u stanju pregovaranja) da i Rebro počne raditi IVF.
??????????????????????????? katastrofa ?????????????????? I ja sam narucena u utorak za dogovor.Jel netko zna da li on ovaj mjesec uopce ima koga u postupku FETa ili prirodnome?? Ne znam ni ja sto cu ici na dogovor u utorak ako on odlazi??? Pa nije mi bas preko puta..... Nije uopce bitno koja bolnica ni koliko njih ce poceti sa postupcima. Bit je bio u uigranom timu koji su svi do jednoga znali sta rade..to je bilo super, i ulijevalo je nadu nama koje smo bile u postupcima..a vec i samo vjerovanje je put ka uspjehu. ovo je tema dana, a ne ono glupo sudjenje, trebalo bi dati lickoga medvjeda na sud za sve nerodjenje bebe sa VV
Kako super, ja sam pacijent dr.A, ako sada svi pređu kod njega dok se to sve ne stabilizira ja u postupak ću 2000 i............Šta reći šok za šokom.
![]()
meni sve smrdi na to da bi se potpomognuta na vv-u za koji mj mogla ugasit![]()
Sve je to smišljeno unaprijed da nam Mili pokaže da je ON jači od svih nas i da će bit onako kako njegovom novčaniku paše...........
Rebro nece radit IVF jer Petrova spada pod KBC.Petrova,Rebro,Salata,Bozidareviceva i Gunduliceva sve je to KBC Zagreb
Zao mi je sto nas Luci napusta, njegova ce energija gore itekako faliti, ali sam opet uvjerena da su se pripremili za taj korak ipak to nije bas tako iznenada kao kad se dr. Jukic razbolio.
Dugo se već piše o tome, neke od vas su htjele slušati - dok su druge samo odmahivale na to da se na VV-u spremaju promjene.
Lučinger sad ipak odlazi u privatnike što je vjerojatno rezultat spajanja Merkura i VV-a, to je i sam govorio nekim pacijenticama da će otići u privatnike ako se bolnice budu spojile.
Ako se spoje bolnice, ja sam opet pak čula, da dr. Alebić to jedva čeka i otići će gore na Merkur. Što će biti s pacijenticama Lučingera? VJerojatno će i ta spojena varijanta na Merkuru imati dodatnog liječnika koji će preuzeti dio pacijentica. Kako se zove liječnik na Merkuru koji je radio također među ostalim IVF?
I po meni ima apsolutno mjesta panici, jer ne vjerujem da Alebić koji je inače imao manje pacijentica nego Lučinger preuzeti sve Lučingerove jer to fizički jednostavno ne može.
Ono što također treba provjerit i što će imati još većih posljedica je da li i Lana odlazi, u što ja iskreno apsolutno vjerujem, a ako i Lana biologica odlazi u privatnike, to će tek biti veća šteta jer će početi raditi neki no name početnici embriolozi.
nezavidna situaija bas. mi imamo smrzliće gore i opet planiramo ići a da polazim od početka odlučila bih se kod L privatno ići.
i Lana odlazi sa dr.L...
a navodno se ne sele u Merkur nego ostaju gdje su i sada,ali tko će radit i kako to se još ne zna...
Cure, upravo sam procitala sve postove vezane uz odlazak dr L.Nije me bilo par dana i maby mi je javila situaciju, pa sam brze-bolje otisla na Rodu sve na miru procitati.Ja sam paciejntica dr L.Bila sam na VV 9.9. i narucili su me 25.10., par dana pred mengu da napravimo ultrazvuk i odredimo protokol.Jos mi je dr L rekao da idem u postupak u 11 mjesecu. Bila sam sva sretna i dolebdjela sam do Rijeke.Ovo sada me je sokiralo.Iskreno, i ja cisto sumnjam da ce dr A preuzeti pacijentice dr L, jer je nas jako puno i on to ne bi mogao ni fizicki podnijeti.Opcije su, po meni, da ce dr L doci mijenjati neki drugi dr na VV ili ce nas, pacijentice dr L, prevaciti k nekom drugom dr na Merkur.Ne znam kome bi nas mogli 'dati', ali dr L je jedini i iskljucivi razlog moga odlaska u Zagreb.On me vodi od prvoga dana, u njega imam povjerenja i odgovara mi i kao osoba i kao lijecnik.Ne zelim drugoga.Jos me vise muci hoce li i biloginja otici s njime u privatnike buduci da vec ionako rade u istom IVF centru.Ona je, po rijecima dr L, najbolja...a i ona je jedina koja je mm detaljno objasnila rezultat njegovoga spermiograma...nitko to ranije nije ucinio.Opcija je i ici k dr L privatno...ali to kosta...zna li mozda itko koliko tocno?Ili cca?Mislim...imam pravo na 6 besplatnih postupaka, nisam jos iskoristila nijedan, taj u 11 mj bi mi bio prvi...pa mi se ne placa ako jos nisam iskoristila ono na sto imam pravo..s dr pak strane zelim nastaviti s dr L, ne zelim mijenjati lijecnike...ni biologinju...nikada ne znas tko ce ih zamijeniti, a nisam voljna ni spremna biti pokusnim kunicem nekome pocetniku...svaka cast, svi moraju poceti od pocetka, ali ja ne zelim biti niciji pocetak![]()
Joj cure...ja se od proljeća spremam na VV i nikako da se poklopimo - prvo kongres, godišnji i sad kad sam se namjerila... ta daaammm... Strašno!!!! A glavni razlog zašto sam htjela otići na VV je da muž napravi 'pošteni' spremiogram da vidimo na čemu smo ali...
Sad mi nije jasno. Ako Dr. L i biologica odlaze u privatnike ne vjerujem da će imati tako kvalitetan aparat, ono mozgovi na jednu stranu a tehologija ostaje u VV....Sad već si svašta vrtim u glavi![]()
EVO VAM PODACI O FIRMI, PODACI IZ SUDSKOG REGISTRA...
IVF CENTAR d.o.o.
Članovi uprave - likvidatori
Lana Krile
Funkcija - direktor
Ovlaštenje - zastupa društvo pojedinačno i samostalno
Dražen Lučinger
Funkcija - direktor
Ovlaštenje - zastupa društvo pojedinačno i samostalno
ovo bi značilo da i lana odlazi jer sumnjam da bi ona isto radila na dva mjesta...a to su osnovali još 2008 god.
ovo je moj kraj sa VV...
Cure, ja imam adresu IVF centra, i broj i email, jer smo mm i ja tamo privatno radili s-gram, pa ako kojoj još treba, neka mi se slobodno javi pp.Jer ne znam smijem li to ovdje napisati, da ne ispadne da reklamiram.
Pozz svima
O ovom da dr. L odlazi u privatnike se priča već 2 godine i ne kužim zašto nije pacijentima na vrijeme rekao istinu, prije ili kasnije sve se sazna ali ovo je puno gora situacija koliko je pacijenata čekalo obećane postupke sada najesen i što sad? Tko ima novaca za privatno ok ali tko nema dolazi u ruke novog dr. o kojem se još uvijek ne zna ništa.
Stvarno situacija za pop. od muke
može adresa javno
i na topicu o privatnim klinikama su objavljene adrese i podaci
i na temu
i moja je to bila matična klinika
bilo je jasno da je i to jedna od opcija, nažalost najgori scenarij za nas pacijentice...ali se baš taj obistinio
BHany kaze da moze adresa, pa evo:
IVF CENTAR za ginekologiju, opstetriciju i reprodukcijsku medicinu d.o.o.
Metalčeva 5/IV
Zagreb
tel. 095/ 561 6132
e-mail: drazenlucinger@gmail.com
Da, nazalost oboje odlaze s VV i nemam pojma kako ce to sada tamo izgledati.
Web stranica Lucijeve privatne poliklinike je u izradi pa cemo vjerojatno imati na uvid i kompletan cijenik, za sada znam da ce najskuplja metoda kostati cca 10 000 kuna dakle od prilike kao i u ostalim privatnim klinikama kod nas.Radit ce se svi oblici MPO pa i TESA a postoji i mogucnost zamrzavanja i odmrzavanja js i embrija tako da ce njegove pacijentice koje imaju zamrznute embrije na VV moci ih prebaciti tamo na odmrzavanje.Mogucnosti anestezije kod punkcije nema i nece je ni biti.Ako bude kakvih novosti javim vam naravno.
I sam kaze da vec nekoliko godina radi na dvije strane paralelno, da mu je zbog toga naruseno zdravlje i da su razlozi njegovog odlaska iskljucivo privatne prirode.
bok Ružiceja sam nova na Rodi iako već dosta dugo čitam... zanima me.. pošto vidim da znaš... da li će Luči početi raditi postupke privatno do kraja ove godine? pitam zato jer inače planiram u Cito u 11-om mjesecu iako sam iz Zagreba... ali s Lučijem u privatnicima po meni to više neće biti potrebno...puno hvala na odgovoru
![]()
Moje emicije oko odlaska su podjeljene:
-bio je moj doktor par godine i kao njegov pacijent smatram da smo u realnim rokovim trebali imati informaciju da je gotovo (bar u 6 mj. o.g. jer dr. nije jučer počeo razmišljati o privatnim vodama već taj plan traje par godina)
-da, većina nas je očekivala ovaj scenarij, ali tako grub rez, ja ipak nisam
-bila sam dovoljno "plitka" pa si nisam osigurala dodatnu kliniku u HR ili bar MB
-dr. je svojim pacijentima uskratio prilagodbu na nove uvjete (kako zamjenskog doktora na VV-u tako i odabir neke druge klinike)
-bez obzira na izgovor o zdravlju, osobno smatram ovaj čin previše sebičnim od strane dr. kojeg su pacijenti iznimno cijenili.
Svim pacijentima dr.A također neće biti lako jer odlazi i Lana.
Svima koji su gajili nadu da će spajanje sa Merkurom donijeti bolje uvjete za pacijente, neka ovaj čin dr. L bude poticaj da konačno povjeruju kako boljih uvjeta sa ovim spajanjem nema niti će biti.