Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj ivkica28 prvotno napisa Vidi poruku
    ja idem sutra u jutro..javim kako je prošlo
    Sretno Ivkice! Čekamo vijesti sa nestrpljenjem ! ? !

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Da se priključim temi pošto bi i ja trebala početkom 10 mj. ići gore. Ukratko u 6 mj. sam bila u postupku koji nazalost nije završio sretno, od 3 oplođene ni jedna. Da li mi možete pomoći. dr. A kada sam zvala u 6 mj. da mu javim ishod rekao da se naručim u 10 mj. 3 dc. Da li to znaći da sam da sam opet u postupku i dali znate koju uputnicu trebam.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Da se priključim temi pošto bi i ja trebala početkom 10 mj. ići gore. Ukratko u 6 mj. sam bila u postupku koji nazalost nije završio sretno, od 3 oplođene ni jedna. Da li mi možete pomoći. dr. A kada sam zvala u 6 mj. da mu javim ishod rekao da se naručim u 10 mj. 3 dc. Da li to znaći da sam da sam opet u postupku i dali znate koju uputnicu trebam.

nana, ovo bi prije svakako trebalo značiti da si opet u postupku, no treba pratiti razvoj situacije na VV-u.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo definitivno znači da si u postupku i treba ti uputnica za IVF/ICSI samo obzirom na situaciju nazovi tjedan dana prije i provjeri jesu li počeli raditi... Sretno !

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj angel 1 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo definitivno znači da si u postupku i treba ti uputnica za IVF/ICSI samo obzirom na situaciju nazovi tjedan dana prije i provjeri jesu li počeli raditi... Sretno !
    Hvala angel 1 ;

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •