Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Tako sve radimo jer nitko ne može sa sigurnošću znati kad će mu doći M.
    Znači kad ti dođe M nazoveš i naručiš se.. (ak ne stigneš zvati 1 dc možeš i 2dc -nije problem..bitno je da se naručiš)
    Aha!!
    Baš sam smotana!!Hvala ti puno!A uspjeli smo i MM natjerat da nađe vremena za spermiogram..Jel to svim muškima tako teško pada???

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj nivesa prvotno napisa Vidi poruku
    Aha!!
    Baš sam smotana!!Hvala ti puno!A uspjeli smo i MM natjerat da nađe vremena za spermiogram..Jel to svim muškima tako teško pada???
    ha ha pada pada prvi - drugi put, poslije im je to rutina...................bar mm

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    ha ha pada pada prvi - drugi put, poslije im je to rutina...................bar mm
    Eh da barem znaju da je to ništa u usporedbi šta sve ženski dio prolazi... ali...eto stigli su neki nalazi i ne daju mi baš veliku nadu da ću uskoro preći u trudnice....a riješit će se valjda i to!!!Ne znam...ali zato znam da NE ODUSTAJEM!!!I da se nadam da će mu to vrlo brzo postat normalno.....
    Posljednje uređivanje od nivesa : 19.08.2010. at 20:12

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

čao cure.evo ja sam nova ovdje,sviđa mi se vaš forum,stvarno je super.imala bih jedno pitanje pa ako može netko da odgovori>
    u 6-om mj. bila sam kod dr. alebića i rečeno mi je da prikupim svu potrebnu dokumentaciju za MPO i da dođem u devetom mj. da se dogovorimo za postupak.pa mene zanim koliko se dugo čeka od dogovora do postupka s obzirom da idem prvi put.nisam navela postupak je ICSI.hvala

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ovisno ogodinama starosti obično ako imaš iznad 35 je malo brže a i od same dijagmoze ,najbolje češ znati u 9 mjesecu kad se sastaneš sa svojim dr.,želim ti što brže da odeš odavde i preseliš se na trudnički forum sretno

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj majalena prvotno napisa Vidi poruku
    čao cure.evo ja sam nova ovdje,sviđa mi se vaš forum,stvarno je super.imala bih jedno pitanje pa ako može netko da odgovori>
    u 6-om mj. bila sam kod dr. alebića i rečeno mi je da prikupim svu potrebnu dokumentaciju za MPO i da dođem u devetom mj. da se dogovorimo za postupak.pa mene zanim koliko se dugo čeka od dogovora do postupka s obzirom da idem prvi put.nisam navela postupak je ICSI.hvala

meni ti je isto tako bilo i kad sam došla u 9 mj. opet sam trebala doći čini mi se u 10 mj. a onda sam u postupak ušla u 2 mj. iduće godine

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tako je bilo i kod mojeg m.

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    da tako je bilo i sa mm.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •