Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Pozdrav svim VV curama!
    MM i ja smo u srpnju bili privatno kod dr. L, razgovor i s-gram.rekao je da se narucim u rujnu za dogovor o postupku na koji bi isla, nada se dr L (a i ja) do kraja godine. Nije mi nista rekao da moram zvati i/ili se naruciti odredjeni dan ciklusa.Jel to onda bitno ako nije nista naglasio/spomenuo? To ce biti samo dogovor tj razgovor ili i pregled? (Da se znam prikladno odjenuti) Nije potrebno da ide i MM?Mislim dosada niti jednom nije trebao
    Svima vama, to jest svima nama zelim uspjesnu i plodnu MPO sezonu!
    Da sto prije dobijemo svoje mrvice

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

U nadi je spas....Želim svima što plodniju sezonu i da što prije ostvarimo svoj najveći san.........

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim VV curama!
    MM i ja smo u srpnju bili privatno kod dr. L, razgovor i s-gram.rekao je da se narucim u rujnu za dogovor o postupku na koji bi isla, nada se dr L (a i ja) do kraja godine. Nije mi nista rekao da moram zvati i/ili se naruciti odredjeni dan ciklusa.Jel to onda bitno ako nije nista naglasio/spomenuo? To ce biti samo dogovor tj razgovor ili i pregled? (Da se znam prikladno odjenuti) Nije potrebno da ide i MM?Mislim dosada niti jednom nije trebao
    Svima vama, to jest svima nama zelim uspjesnu i plodnu MPO sezonu!
    Da sto prije dobijemo svoje mrvice
    Darkice,meni je isto tako dr L rekao za rujan u postupak,sad sam zvala i sestra mi je rekla da se trebam naručiti par dana prije ciklusa,no kako sam ja upravo završila s M naručila me 29.9. na dogovor za postupak. usput mi je spomenula kako sad i nije bitno kad će me naručiti jer se ne radi zbog ovog spajanja s Merkurom-misleći na postupke(tako sam ja shvatila) a nisam puno zapitkivala jer sam bila šokirana što sam dobila vezu uopće. Da,i obuci se za pregled jer you never know...
    pozdrav i sretno!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sad i nije bitno kad će me naručiti jer se ne radi zbog ovog spajanja s Merkurom-misleći na postupke
    Zar je moguće da opet ne rade postupke!!!???

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nemojte me držati za riječ,ja sam tako u toj brzini shvatila sestru,treba provjeriti svakako.

capka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure da li je danas još koja uspjela dobiti telefonski VV ili je bila tamo pa ima još kakvu informaciju? Ja sam bezuspješno zvala u periodu od 13-14h, stalno je bilo zauzeto..

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo ja sam zvala danas da se naručim za dogovor za postupak i dobila sam ih negdje od petog pokušaja i to nedje oko jedan i pet,rekla mi je sestra da donsem uputnicu i povjest bolesti i to je to.da li uopće budem ušla u postupak ove godine??????tko to zna......ako se postupci ne rade preostaje mi samo iduća godina(((

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Zar je moguće da opet ne rade postupke!!!???
    Isuse,
    opet cekanje.......nije valjda tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •