Stranica 5 od 62 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

andream šaljem ti puno,puno ~~ i od želim uspješan postupak
    frka

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ne znam ja imam akutnu hipotireozu pijem eutirox,a citala sam i endokrinolog mi je rekao da taj hasimotov sindrom moras cijeli zivot pit eutirox.Meni je stitnjaca velike probleme stvarala,a nisam ni kuzila misla manjak zeljeza,eto svaki organizam dukcije reagira

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    imas, Nivesa. ali morate kod javnog biljeznika po izjavu da zivite u vanbracnoj zajednici. popunite izjavu, pljunete 100kn, dobijete zig i to nosis na VV umjesto vjencanog lista.
    Oh pa to je onda još malo!!!Mislila sam da će bit veća muka oko toga.Samo nek se usreće sa tih 100kn.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Jel onda na vv sve funkcionira normalno ili??Koliko ste vi čekali taj spermiogram?Kaj se svaki nalaz čeka mjesec dana?

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Na žalost, neki i više...

Kakva je situacija gore? Jel se rade postupci ili ne? Kome treba PP savjetovanje, kome ne? Jel rade smrzavanje js? Jel rade FET-ove iz postupaka prije zakona? Jel se pristup promijenio?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ksena, dosta je vec odgovoreno u prijasnjim postovima - postupci lagano pocinju - dobivaju se lijekovi i narucuje za 10.mj., PP treba novima i pacijentima dr.A koji ga nisu prosli, smrzavaju js i rade FET-ove. za pristup ne znam bas kaj mislis?! mislis zbog merkura i tih bullshitova?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nivesa, sve nalaze (hormone i spermiogram) uglavno cekas mjesec-mjesec i pol (a nazalost se znalo i vise oduziti...).

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam narucena za dogovor iduci tjedan, rekao mi je doktor da odmah donesem briseve i papu, s obzirom da smo ponavljaci, tj vec imamo curicu, iduci ce mjesec 2 godine, ne znam trebamo li i mi na taj famozni razgovor kod psihologa da nas procijeni????????? Meni to uopce nema smisla, ali?? Htjela bih se pripremiti, dr. mi to nije spominjao na tel.
    je li muž trebao ponavljat spermiogram kod njih

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

imas, Nivesa. ali morate kod javnog biljeznika po izjavu da zivite u vanbracnoj zajednici. popunite izjavu, pljunete 100kn, dobijete zig i to nosis na VV umjesto vjencanog lista.
    Da li je za tu potvrdu od javnog biljeznika o izvanbracnoj zajednici nuzno da partneri imaju prijavljeno prebivaliste na istoj adresi?

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
    Da li je za tu potvrdu od javnog biljeznika o izvanbracnoj zajednici nuzno da partneri imaju prijavljeno prebivaliste na istoj adresi?
    nije - mi nismo bili.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    je li muž trebao ponavljat spermiogram kod njih
    je, trebat ce.radio je tamo vec, ali prije 5 godina, nalaz oligoastenoteratoozospermija. Radio ga je i prosli tjedan kod nas u bolnici, potpuno isti nalaz. Mora ga ponoviti sad opet u Vuka u utorak, jer oni ne priznaju nicije osim svojih nalaza. Ali sumnjam da ce biti razlike.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    je, trebat ce.radio je tamo vec, ali prije 5 godina, nalaz oligoastenoteratoozospermija. Radio ga je i prosli tjedan kod nas u bolnici, potpuno isti nalaz. Mora ga ponoviti sad opet u Vuka u utorak, jer oni ne priznaju nicije osim svojih nalaza. Ali sumnjam da ce biti razlike.
    da toga sam se i bojala

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ne znam koja je fora kod tih spermiograma, ali kad sam bila u Mariboru i prof. Vlaisavljević je gledao samo spermiogram s VV-a promrljao je nešto oni imaju dobru mašinu...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

je, sretna35 - znalo se dogadjati da spermiogram iz petrove bude uredan pa se ljudi vode kao idiopate, a na VV-u ispadne los... bolji su im aparati pa priznaju samo svoje nalaze.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Nama je bilo obratno: u Petrovoj dva puta asthenozoospermia, na VV oba puta normozoospermia. Ne znam je l' im se kriteriji malkice razlikuju (sumnjam, ne bi trebali, a ni aparatura) ili je to ipak do spermiograma koji, znamo, variraju.
    Sretna

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je bilo obratno: u Petrovoj dva puta asthenozoospermia, na VV oba puta normozoospermia. Ne znam je l' im se kriteriji malkice razlikuju (sumnjam, ne bi trebali, a ni aparatura) ili je to ipak do spermiograma koji, znamo, variraju.
    Sretna
    nama je uvijek bio normo (i u petrovoj i na vv-u)
    ali najgori dio prikupljanja nalaza mi je njihov s-gram jer se najduže čeka (što za naručit MM-a, što nalaz)
    Posljednje uređivanje od pirica : 15.09.2010. at 22:06 Razlog: nadopuna posta

Datum pristupanja
    May 2007

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Odgovor kao da je vješto izbjegnut - znamo svi koliko traje godišnji odmor ali nigdje se ništa pobliže ne navodi za sadašnje stanje. "nema zastoja" moglo bi se tumačiti i da je osoblje na klinici, ali to opet ne objašnjava pobliže što se uistinu radi (čak ni kad je napisano "normalno se radi"). Možda griješim?

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

frka Jesi to nedavno radila ili prije ovog glupog zakona??
    Posljednje uređivanje od nivesa : 16.09.2010. at 01:41

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    Odgovor kao da je vješto izbjegnut - znamo svi koliko traje godišnji odmor ali nigdje se ništa pobliže ne navodi za sadašnje stanje. "nema zastoja" moglo bi se tumačiti i da je osoblje na klinici, ali to opet ne objašnjava pobliže što se uistinu radi (čak ni kad je napisano "normalno se radi"). Možda griješim?
    Odgovor uopće nije niti dan....ono tipa kaj vi glupe žene brijete pa mi normalno radimo

Svejedno - hvala udruzi BETA na pokušaju

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

cure jel zna netko dobrog urologa?Ako sam ot sorri

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    frka Jesi to nedavno radila ili prije ovog glupog zakona??
    ako mislis na izjavu o vanbracnoj zajednici kod javnog biljeznika - to smo obavili u 4. mjesecu prije postupka. prije ovog zakona to nije niti bilo potrebno (a ne bi trebalo biti ni sada).

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

pozzz,ja sam tu nova tj.slabije se služim forumom nisam baš vješta.al zanima me da li si dobila termin i kada.ja sam se vratila iz zag.i ak bude sve ok početkom 11.mjeseca sam tamo pa bi voljela imati društvo.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Za spermiogram se ne treba naručiti - uputnica se predaje na glavnom šalteru – kod administratora
    po novome, Treba se naruciti i za spermiogram...dobro da sam prije nazvala, jer bi se glatko vratili kuci neobavljenog posla. Ceka se oko 3 tjedna( to je najbrze,rekla je zena).

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

ako mislis na izjavu o vanbracnoj zajednici kod javnog biljeznika - to smo obavili u 4. mjesecu prije postupka. prije ovog zakona to nije niti bilo potrebno (a ne bi trebalo biti ni sada).
    Aha!!Hvala puno....to sam mislila..

maya3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cureee jeste li čule novost?? dr. L. radi samo do 01.10. na VV i onda odlazi u privatnike!??? sad sam zvala gore da se naručim za postupak i neka mi sestra je to rekla. Naravno da neću ostat pacijent VV kad nam Luči ode.....

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A joj, koji će to onda biti pritisak na dr. A. Još će biti veća gužva! Katastrofa!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja jutros bila i A. je bio dosta neraspoložen nisam ni ja nešto bila pa mi nije smetalo ali sam primjetila.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sad sam i ja zvala. Dr. L definitivno odlazi s VV-a. Detalje ne znam, planiram ga nazvati drugi tjedan na mob...išla bi za njim, ali financije nam nisu jača strana...mislim da za sad ne postoji opcija prebacivanja kod dr. A. - tako mi je bar sestra koja se javila na telefon rekla...majku mu pa šta će se još dogoditi

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pa stvarno ovo nema nigdje, cure ja sada neznam što da radim, ja 27.09 trebam ići tj naručila sam se kod dr L., priprema me za postupak u Pragu sa doniranim sjemenom i što ću sada ,pa jel se ne može kod doktora A. prebaciti, pa šo mi sada cure preostaje?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ima li još kakva 'lijepa' novost???!!! A što će biti s nama, pacijentima dr.L? Je li netko dolazi umjesto njega? Ja sam gore tek 22. 9. kao za dogovor, ne znam čega sad

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

A gdje to dr. L ima privatnu ordinaciju?

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ajme,sad još i to!!! Kog vraga su me naručili onda 29. na dogovor za postupak?? Sve mi se čini da ću preći 300 km i poljubiti vrata ((( Kuda da sad idem? Luda sam

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj molu prvotno napisa Vidi poruku
    A gdje to dr. L ima privatnu ordinaciju?
    Metalceva kod Doma sportova....
    Da, i ja imam termin za dogovor par dana prije ocekivane m, 24.09. pa isto onda sad ne znam za sto tocno....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Cura Pražanka, ako te ne primi A., naruči se kod L-a privatno, kod Radončića privatno, kod Šimunića privatno, svi oni vjerojatno mogu raditi pripremu za Prag, nemoj Prag odgađat zbog toga. Sretno!

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Da, zaboravih spomenuti da me prošli tjedan naručio u 10 mjesecu par dana prije m za postupak. Ma super!
    Deželo, čekaj nas...

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Malo je čudno da prošli tjedan nije znao da odlazi!?

hop avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Čudno mi je da dr. A nebi primio pacijentice od dr L. mislim kuda ćemo mi svi onda pripasti i stići, pa ako neće dr A. pa onda će valjda nela zamjena doći umjesto dr. L! A znam cure da mogu privatno, ali eto to će me koštati, ja trebam par folikulometrija i to praćenje, a koliko će me to koštati joj, ja bi najradije kod dr L, a neznam što ću, kada mi financijski opet to nepaše, išla bi i ja kod dr A, a sada neznam da li će primati, šta će to sada biti, bila sam kod dr L, 8dc i 19dc na pregledu sada kao trebam 27.09 par dana prije krvarenja, pa sada neznam da li mi već onda može odrediti kakvu stimulaciju i onda kada krenem sa stimulacijom praćenej, ali treba i to praćenje neko strućan odraditi, a ja b da to mogu na v.v, joj tako sam jadna, kuda sve tako , tu sada i još taj probe, pa 27.09. će valjda cure još biti tamo, ?

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Malo je čudno da prošli tjedan nije znao da odlazi!?
    a sve se bojim da nije znao
    ali vjerujem da će na VV organizirati neku zamjenu jer dr. L ima jako puno pacijentica.
    Držim vam fige cure da nađete svoj put do sreće

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

pa ja nemogu doči sebi da mogu biti takav baksuz pa to nema nigdje trebala iči u 6mj. i odgodio radi kongresa i sad idem 20.9 na dogovor par dana prije menge jer kao tobože idem u potstupak a trebam procuriti 25.9 da bar oče odraditi otkazni rok mjesec dana,ljuta sam grizem sve oko sebe više ču izluditi ,a u ponedjeljak sam gore vidjet ču šta če mi reči dok nečujem iz njegovih usta da odlazi više neču niti navračati ovdje jer odkada sam pročitala da ide cijeli dan me se nemože podnjeti grizemm,danas sam luda ...

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

molila bih one koje znaju neka mi na pp pošalju kako im se zove klinika i točnu adresu gdje bude dr.l .. hvala

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

U šoku sam.. šta će nas još snaći ..

pacijent sam dr. A . i sad me frka da će i on otići za dr. L .

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mislim da sad opet ne trebamo širiti frku više nego što je. Ne vjerujem da će dr. A otići. Već je naručio pacijentice za 11.mj. Sve je moguće, ali jednostavno ne vjerujem. Možda i L bude radio neku paralelku, tko to zna. U svakom slučaju bi imao manje pacijenta, jer ovo dosad i nije bilo normalno. Ipak njegove pacijentice bi trebale imati pravo biti informirane na vrijeme, kako bi na vrijeme znale na čemu su. Čula sam i neke priče (to je još u stanju pregovaranja) da i Rebro počne raditi IVF.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

??????????????????????????? katastrofa ?????????????????? I ja sam narucena u utorak za dogovor.Jel netko zna da li on ovaj mjesec uopce ima koga u postupku FETa ili prirodnome?? Ne znam ni ja sto cu ici na dogovor u utorak ako on odlazi??? Pa nije mi bas preko puta..... Nije uopce bitno koja bolnica ni koliko njih ce poceti sa postupcima. Bit je bio u uigranom timu koji su svi do jednoga znali sta rade..to je bilo super, i ulijevalo je nadu nama koje smo bile u postupcima..a vec i samo vjerovanje je put ka uspjehu. ovo je tema dana, a ne ono glupo sudjenje, trebalo bi dati lickoga medvjeda na sud za sve nerodjenje bebe sa VV

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Kako super, ja sam pacijent dr.A, ako sada svi pređu kod njega dok se to sve ne stabilizira ja u postupak ću 2000 i............Šta reći šok za šokom.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni sve smrdi na to da bi se potpomognuta na vv-u za koji mj mogla ugasit

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Sve je to smišljeno unaprijed da nam Mili pokaže da je ON jači od svih nas i da će bit onako kako njegovom novčaniku paše...........

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Rebro nece radit IVF jer Petrova spada pod KBC.Petrova,Rebro,Salata,Bozidareviceva i Gunduliceva sve je to KBC Zagreb

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Zao mi je sto nas Luci napusta, njegova ce energija gore itekako faliti, ali sam opet uvjerena da su se pripremili za taj korak ipak to nije bas tako iznenada kao kad se dr. Jukic razbolio.

Stranica 5 od 62 PrviPrvi ... 345671555 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •