Stranica 54 od 59 PrviPrvi ... 4445253545556 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,651 do 2,700 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hvala ti bas si me nekako smirila 11.04idemo na psih.i pravno savjetovanje a muz na androloske pretragw i kad dobijemo njegove nalaze ja se trebam javiti 3dc to bi bilo krajem 5 mjeseca sa brisevima i njegovim nalazima tako mi je rekla dr.pretpostavljam da cu onda u postupak.onda cemo imati sve papire.vala zar je tako bolna bila punkcija da bi odgodila transfer?jeli to zbog puno folikula

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vala sretno sutra, a malo krvarenja nakon punkcije je upobičajeno, ipak je punktiran veći br folikula

hope i ja sam krajem 5mj u postupku

eva ~~~~~~~~~~~~~~~ još malo i 1.4. da bude velika brojkica

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Pirice ja se nadam da cu biti u 5 mjesecu ako brisevi budu u redu znaci tamo oko 25 26 bi trebala ici vaditi hormone na 3 dc kada bi ti trebala ici

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Snekica tebi su brisevi nili ok pretpostavljam al ja imam klamidiju i sada se lijecimo antibioticima mm i ja pa bi nakon sto popikemo ant.za tri tjedna trebala ponoviti briseve pa me malo brine ako budu ok brisevi joce li me uzeti u postupsk ili ce traziti jos jedan bris tu sam u dilemi

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hope nadam se da ćeš se što prije riješiti klamidije. Ako doneseš uredan nalaz od briseva ne vidim razlog da te doktorica ne uzme u postupak. Ti za to vrijeme riješi sve ostale nalaze i možeš se nadati samo najboljemu. Ja ti od srca želim što prije uđeš u postupak, ali ako i ne, nemoj se sekirati jer si krenula, a to je bitno. Nešto se ipak pokrenulo. Polako, korak po korak.
    Hvala ti što misliš na mene. Baš sam nekako smirena iako me pere pms.

Vala sretno sutra.
    Pirice hvala ti na vibricama, trebat će mi.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kadauna misliš da bi uz briseve trebala i na urin napraviti test?nisam više pametna

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eva hvala ti na potpori i ja se nadam da ću se riješiti beštije, a tebi želimmmmmmm puno sreće da što prije postaneš trudnica......

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nadovezano na briseve...molim vas ako netko zna...može li se na postupak ako su uredni brisevi al papa test prikazuje cin II i hpv a na kolposkopiji se ustanovljeno da se radi o blagim promjenama tipa I...hvala

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vala kako je prošao transfer?ne mogu dočekati da se javiš, nadam se da je sve bilo u redu

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Inače gore danas 8 punkcija, 7 transfera i 1 inseminacija. Od nas 6 s punkcije su se uglavnom i oplodile po 3 stanice, jednoj curi 2, a jednoj 1. Mislim da nikome nije ništa zamrznuto. One moje 4 nisu bile ok za zamrzavanje (i nije kao da mi je baš žao...)

Sve cure primaju decapeptyl 1.4., no ja trebam taj dan gore na pregled (zbog te opasnosti od HS), pa će tada odlučiti hoću li primiti injekciju ili ne. Hej, Eva, pa ti si gore taj dan, možda se vidimo?
    Sezen, konačno da se i nas dvije upoznamo!

Eto, sa mnom je na transferu bila i Capka, tako da smo skupa čekalice bete!
    Posljednje uređivanje od ValaMala : 28.03.2011. at 14:03

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a, kužim, znači ako idem na AIF ali koristim gonale ili menopur onda je to jedan od 6 besplatnih postupaka, a ako su klomifeni u pitanju onda se ni IVF ne tretira kao besplatni postupak.
    A jel ima gdje kako izgleda protokol? ili je to sad previše individualno i nema nekih pravila?

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sve tri stanice su se oplodile i danas sam imala transfer - 2 dan od punkcije. 1 embrio je 4-stanični, a 2 su 2-stanična. Rekli su mi da svi imaju šanse, naravno ovaj najveći je baš odličan, ali su i ova druga dva skroz ok.

Beta bi trebala biti 13.4., no to je 16dnt, tako da mislim da ću je vaditi već 11.4. (14dnt). To je skroz ok, jelda?
    Puno hvala na podršci curke moje! Sada ono čekanje bez kraja...

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ValaMala, to je skroz ok.... odnosno obzirom da su samo tri oplođene očekivani rezultat.........., odličan ti je odnosno očekivani za drugi dan da je embriji 4-st, 2-st su nešto "sporiji" no i od toga je znalo biti trudnoća............. u svakom slučaju SRETNO i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ tebi i Capki.
    Od nas 6 s punkcije su se uglavnom i oplodile po 3 stanice, jednoj curi 2, a jednoj 1. Mislim da nikome nije ništa zamrznuto. One moje 4 nisu bile ok za zamrzavanje (i nije kao da mi je baš žao...)
    To je po meni samo izgovor da od svih preostalih niti jedna nije za zamrzavanje.......... nego je cijeli proces zamrzavanja neoplođene jajne stanice em skup, em iziskuje dodatne troškove, em slow freezing metodom bezuspješan tako da je bolje ovako....................................

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala čuvaj sad svoje mrvice.
    Nisam ja gore u petak. Vadim betu u svom gradu.

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kadauna hvala na vibricama, meni su danas vratili jedan lijepi embrio (tako kaže biologica) a sad se vrijedi nadati da će biti pravi borac!
    ValaMala~~~~~~~~~~~~~~~za tebe

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo da se i ja javim,dobila yasmin i idem opet 3dc sljedeće menge na vv.jel više nema biologa Kniwalda?koja je to biologica?i da još da pitam napisano mi je da mi je tanak endometrij,s kim ili s čim da dođe do debljanja?ne piše niti mi je rečeno koliko je tanak samo piše da je tanak.ima li ko iskustva s tim i mogu li nešto piti uz yasmin??postoji li možda neki čaj?
    valaMala~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok i da bude ljepa beta.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj majalena prvotno napisa Vidi poruku
    evo da se i ja javim,dobila yasmin i idem opet 3dc sljedeće menge na vv.jel više nema biologa Kniwalda?koja je to biologica?i da još da pitam napisano mi je da mi je tanak endometrij,s kim ili s čim da dođe do debljanja?ne piše niti mi je rečeno koliko je tanak samo piše da je tanak.ima li ko iskustva s tim i mogu li nešto piti uz yasmin??postoji li možda neki čaj?
    valaMala~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok i da bude ljepa beta.
    majalena za endić sok od cikle i ananas...
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 28.03.2011. at 16:47

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vala drzim fige da postanes trudnica i vjerujem da hoces

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

i estrofem kao najpouzdaniji za debljanje endometrija ali to ide u dogovoru sa doktorom i na recept

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Nemam informacije da dr. Kniewald nije gore. Jučer sam razgovarala telefonski s njim i rekao je da je u Španjolskoj i tu je opet danas navečer.

Što se tiče endometrija, da, sok od cikle je zakon, ali svježe cikle (sama stišćeš ili kupiš), no kuhana i ukiseljena cikla nema učinak. Također svježi, ne konzervirani ananas i grejp. Meni uz to čak ni tri uzastopna mjeseca klomifena nisu uspjela stanjiti endometrij, baš je bio stalno savršen.

Hvala na lijepim željama curke

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Nemam informacije da dr. Kniewald nije gore. Jučer sam razgovarala telefonski s njim i rekao je da je u Španjolskoj i tu je opet danas navečer.

Što se tiče endometrija, da, sok od cikle je zakon, ali svježe cikle (sama stišćeš ili kupiš), no kuhana i ukiseljena cikla nema učinak. Također svježi, ne konzervirani ananas i grejp. Meni uz to čak ni tri uzastopna mjeseca klomifena nisu uspjela stanjiti endometrij, baš je bio stalno savršen.

Hvala na lijepim željama curke
    jao jao morat ću se prisilit da popijem taj sok i jedem ananas inače to ne volim ali sve za bebicu...pokušat ću ,držite mi palčeve da uspijem

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala drago mi je da smo se upoznale.ja bi u petak trebala na punkciju tako da se vidimo....danas sam cijeli dan prespavala,ne znam jel to

od pikanja ili od proljeća, jutros sam primila i 1.pikicu cetrotide,a menopur mi je smanjio na tri praška...napisao je da na desnom j imam 2-3 folikula

sretno svim čekalicama!!!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vala cure su sve rekle ja ću ih potpisat i malo
    ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti ovo čekanje što brže prođe i da te razveseli velika beta

eva mislim na tebe

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Sezen, puno sreće na punkciji! Evo i tebe uskoro među nama beto-čekalicama

Cure jučer grozna večer. Prvo mi je kako je išlo popodne postajalo sve gore i gore. Cijelo tijelo me sve jače boljelo, onako duboka bol, kao kad imaš gripu pa te bole kosti, onda je počela drhtavica, da bi na kraju temperatura došla na 37,7 pa 38, pa 38,5. Čitala sam negdje još prije da je za embrije jako opasna temperatura viša od 38 ako potraje, tako da sam završila pod mlakim tušem, hladnim oblozima i lupocetu i kroz neko vrijeme je temperatura pala. Danas sam skroz ok.

E sad što je to bilo? Meni se čini da sam jednostavno kroz prošla 2 tjedna stalno bila u pokretu, pa onda ta strašna punkcija, pa sve nade i strahovi i konačno kad je to završilo i kad sam se mogla opustiti, valjda je tijelo tako reagiralo... Samo se nadam da to nije načinilo štetu ovim mojim mrvicama u buši...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ne vjerujem baš da ti je to moglo naštetiti kad je bilo tako kratkotrajno, znam stvarno puno slučajeva da su cure bile bolesne s virozama i ostale trudne tako da ne brini

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Vala nadam se da je sve ok.
    Ja sam jučer napravila test i negativan je. Tako da sam ja svoju betu već otpisala.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Vala nadam se da je sve ok.
    Ja sam jučer napravila test i negativan je. Tako da sam ja svoju betu već otpisala.
    žao mi je

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ali taj test je bio popodne, daj ponovi sutra jutarnjim urinom, to je doista bilo rano i još nije bio jutarnji urin

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ponovit ću ali ne vjerujem. Nisam ja te sreće.
    Imam osjećaj da ću procuriti svaki čas i da samo utrići ne daju.
    Jučer me tako jako bolio trbuh, ali danas je bolje.
    Jedino što mi je t još povišena.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ponovit ću ali ne vjerujem. Nisam ja te sreće.
    Imam osjećaj da ću procuriti svaki čas i da samo utrići ne daju.
    Jučer me tako jako bolio trbuh, ali danas je bolje.
    Jedino što mi je t još povišena.
    nemoj mjerit t dok si na utrićima, oni povečavaju t

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj mjerit t dok si na utrićima, oni povečavaju t
    Znam, ali se ovako jadna još nadam nemogućemu.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Znam, ali se ovako jadna još nadam nemogućemu.
    ništa nije nemoguće

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Eva žao mi je ali nemoj još odustajati poslušaj Valu sa jutarnjom mokraćom.....

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj hope31 prvotno napisa Vidi poruku
    Eva žao mi je ali nemoj još odustajati poslušaj Valu sa jutarnjom mokraćom.....
    Napravit ću ujutro test, mada znam da nema smisla.

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Možda je stvarno rano za test, nemoj se još predavati danas samo za tebe molim...puuuusa

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

eva, kad bi samo znala koliko je trudnoća ipak bilo potvrđeno na ovaj način, prvo rani minus pa onda pravi plus.
    Sretno sutra!

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    eva, kad bi samo znala koliko je trudnoća ipak bilo potvrđeno na ovaj način, prvo rani minus pa onda pravi plus.
    Sretno sutra!
    Daj Bože da sam ja jedna od tih.

Hope hvala ti puno. Kako ti napreduješ s terapijom?

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kako ide sa starim pacijenticama dr. Lucingera, jesu automatski prebačene kod nove doktorice ili mogu birati ako hoću ostati na VV da me prati Alebić

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    kako ide sa starim pacijenticama dr. Lucingera, jesu automatski prebačene kod nove doktorice ili mogu birati ako hoću ostati na VV da me prati Alebić
    možeš tražit Alebića

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Muz napravio bris i nakon toga reko da ce me ispeglat za svih ovih devet godinasalim se naravno.sutra pocinjemo piti antibiotike znaci nekih 18 dana i tri tjedna nakon toga idem ponovno na bris,idemo 11.04.na psih. I pravno savjetovanje i muz na androl.pretrage i onda cekamo te nalaze ja bi oko 20.05 trebala ponovo na bris i ako bude sve ok 27.05. Bi trebala u zg sa svim nalazima jer taj dan bi mi trebao biti 3dc dan vise manje ne znam onda cekam da vidim ocu imat srece da udem u postupak

hope31 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A kad sam cekala devet godina izdrzat cu jos par mjeseci.tebi drzim fige za jutarnji plusic vidjet ces da ce biti

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ja ti želim svu sreću da što prije uđeš u postupak.
    Jako je bitno da se izlječite što prije i da je s tim završena priča.
    Sretno.

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Nije stvar u tih 250 kuna nego je stvar principa jer su bezobrazni...plačamo zdravstveno ...za šta ??? Ja od 19.01. pijem estrofem 3x1, a u kutijici je 28 komada. Kutijica košta oko 50-60 kuna. Zašto bi to platila ako mogu dobiti na recept

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj amyx prvotno napisa Vidi poruku
    Nije stvar u tih 250 kuna nego je stvar principa jer su bezobrazni...plačamo zdravstveno ...za šta ??? Ja od 19.01. pijem estrofem 3x1, a u kutijici je 28 komada. Kutijica košta oko 50-60 kuna. Zašto bi to platila ako mogu dobiti na recept
    Upravo tako!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja ću čak tražiti retroaktivno novce za utrogestane koje sam sama kupila. Na to imate pravo 3 godine... a obrazac imate u HZZO-u, možda ga ima i online, nisma provjeravala.... tako da svakako treba pokušati i ne mislim im dati niti lipe, HZZO-u, dosta je što smo platili postupak u inozemstvu - i sve pretrage uglavnom privatno zbog posla jer nisam mogla čekati u bolnici pola dana da obavim bar jednu pretragu a bilo ih je mnogo (

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ponovila sam jutros test i negativan je.
    Ne nadam se više ničemu. Betu ću izvaditi da znam kakvo je stanje i da znam reći doktoru, ali da se nadam nečemu, to više ne.

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

eva, draga moja, preblizu mi je moj prošli test, pa beta... znam točno kako se osjećaš. No bez obzira na sve, na dan bete mi je u srcu i dalje titrala mala nada. Molim da ti se sve ipak nekako preokrene u najveću sreću... S druge strane, ako je ovo doista pravi minus, bar imaš ovih nekoliko dana do bete da se isplačeš i počneš polako dolaziti k sebi... Ljubim te, ne daj se

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Idemo dalje, šta drugo reći.
    Doći će i meni sreća na vrata jednoga dana.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

vala kaj si ti imala tri IVF u tri mjeseca? ajme kako to izgleda zastrašujuće....

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    vala kaj si ti imala tri IVF u tri mjeseca? ajme kako to izgleda zastrašujuće....
    Nije zastrašujuće, jer se prije ove stimulacije ne bi brojale u klasične IVF-ove... ono... to bi bile te "premosnice", s ovako blagom stimulcijom to bi prije (prije Zakona) išlo u kategoriju malo boostanog prirodnjaka, daleko je to od prave IVF stimulacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •