Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj se živcirati. Samo se pojavi taj dan i gotovo. Primit će te, sigurna stvar.
    ma ne znam, trebam ja prijeći 260 km , ipak bih trerbala znati nešto sigurno, ima li lijekova, ima li doktora..šta ja znam...

joj, baš sam na mukama..još mi dr nije odgvorio na sms

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ma ne znam, trebam ja prijeći 260 km , ipak bih trerbala znati nešto sigurno, ima li lijekova, ima li doktora..šta ja znam...

joj, baš sam na mukama..još mi dr nije odgvorio na sms
    natasa, don´t worry - ja sam mu poslala poruku jednom prilikom jer nisam znala kada tocno doci i vratio mi je nakon par sati. covjek je na go - morti spava
    Posljednje uređivanje od frka : 30.08.2010. at 12:04

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    natasa, don´t worry - ja sam mu poslala poruku jednom prilikom jer nisam znala kada tocno doci i vratio mi je nakon par sati. covjek je na go - morti spava

aj dobro, ovo me utješilo, možda mi ipak odgovori..

naravno da je moja poruka dugačka , dok sam sve objasnila, možda sam i pretjerala pa pomisli:" Ajme, koja je ovo napast!"

ne znam imam li točan broj mobitela?! ako neko ima broj, može li mi poslati na pp? da provjerim... PLEASE?!
    Posljednje uređivanje od nataša : 30.08.2010. at 12:10

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Bok...ja se ispričavam ako upadam nepoželjno, ali danas sam se vratila na ovaj forum, nakon što sam ga vesela napustila prije dvije godine....možda nije priločno da vas pitam, ali kakva su vaša iskustva s nekim kome je uspjelo dobiti bebicu, i da li pokušavaju ponoviti isto...ja sam od onih sretnica koje su dočekale svoju bebicu koja sada već ima dvije godine, pa me muče razmišljanja o još jednoj ali neznam da li to ima smisla tražiti kada tolike nemogu imati niti jedno.... (ps. išla sam kod dr. Alebića, i uspio je 1. IVF)

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    Bok...ja se ispričavam ako upadam nepoželjno, ali danas sam se vratila na ovaj forum, nakon što sam ga vesela napustila prije dvije godine....možda nije priločno da vas pitam, ali kakva su vaša iskustva s nekim kome je uspjelo dobiti bebicu, i da li pokušavaju ponoviti isto...ja sam od onih sretnica koje su dočekale svoju bebicu koja sada već ima dvije godine, pa me muče razmišljanja o još jednoj ali neznam da li to ima smisla tražiti kada tolike nemogu imati niti jedno.... (ps. išla sam kod dr. Alebića, i uspio je 1. IVF)
    AnaMarija34, pogledaj temu "trudilice za drugu bebu" pa da vidis koliko vas ima (i koliko je drugih beba vec na putu )!!!

evo link: http://forum.roda.hr/threads/49504-t...-za-drugu-bebu!

sretno!!!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj AnaMarija34 prvotno napisa Vidi poruku
    evo mene imaš tui odmah kraj sebe koja idem za drugom bebom! i ne mogu dočekat da krenem u postupak, jer moja IVF cura je već 5 godina

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Puno Vam hvala na podršci....sad će mi biti lakše krenuti...sinoć sam skupila stare papire .....i krećem....Nataša, pokušala bih u Osijeku...što misliš o tome?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

pokušala sam i ja, bliže mi je, ali odustala...dr Popović je great, ali to je sve, to je moj subjektivni stav, naravno... Biologinja mi se nije svidjela, organizacija također, ljekove moraš čekat, nema igala.......i nakon 3 neuspjela pokušaja vratila se svojim korjenima, na VV! Sad sam sretna, i puna nade!

svaka čast dr Popoviću koji se trudi, i zna, ali ne može sam..

naglašavam, ovo je moj subjektivan stav, nemojte me sad na križ zbog toga!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •