aj dobro, ovo me utješilo, možda mi ipak odgovori..
naravno da je moja poruka dugačka , dok sam sve objasnila, možda sam i pretjerala pa pomisli:" Ajme, koja je ovo napast!"
ne znam imam li točan broj mobitela?! ako neko ima broj, može li mi poslati na pp? da provjerim... PLEASE?!
Posljednje uređivanje od nataša : 30.08.2010. at 12:10
Bok...ja se ispričavam ako upadam nepoželjno, ali danas sam se vratila na ovaj forum, nakon što sam ga vesela napustila prije dvije godine....možda nije priločno da vas pitam, ali kakva su vaša iskustva s nekim kome je uspjelo dobiti bebicu, i da li pokušavaju ponoviti isto...ja sam od onih sretnica koje su dočekale svoju bebicu koja sada već ima dvije godine, pa me muče razmišljanja o još jednoj ali neznam da li to ima smisla tražiti kada tolike nemogu imati niti jedno.... (ps. išla sam kod dr. Alebića, i uspio je 1. IVF)
AnaMarija34, pogledaj temu "trudilice za drugu bebu" pa da vidis koliko vas ima (i koliko je drugih beba vec na putu)!!!
evo link: http://forum.roda.hr/threads/49504-t...-za-drugu-bebu!
sretno!!!
Puno Vam hvala na podršci....sad će mi biti lakše krenuti...sinoć sam skupila stare papire .....i krećem....Nataša, pokušala bih u Osijeku...što misliš o tome?
pokušala sam i ja, bliže mi je, ali odustala...dr Popović je great, ali to je sve, to je moj subjektivni stav, naravno... Biologinja mi se nije svidjela, organizacija također, ljekove moraš čekat, nema igala.......i nakon 3 neuspjela pokušaja vratila se svojim korjenima, na VV! Sad sam sretna, i puna nade!
svaka čast dr Popoviću koji se trudi, i zna, ali ne može sam..
naglašavam, ovo je moj subjektivan stav, nemojte me sad na križ zbog toga!