Stranica 9 od 59 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Htjela bih samo napomenuti da naše zdravstvo nije BESPLATNO kao što neke od vas u hvalospjevima spominjete kako su naši dr.-i "bili ljubazni i izlazili u susret, a sve besplatno". Mi koji radimo svaki dan izdvajamo iz svoje plaće za to zdravstvo tako da nema tu ničeg BESPLATNOG i želim kvalitetu usluge na nekom normalnom nivou za svoje novce. Osim toga ti dr-i primaju plaću za to, kao i ja - pa zar bi se trebalo tolerirati da su neljubazni samo zato jer rade u državnoj službi?!?

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

I ja sam u 2 godine bila na samo 3 postupka, tako da mi stvarno nije jasno zašto i mi nismo mogli ići ćešće...glavno da sam svaki mjesec morala dolaziti tamo na neke dogovore pa pretrage...što kaže Tibi bili su majstori u zavlačenju za dobar dio nas.
    Sve u svemu i ja želim cijeloj ekipi s VV sreću gdje god da krenuli dalje

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Da Marnie slažem se s tobom da zdravstvo nije besplatno, i da bi svi trebali biti uslužni i ljubazni (barem to ) jer za to dobivaju plaću,ali u našoj državi to nažalost nije tako. Kad sam pisala besplatno mislila sam usporedno s privatnicima kojima sam plaćala za neke usluge,a nisam dobila toliko susretljivosti i podrške kao od njega.Pa ni od dr opće prakse kod kojeg sam 20g i slično. A da ne pričam o drugim djelatnostima počevši od banke kojima godinama palćamo razne usluge (i ogromne kamate),a kad dođeš tamo i nešto trebaš ponašaju se prema tebi kao prem zadnjem jadniku iako od tebe žive već godinama..

Tibi zaista mi je žao zbog tvog iskustva, neznam po kojem principu i redu se išlo u postupak (i godine igraju ulogu),ali znam da sam dosta cura viđala iz mjeseca u mjesec na prirodnjacima..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Da u prirodnjake i poluprirodnjake se moglo ici cesce tako sam i ja u 2 i pol godine imala 1 stimulirani 3 polustimulirana.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja se neslazem sa zatvaranjem PDF-a jer mislim da će ipak na VV doći netko bar kao ispomoć ili zamjena.ja osobno nebih imala nista protiv dr Čanić koji je vodio nasu Dariju (nadam se da sam napisala ispravno prezime) iz Merkura.nije samo dr L i Lana VV niti MPO pa ima liječnika entuzijasta jos.
    Ja ipak ostajem na VV i čekam ,istina u mozda boljoj situaciji nego dosta cura jer imam curicu i smrzlice ....
    To za zavlačenje s postupcima kako nazivate ili činjenica da su neki česće bili mi nestoji ...normalna stvar da zena sa +38 godina ide česće ili da prirodnjaci idu česće tako je uostalom svuda
    ja sam na VV dosla 2006 a u postupku bila 11/2008 čekala sam prikupljanje nalaza na preporuku dr L odradila laparo i histero i na kraju dobila princezu.
    Nisam osoba koja nikoga dize u zvijezde ali sama činjenica a postoje doktori kojima na vratima pise radno vrijeme 08.00-16.00 sati a dolaze u 06.15 dosta govori,Koja od nas dolazi sat i 45 minuta na posao prije radnog vremena.
    A po pitanju godišnjeg odmora od 15.7 do 1.9 sto su neki spomenuli...samo da zbrojimo svaki dan bar po 2-2.5 sata viska vidili bi da čovjek nije iskoristio ni dio tih sati.

u svakom slučaju sva sreća i Lani i Lučingeru u novoj klinici a i curama koje su odlučile potraziti sreću negdje drugdje (sto je normalno obzirom da VV neradi postupke do 1.1.2011 ) ali mislim da trba ipak priznati da je jedan od rijetkih dr koji je sebe dao i u drzavnoj bolnici

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku

nisam osoba koja nikoga dize u zvijezde ali sama činjenica a postoje doktori kojima na vratima pise radno vrijeme 08.00-16.00 sati a dolaze u 06.15 dosta govori,koja od nas dolazi sat i 45 minuta na posao prije radnog vremena.
    A po pitanju godišnjeg odmora od 15.7 do 1.9 sto su neki spomenuli...samo da zbrojimo svaki dan bar po 2-2.5 sata viska vidili bi da čovjek nije iskoristio ni dio tih sati.

U svakom slučaju sva sreća i lani i lučingeru u novoj klinici a i curama koje su odlučile potraziti sreću negdje drugdje (sto je normalno obzirom da vv neradi postupke do 1.1.2011 ) ali mislim da trba ipak priznati da je jedan od rijetkih dr koji je sebe dao i u drzavnoj bolnici
    slaŽem se potpuno !

TOMISLAVA avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citam ovo i ne mogu vjerovat.....Na VV-u sam dvije godine i za to vrijeme nisam ni dosla do postupka, dok smo prikupili sve nalaze,....i cjelo to vrijeme sam mislila kako mi nije sudeno da imam djete jer uvjek je nesto znalo iskrsnut...i sad citam ove vase postove i jos vise sam uvjerena da mi definitivno nije sudjeno da imam bebu....
    Strasno ((

AnneMary avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj TOMISLAVA prvotno napisa Vidi poruku
    Citam ovo i ne mogu vjerovat.....Na VV-u sam dvije godine i za to vrijeme nisam ni dosla do postupka, dok smo prikupili sve nalaze,....i cjelo to vrijeme sam mislila kako mi nije sudeno da imam djete jer uvjek je nesto znalo iskrsnut...i sad citam ove vase postove i jos vise sam uvjerena da mi definitivno nije sudjeno da imam bebu....
    Strasno ((
    Zna se dogodit da se stvari kompliciraju i odužuju, sad kad razmislim i mi smo skoro 2 i pol godine bili zavlačeni, brojne upale, antibiotici, kontrole, čekanje spermiograma mjesec i pol, pa operacija varikokele koja ništa nije promjenila i sl., ali nikad nisam pomislila da mi nije suđeno, već sam iz prve stimulacije dobila svoju curu.
    Zato glavu gore i ne odustaj!

Trenutni najbolji primjer je naša Denny, koja je hvala Bogu trudna iz prve stimulacije, nakon brojnih komplikacija sa tlakom i operacijama oka.

A šta se tiče VV moje iskustvo je negativno, bila sam jedan put, došli smo u 7 sati obavit pregled i neki test sa sluzi.
    čekali do 10 lijevo za muža, da bi nas nakon bezveznog razgovora uputio da ja idem čekat desno kod dr.L gdje sam čekala do 14 sati i nakon običnog pregleda i UZV-a, dr. me poziva da s ejavim u 9 mj.
    a kad sam pitala za taj test odgovorio mi je : Sad je kasno, to se radi ranije ujutro! (a mi gore od 7 sati, javili se sestri)
    Uglavnom više tamo nisam kročila i ne mislim.
    Moja ginićka me uputila na SD i dr.B i tamo sam se od prvog puta osjećala ugodno, tamo sam našla svoju sreću.
    Sad čekamo drugu bebicu, ovaj put je bila DR.T i druga biologica tako da mogu reći da oni imaju dva uspješna tima.
    Mislim da nema ništa loše u mjenjanju klinika, jer negdje se osjećamo bolje a negdje ne tako dobro.
    Mene nitko nije mogao natjerat ponovno na VV iako sam znala da je to možda bio samo takav dan.

Želim svima da pronađu svoju sreću!

mala_aria avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nisam se dugo javljala na forumu ali vas redovito pratim i ne mogu da vjerujem u ovo sto citam o VV. Stvarno mi je zao sto dr. L. odlazi jer sam zahaljujuci njegovoj pomoci ostala trudna nakon 1IVF i sada sam majka dvogodisnjeg djecaka. Uistinu sam mu zahvala na podrsci, lijepi rijecima i sto je uvijek bio dostupan na mob. za svako moje pitanje, sto se zajedno radovao sa mnom kada se rodio moj sin i rekao mi jos cemo se mi vidjeti... Naime imamo smrzlice na VV po koje smo misli ici kada sin napuni tri godine (rujan 2011. FET), ali s obzirom na sve sto citam bojim se kako ce se sve odvijati na VV, postoji li mogucnost prijenosa smrzlica u privatnu kliniku dr. L.? Hoce li dr. A. preuzeti FET-ove cura koje su bile kod dr. L.?

Molim Laky da isprazni inbox jer bi joj poslala pp.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj maby prvotno napisa Vidi poruku
    slaŽem se potpuno !
    Potpisujem laky i maby!

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

O dr.L mislim sve najbolje i nije u redu da ga mu se zamjera šo si je stvorio bolje radne uvjete.
    Svi smo mi sami sebi na prvom mjestu, zašto bi on morao biti iznimka?

Želim mu puno sreće u privatnom i poslovnom životu, za mene je bio i ostao najbolji dr. na svijetu.

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Čitam ovdje u nekoliko navrata riječ "ZAVLAČITI"...zar vi stvarno mislite da vas netko namjerno zavlači ili koči iz nekog razloga ........????????

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    Čitam ovdje u nekoliko navrata riječ "ZAVLAČITI"...zar vi stvarno mislite da vas netko namjerno zavlači ili koči iz nekog razloga ........????????
    DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, budimo konstruktivne, koja je sad izlazna strategija? Petrova, Sv. Duh il Vinogradska? Znam da je na Vinogradskoj biologica koja je prija radila na VV. Meni inozemstvo još nije opcija zbog love.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

eto cure ja sam mišljenja da dr. A neće ići nigdi, mislim da nema uvjete za ići bilo gdje, još nije dovršio specijalizaciju, a uz to ako mu je slučajno vv financira, e onda je tek vezan ostati di i jeste
    samo se trebamo malo smiriti i čekati da se situacija smiri, pa ćemo vidjeti što dalje u roku mj. dana, a valjda nisu ni drugi dr. loši, iako i mene ovo sve strašno pogađa, i nadam se da će se u kratkom roku situacija rješiti

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

pozdrav cure! evo da se i ja pridružim ovoj temi i problemima na VV. i ja sam zvala dr. A. i iako sam trebala doći na pripremu za postupak 01.10., rekao mi je da mu se javim u 10. mjesecu pa ćemo vidjeti gdje će biti i da samo nastavim piti kontracepcijske pilule. najviše me muči dok kad ću morati piti pilule jer pitanje je da li će i u 10. ili 11. mjesecu on išta znati. želim dijete, a moram piti kontracepcijske pilule i to pitanje je do kad

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

kiša mislim da ak je čovjek najavio da ide - onda ide...Trebamo se prestati zavaravati i brijati pozitivu..
    Od toga nema kruha..
    VV MPO više ne postoji..to je okrutna stvarnost..I ŽENE POMIRITE SE S TIM..

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

dr.A je završio je završio specijalizaciju i položio ispit iz subspecijalitičke
    bilo bi šteta da ne iskoristi tu subspecijalizaciju - nema ih puno u hrvastkoj - nadam se da će se nastaviti baviti tim, pa gdje god to bilo...još je mlad, možda još bude imao prilike iskoristiti svoje znanje kako treba, a ne ovako mizerno propisano lošim zakonom

inače, nemam ni ja love - skupljam...i skupljat ću još dugo
    ... ali kako napisah naprijed, kad već plaćam onda idem negdje gdje će mi moći oploditi više od 3 js i zamrznuti ostatak embrija ako ih bude bilo...bez obzira na naklonos prema liječniku ili nekim sentimentima

potpis na zadnju šiškicinu rečenicu

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    dr.A je završio je završio specijalizaciju i položio ispit iz subspecijalitičke
    bilo bi šteta da ne iskoristi tu subspecijalizaciju - nema ih puno u hrvastkoj - nadam se da će se nastaviti baviti tim, pa gdje god to bilo...još je mlad, možda još bude imao prilike iskoristiti svoje znanje kako treba, a ne ovako mizerno propisano lošim zakonom

potpis na zadnju šiškicinu rečenicu
    X
    MPO na VV (ako ga i bude) više nikad neće biti kao nekad ... sad su valjda Milinović i neki dr. zadovoljni, postigli su cilj

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

sorrrrryyyyyyyyyyyy, eto ja sam samo u principu mislila reći da ima i drugih klinika i doktora, a sama sam pacijent dr. A tako da mi je isto teško zbog svega što se događa, i nisam mislila ništa loše

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

A mogli bi baciti opkladu koliko sestara ide s dr.L i Lanom u privatnu kliniku ..

sigurno jedna ak ne i dvije..

Nikada više VV neće biti što je bio..

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Siskice apsolutno se slazem s tobom, VV nikad vise nece biti isti.Nadam se da ce na kraju oformiti novi tim na VV ali morate biti svjesne da ce njima trebati najmanje 4-5 godina da se usavrse i pocnu pokazivati rezultate slicne dosadasnjim.Ja nemam vremena glumiti pokusnog kunica.Nadam se da ste svi svjesni da je u postupku najvazniji tim koji radi u laboratoriju i oprema.Za odmrzavanje, zamrzavanje, oplodnju, inkubaciju i sve sto se radi u laboratoriju potrebno je znanje a jos potrebnije iskustvo koje je tim na VV imao i upravo odlaskom magistrice ova tragedija gore je tim veca.Moze doci ne znam koji ginekolog s ne znam koliko godina iskustva u MPO vodama ali ako imate neiskusnog biologa....ne hvala.

Sto je najgore nitko nista ne zna, ni hoce li se radi ni kada ce se raditi ni tko ce raditi itd. Tome nije kriv ni Luci ni Lana ni Alebic ako ode, kriva je uprava i ponajvise nas vrli ministar.Njima treba reci da smo zakinuti za blagovremenu informaciju, da su nam oduzeli dragocjeno vrijeme i da ocekujemo ako hocete i zadovoljstinu.Neka nadju mjesto na drugim klinikama zenama koje su bile narucene za postupke ako nista drugo!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, prema jučer prikupljenim dojmovima teško da će se VV uspjeti konsolidirati za nastavak MPO-a. Nisam čula što će biti s dr. A, ide li na Merkur i tome slično, ali sam shvatila da su nade za konsolidaciju stanja ravne nuli.

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Vjerujem da će oni krenuti kad-tad ali sa kojom ekipom to je upitno. U pravilu samo treba vremena (jer opreme imaju) da se stvar pokrene. Doći će Neki novi klinci i nastaviti raditi. Dr. A se brzo snašao i dobro mu ide pa zašto ne bi i drugi. Sigurno puno doktora aplicira nja njihova mjesta. Neće biti sigurno VV kao što je bio a nadam se da će ići na bolje jer treba smanjiti redove čekanja, omogućiti ženama da leže nakon punkcije i transfera, omogućiti anesteziju, stvoriti primjerene uvjete za davanje "doprinosa".

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    Dr. A se brzo snašao i dobro mu ide pa zašto ne bi i drugi.
    Dr.A je imao dobrog mentora i podrsku cijelog tima dobro organiziranih i educiranih ljudi. Mislim da se u tom okruzenju bilo prilicno lako snaci ako imas volju za raditi ovaj ( u Hrvatskoj) prilicno nezahvalan posao.

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Da li netko slučajno zna - ako smo svu dokumentaciju prikupili za postupak (psiholog,pravnik,drugo mišljenje) i to nam je na VV da li će nam to važiti kad odemo na neku drugu kliniku?
    Da li postoji mogućnost da dođemo do te dokumentacije?
    Posljednje uređivanje od ina7 : 23.09.2010. at 17:43

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ina7, sigurno će ti vrijediti one općeniti dokumenti kao pravno i psiho savjetovanje kao i 2. mišljenje, no neke pretrage kao HIV ili recimo hepatitis znaju imati "rok trajanja". Što se tiče dokumentacije, napisano je ranije da se može doći po dokumentaciju na VV, pa predlažem da nekog pošalješ ili zamoliš nekog koji ide na VV da ti isfotokopira svu dokumentaciju.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Ina7, sigurno će ti vrijediti one općeniti dokumenti kao pravno i psiho savjetovanje kao i 2. mišljenje, no neke pretrage kao HIV ili recimo hepatitis znaju imati "rok trajanja". Što se tiče dokumentacije, napisano je ranije da se može doći po dokumentaciju na VV, pa predlažem da nekog pošalješ ili zamoliš nekog koji ide na VV da ti isfotokopira svu dokumentaciju.
    mene zanima da li se dokumenti: pravno i psiho savjetovanje i 2. mišljenje mogu nazad dobiti originali jer što mi vrijede kopije kad će me u drugoj bolnici tražiti originale?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

ina7 mislim da ti potvrde vrijede i u drugim klinikama..

I ne znam zašto ne bi mogla podići svoj karton (ili ga iskopirati)..

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim da podići ne može, on ostaje u arhivi bolnice, može ga kopirati.

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Misli da se pod odlaskom dr.A misli na selidbu u drugu ordinaciju, ordinaciju na "slavnom" Merkuru.
    Oni su se spojili pa nema potrebe da je dislociran.
    Potpomognuta na VV postaje Potpomognuta (u pravom smislu te riječi-hvala međedu) na Merkuru.
    Ciao svima i puno sreće kamo god krenule

Mene Merkur više neće vidjeti... (baš me zanimaju Čanićevi rezultati sad kad nema podršku sa VV-a - možda mu Š. odradi koji transfer)

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Čitam i jednostavno ne mogu vjerovati...............zvala u utorak i sestra me naručila 21-og dana ciklusa(12.10) kod dr A,čak mi nije ni jednim riječju dala do znanja da nešto nije u redu.
    Sve mi se čini da mi svoj prvi postupak na VV-u nećemo ni dočekati...
    Puno sreće svima bez obzira za koju kliniku se odlučile

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

zamoljena sam od jedne forumašice koja je poslala upit u ministarstvo zdravstva u vezi stanja na vv-u
    da stavim odgovor koji je dobila, ako smatram da ga treba staviti

ja smatram da vas ne treba zakinuti za nikakve informacije, a vi sami procijenite koliko su one istinite, upotrebljive i realne, a koliko su samo floskule i želja da se opet umiri svekoliko pučanstvo i smiri bunt

dakle, evo odgovora omiljene nam glasnogovornice omiljenog nam ministra:

U tijeku je rješavanje problema nastalih odlaskom dr. Lučingera s VV, kao i paralelno, spajanje VV s Merkurom (zbog čega će se problem kapaciteta lakše riješiti).
    Ravnatelj, koji je osoba odgovorna za funkcioniranje ustanove, upozoren je na sadržaj dopisa, te je zamoljen da se postupak spajanja ivf odjela provede čim brže kako ne bi došlo do nepotrebnog zastoja u radu odjela.

S poštovanjem,

Zora Lažeta

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam jučer dobila informaciju da će Lana raditi paralelke i dalje,što znači da će raditi na VV. No kako god bilo,ja sam se za sada odlučila probati u Sl,jer nemam živaca čekati rasplet događaja na VV,ako ću platiti već onda ću tamo gdje mi zakon pruža bar malo veću šansu.
    Svima želim što prije novu priliku za majčinstvo..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Hay, cure ! Ima li netko broj mob. dr. Lučingera ? Molila bih da proslijedite ! Hvala !

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

arnea poslala sam ti pp
    broj koji jaimam je 091
    a ovdje je netko napisao i neki 095 broj..ne znam jel ga netko uspio dobiti na taj?

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

javlja se na 091

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja sam mu napisala mail, pa me odmah slijedeći dan zvao.
    uglavnon, dogovorili smo se da ćemo na inseminaciju kod njega privatno.
    ako nekog zanima cijena je 2000.00 +PDV
    Posljednje uređivanje od azrijelka36 : 27.09.2010. at 09:39

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj azrijelka36 prvotno napisa Vidi poruku
    možeš li mi molim te napisati na koju si mu mail adresu pisala, ja sam poslala na gmail pa mi se nije javio. hvala

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Jel meni netko može poslati email adresu na pp?

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Jel meni netko može poslati email adresu na pp?
    poslano

Snjeska avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A kriotransfer košta 3 000kn+PDV
    u poliklinici IVF je 2 000 kn

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Snjeska prvotno napisa Vidi poruku
    A kriotransfer košta 3 000kn+PDV
    u poliklinici IVF je 2 000 kn
    a ja na IVF kod Š ne bih ni da on meni plaća iskreno

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ne znam jel bila info, VV je navodno zaposlio dva nova biologa, no postupci su odgođeni do daljnjega dok se ne izuče dovoljno.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam jel bila info, VV je navodno zaposlio dva nova biologa, no postupci su odgođeni do daljnjega dok se ne izuče dovoljno.
    Ubrzani tečaj, ha!?

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Samo ću reći da od moja 4 IVF sam ostali trudna (al nažalost završilo spontanim) samo onaj put kad mi je Lana radila.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    Nastavljaju se postupci na VV i pacijentice se normalno naručuju. Ko je više tu lud. Brijem da će raditi ta dva nova uz Lanu jedno vrijeme, što čak nije ni loše.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nastavljaju se postupci na VV i pacijentice se normalno naručuju. Ko je više tu lud. Brijem da će raditi ta dva nova uz Lanu jedno vrijeme, što čak nije ni loše.
    koliko ja znam postupci se ne rade do daljnjega (barem do 11. mjeseca), sad ni meni više ništa nije jasno.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sve cure što su zvale za narudžbu su naručene i rečeno im je da je dezinformacija da su postupci obustavljeni. Ni meni nije jasno, ja nisam zvala.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sve cure što su zvale za narudžbu su naručene i rečeno im je da je dezinformacija da su postupci obustavljeni. Ni meni nije jasno, ja nisam zvala.
    Pod tim mislim da su naručene kod dr. Alebića a ne da dr. Lučinger nastavlja sa radom, on definitivno odlazi.

Stranica 9 od 59 PrviPrvi ... 789101119 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •