andream šaljem ti puno,puno ~~ i odželim uspješan postupak
frka![]()
![]()
andream šaljem ti puno,puno ~~ i odželim uspješan postupak
frka![]()
![]()
ne znam ja imam akutnu hipotireozu pijem eutirox,a citala sam i endokrinolog mi je rekao da taj hasimotov sindrom moras cijeli zivot pit eutirox.Meni je stitnjaca velike probleme stvarala,a nisam ni kuzila misla manjak zeljeza,eto svaki organizam dukcije reagira
Jel onda na vv sve funkcionira normalno ili??Koliko ste vi čekali taj spermiogram?Kaj se svaki nalaz čeka mjesec dana?
Na žalost, neki i više...
Kakva je situacija gore? Jel se rade postupci ili ne? Kome treba PP savjetovanje, kome ne? Jel rade smrzavanje js? Jel rade FET-ove iz postupaka prije zakona? Jel se pristup promijenio?
ksena, dosta je vec odgovoreno u prijasnjim postovima - postupci lagano pocinju - dobivaju se lijekovi i narucuje za 10.mj., PP treba novima i pacijentima dr.A koji ga nisu prosli, smrzavaju js i rade FET-ove. za pristup ne znam bas kaj mislis?! mislis zbog merkura i tih bullshitova?
nivesa, sve nalaze (hormone i spermiogram) uglavno cekas mjesec-mjesec i pol (a nazalost se znalo i vise oduziti...).
Ne znam koja je fora kod tih spermiograma, ali kad sam bila u Mariboru i prof. Vlaisavljević je gledao samo spermiogram s VV-a promrljao je nešto oni imaju dobru mašinu...
je, sretna35 - znalo se dogadjati da spermiogram iz petrove bude uredan pa se ljudi vode kao idiopate, a na VV-u ispadne los... bolji su im aparati pa priznaju samo svoje nalaze.
Nama je bilo obratno: u Petrovoj dva puta asthenozoospermia, na VV oba puta normozoospermia. Ne znam je l' im se kriteriji malkice razlikuju (sumnjam, ne bi trebali, a ni aparatura) ili je to ipak do spermiograma koji, znamo, variraju.
Sretna![]()
Odgovor kao da je vješto izbjegnut - znamo svi koliko traje godišnji odmor ali nigdje se ništa pobliže ne navodi za sadašnje stanje. "nema zastoja" moglo bi se tumačiti i da je osoblje na klinici, ali to opet ne objašnjava pobliže što se uistinu radi (čak ni kad je napisano "normalno se radi"). Možda griješim?
frka Jesi to nedavno radila ili prije ovog glupog zakona??
Posljednje uređivanje od nivesa : 16.09.2010. at 01:41
cure jel zna netko dobrog urologa?Ako sam ot sorri
pozzz,ja sam tu nova tj.slabije se služim forumom nisam baš vješta.al zanima me da li si dobila termin i kada.ja sam se vratila iz zag.i ak bude sve ok početkom 11.mjeseca sam tamo pa bi voljela imati društvo.
Za spermiogram se ne treba naručiti - uputnica se predaje na glavnom šalteru – kod administratora
po novome, Treba se naruciti i za spermiogram...dobro da sam prije nazvala, jer bi se glatko vratili kuci neobavljenog posla. Ceka se oko 3 tjedna( to je najbrze,rekla je zena).
cureee jeste li čule novost?? dr. L. radi samo do 01.10. na VV i onda odlazi u privatnike!??? sad sam zvala gore da se naručim za postupak i neka mi sestra je to rekla. Naravno da neću ostat pacijent VV kad nam Luči ode.....
A joj, koji će to onda biti pritisak na dr. A. Još će biti veća gužva! Katastrofa!
Ja jutros bila i A. je bio dosta neraspoložen nisam ni ja nešto bila pa mi nije smetalo ali sam primjetila.
Sad sam i ja zvala. Dr. L definitivno odlazi s VV-a. Detalje ne znam, planiram ga nazvati drugi tjedan na mob...išla bi za njim, ali financije nam nisu jača strana...mislim da za sad ne postoji opcija prebacivanja kod dr. A. - tako mi je bar sestra koja se javila na telefon rekla...majku mu pa šta će se još dogoditi![]()
Pa stvarno ovo nema nigdje, cure ja sada neznam što da radim, ja 27.09 trebam ići tj naručila sam se kod dr L., priprema me za postupak u Pragu sa doniranim sjemenom i što ću sada ,pa jel se ne može kod doktora A. prebaciti, pa šo mi sada cure preostaje?
Ima li još kakva 'lijepa' novost???!!! A što će biti s nama, pacijentima dr.L? Je li netko dolazi umjesto njega? Ja sam gore tek 22. 9. kao za dogovor, ne znam čega sad
Ajme,sad još i to!!! Kog vraga su me naručili onda 29. na dogovor za postupak?? Sve mi se čini da ću preći 300 km i poljubiti vrata((( Kuda da sad idem? Luda sam
![]()
Cura Pražanka, ako te ne primi A., naruči se kod L-a privatno, kod Radončića privatno, kod Šimunića privatno, svi oni vjerojatno mogu raditi pripremu za Prag, nemoj Prag odgađat zbog toga. Sretno!
Da, zaboravih spomenuti da me prošli tjedan naručio u 10 mjesecu par dana prije m za postupak. Ma super!
Deželo, čekaj nas...
Čudno mi je da dr. A nebi primio pacijentice od dr L. mislim kuda ćemo mi svi onda pripasti i stići, pa ako neće dr A. pa onda će valjda nela zamjena doći umjesto dr. L! A znam cure da mogu privatno, ali eto to će me koštati, ja trebam par folikulometrija i to praćenje, a koliko će me to koštati joj, ja bi najradije kod dr L, a neznam što ću, kada mi financijski opet to nepaše, išla bi i ja kod dr A, a sada neznam da li će primati, šta će to sada biti, bila sam kod dr L, 8dc i 19dc na pregledu sada kao trebam 27.09 par dana prije krvarenja, pa sada neznam da li mi već onda može odrediti kakvu stimulaciju i onda kada krenem sa stimulacijom praćenej, ali treba i to praćenje neko strućan odraditi, a ja b da to mogu na v.v, joj tako sam jadna, kuda sve tako , tu sada i još taj probe, pa 27.09. će valjda cure još biti tamo, ?
pa ja nemogu doči sebi da mogu biti takav baksuz pa to nema nigdje trebala iči u 6mj. i odgodio radi kongresa i sad idem 20.9 na dogovor par dana prije menge jer kao tobože idem u potstupak a trebam procuriti 25.9 da bar oče odraditi otkazni rok mjesec dana,ljuta sam grizem sve oko sebe više ču izluditi ,a u ponedjeljak sam gore vidjet ču šta če mi reči dok nečujem iz njegovih usta da odlazi više neču niti navračati ovdje jer odkada sam pročitala da ide cijeli dan me se nemože podnjeti grizemm,danas sam luda ...![]()
molila bih one koje znaju neka mi na pp pošalju kako im se zove klinika i točnu adresu gdje bude dr.l .. hvala
U šoku sam.. šta će nas još snaći..
pacijent sam dr. A . i sad me frka da će i on otići za dr. L .![]()
Mislim da sad opet ne trebamo širiti frku više nego što je. Ne vjerujem da će dr. A otići. Već je naručio pacijentice za 11.mj. Sve je moguće, ali jednostavno ne vjerujem. Možda i L bude radio neku paralelku, tko to zna. U svakom slučaju bi imao manje pacijenta, jer ovo dosad i nije bilo normalno. Ipak njegove pacijentice bi trebale imati pravo biti informirane na vrijeme, kako bi na vrijeme znale na čemu su. Čula sam i neke priče (to je još u stanju pregovaranja) da i Rebro počne raditi IVF.
??????????????????????????? katastrofa ?????????????????? I ja sam narucena u utorak za dogovor.Jel netko zna da li on ovaj mjesec uopce ima koga u postupku FETa ili prirodnome?? Ne znam ni ja sto cu ici na dogovor u utorak ako on odlazi??? Pa nije mi bas preko puta..... Nije uopce bitno koja bolnica ni koliko njih ce poceti sa postupcima. Bit je bio u uigranom timu koji su svi do jednoga znali sta rade..to je bilo super, i ulijevalo je nadu nama koje smo bile u postupcima..a vec i samo vjerovanje je put ka uspjehu. ovo je tema dana, a ne ono glupo sudjenje, trebalo bi dati lickoga medvjeda na sud za sve nerodjenje bebe sa VV
Kako super, ja sam pacijent dr.A, ako sada svi pređu kod njega dok se to sve ne stabilizira ja u postupak ću 2000 i............Šta reći šok za šokom.
![]()
meni sve smrdi na to da bi se potpomognuta na vv-u za koji mj mogla ugasit![]()
Sve je to smišljeno unaprijed da nam Mili pokaže da je ON jači od svih nas i da će bit onako kako njegovom novčaniku paše...........
Rebro nece radit IVF jer Petrova spada pod KBC.Petrova,Rebro,Salata,Bozidareviceva i Gunduliceva sve je to KBC Zagreb
Zao mi je sto nas Luci napusta, njegova ce energija gore itekako faliti, ali sam opet uvjerena da su se pripremili za taj korak ipak to nije bas tako iznenada kao kad se dr. Jukic razbolio.