-
Šiškica, da li koristiš kakvu terapiju ili da li si koristila zbog štitnjaće, ja isto ima problema, još nisam bila u postupku ni jednom, ali sam isto na v,v kod doktora L, on će me pripremati za van, za u Prag, jer mm je imao tumor testisa pa idemo na donaciju, pa me zanima da li si tokom postupka možda koristila kakvu terapiju zbog štitnjaće, ja anti. TG nisam vadila, ali anti tpo jesam on mi je 345, a tsh mi je uvijek bio ok i sada mi je porastao, isto mi je preko 3, pa sam dobila euthyrox 50, ali ko zna da li bi i to dobila da nisam rekla da idem na umjetnu, radila sam punkciju jer imam čvorove i dijagnoza mi je kronični limfocitni tireoditis, tako nešto, neznam da li sam baš točno napisala tireoditis, počela sam ih piti malo više od 2.tjedna, jedino što osjećam da sam manje umorna, ali me dosta boli u vratu, više nego prije, dali je to reakcija, neznam , ići ću vaditi za dva tj tsh i t3 it4, da vidim kakovo je stanje, a 27.09, moram na v.v onda sam narućena za pregled, kao par dana prije krvarenja, bila sam već 8dc i 19dc na pregledu, ciklusi su mi jako redovni i toćni, ali me živcira po tj dana prije menge imam onak krvarenje onak malo kao spoting a valjd i je to, to nitko ne obraća pažnju, i traje mi menga dva tri dana ali tako je oduvijek . prvi dan jako , drugi srednje i treći skoro ništ,sada eto vidjet ću što će biti, mući me ta štitnjaća, a ovako kada idem na pregled a bila sam ih na monogo i kod dpsta ginekologa, uvijek sve ok, ali eo sada je štitnjaća i to baš sda se uzbunila, tj taj tsh, a taj anti tpo sam ćula on se ne može smanjiti!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma