Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajoj nataša, žao mi je. od toga i ja strepim sad na pregledu prije postupka. gdje si radila UZV, imaš li kakvu terapiju?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    ajoj nataša, žao mi je. od toga i ja strepim sad na pregledu prije postupka. gdje si radila UZV, imaš li kakvu terapiju?
    ništa, šalje me na ca 125 i gotovo! ja to neću ni ići, ciste su meni redovna pojava koje dolaze i odlaze same od sebe i to uvijek kad ne treba!!!!!!!!!!!!!!! otići ću nakon menstruacije vidjet jel otišla, ako nije,. onda ću na ca 125. no otići će ona, uvijek ode...

ali sam tako ljuta

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    ništa, šalje me na ca 125 i gotovo! ja to neću ni ići, ciste su meni redovna pojava koje dolaze i odlaze same od sebe i to uvijek kad ne treba!!!!!!!!!!!!!!! otići ću nakon menstruacije vidjet jel otišla, ako nije,. onda ću na ca 125. no otići će ona, uvijek ode...

ali sam tako ljuta
    Nataša, i meni su stalno te glupe ciste upropaštavale postupke... Dr. L me jednom pogledao 3. dan i vidio cistu..malo razmišljao i rekao...dođi za dva dana. Nije je bilo 5. dan i išla sam u postupak... To mi je bilo ful čudno kad već nije otišla s M... A valjda 3 puta od tada mi je zbog toga bio odgođen postupak (u 3 godine)... Bila sam luda od toga...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok svima,da li je netko danas uspio dobit dr.A. na telefon u VV?Supruga zove cijeli dan,stalno je zauzeto.

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pozdrav svima, evo svježih vijesti sa VV! postupaka nema jer su se pripojili sa merkurom i dok ne dogovore administrativne tijekove poslovanja, odnosno potpisi, naručivanja materijala itd. nema postupaka. koliko će to trajati, dr. nije rekao. ali bio je optimističan kao i uvijek. pošto je meni vještica tek došla mislila sam da ću odmah u postupak, al eto moram se javiti par dana prije iduće. uglavnom javljajte što se dešava koji ćete ići u narednim tjednima.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Je, Andream, trebali su to uskladiti tijekom ili prije ljeta, u potpunosti se slažem.............. ali pitanje je postoji li uopće good will da se stvari pokrenu................... Potporu ministarstva ova klinika nažalost nema!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    ali pitanje je postoji li uopće good will da se stvari pokrenu...................
    Mislim da je upravo u tome stvar!
    Posljednje uređivanje od vikki : 08.09.2010. at 15:54

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj andiko prvotno napisa Vidi poruku
    Nataša, i meni su stalno te glupe ciste upropaštavale postupke... Dr. L me jednom pogledao 3. dan i vidio cistu..malo razmišljao i rekao...dođi za dva dana. Nije je bilo 5. dan i išla sam u postupak... To mi je bilo ful čudno kad već nije otišla s M... A valjda 3 puta od tada mi je zbog toga bio odgođen postupak (u 3 godine)... Bila sam luda od toga...
    eto vidiš, kao da je i moja cista znal da neće biti postupaka na VV. Ne znam jel mi lakše ili teže?! svakako teže!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Još mi molim pojasnite ako idem na AIH dal ni to ne rade ???

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maby prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da ne rade..ni AIH ni IVF..ne rade ništa

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Kad srce kaže dijete, Vlada kaže NE!

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj maby prvotno napisa Vidi poruku
    ne vjerujem da ti to doktor nebi rekao, rekao ti je da nabaviš klomifene što bi značilo da ideš? zar ne? mislim da te nebi zavaravao..

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj ivkica28 prvotno napisa Vidi poruku
    ne vjerujem da ti to doktor nebi rekao, rekao ti je da nabaviš klomifene što bi značilo da ideš? zar ne? mislim da te nebi zavaravao..
    Pa da tak bi trebalo biti,ali rekao mi je samo da nabavim klomifene i dođem 3dc. Ne znam terapiju,ne znam ništa! Sad se bojim da dok dođem u pon.-uto. ne kaže dođite idući ciklus ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •