ajoj nataša, žao mi je. od toga i ja strepim sad na pregledu prije postupka. gdje si radila UZV, imaš li kakvu terapiju?
ajoj nataša, žao mi je. od toga i ja strepim sad na pregledu prije postupka. gdje si radila UZV, imaš li kakvu terapiju?
ništa, šalje me na ca 125 i gotovo! ja to neću ni ići, ciste su meni redovna pojava koje dolaze i odlaze same od sebe i to uvijek kad ne treba!!!!!!!!!!!!!!! otići ću nakon menstruacije vidjet jel otišla, ako nije,. onda ću na ca 125. no otići će ona, uvijek ode...
ali sam tako ljuta![]()
Nataša, i meni su stalno te glupe ciste upropaštavale postupke... Dr. L me jednom pogledao 3. dan i vidio cistu..malo razmišljao i rekao...dođi za dva dana. Nije je bilo 5. dan i išla sam u postupak... To mi je bilo ful čudno kad već nije otišla s M... A valjda 3 puta od tada mi je zbog toga bio odgođen postupak (u 3 godine)... Bila sam luda od toga...
Bok svima,da li je netko danas uspio dobit dr.A. na telefon u VV?Supruga zove cijeli dan,stalno je zauzeto.
pozdrav svima, evo svježih vijesti sa VV! postupaka nema jer su se pripojili sa merkurom i dok ne dogovore administrativne tijekove poslovanja, odnosno potpisi, naručivanja materijala itd. nema postupaka. koliko će to trajati, dr. nije rekao. ali bio je optimističan kao i uvijek. pošto je meni vještica tek došla mislila sam da ću odmah u postupak, al eto moram se javiti par dana prije iduće. uglavnom javljajte što se dešava koji ćete ići u narednim tjednima.
Je, Andream, trebali su to uskladiti tijekom ili prije ljeta, u potpunosti se slažem.............. ali pitanje je postoji li uopće good will da se stvari pokrenu................... Potporu ministarstva ova klinika nažalost nema!
Još mi molim pojasnite ako idem na AIH dal ni to ne rade ???
Kad srce kaže dijete, Vlada kaže NE!