Results 1 to 50 of 3084

Thread: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Darkica's Avatar

Cure, upravo sam procitala sve postove vezane uz odlazak dr L.Nije me bilo par dana i maby mi je javila situaciju, pa sam brze-bolje otisla na Rodu sve na miru procitati.Ja sam paciejntica dr L.Bila sam na VV 9.9. i narucili su me 25.10., par dana pred mengu da napravimo ultrazvuk i odredimo protokol.Jos mi je dr L rekao da idem u postupak u 11 mjesecu. Bila sam sva sretna i dolebdjela sam do Rijeke.Ovo sada me je sokiralo.Iskreno, i ja cisto sumnjam da ce dr A preuzeti pacijentice dr L, jer je nas jako puno i on to ne bi mogao ni fizicki podnijeti.Opcije su, po meni, da ce dr L doci mijenjati neki drugi dr na VV ili ce nas, pacijentice dr L, prevaciti k nekom drugom dr na Merkur.Ne znam kome bi nas mogli 'dati', ali dr L je jedini i iskljucivi razlog moga odlaska u Zagreb.On me vodi od prvoga dana, u njega imam povjerenja i odgovara mi i kao osoba i kao lijecnik.Ne zelim drugoga.Jos me vise muci hoce li i biloginja otici s njime u privatnike buduci da vec ionako rade u istom IVF centru.Ona je, po rijecima dr L, najbolja...a i ona je jedina koja je mm detaljno objasnila rezultat njegovoga spermiograma...nitko to ranije nije ucinio.Opcija je i ici k dr L privatno...ali to kosta...zna li mozda itko koliko tocno?Ili cca?Mislim...imam pravo na 6 besplatnih postupaka, nisam jos iskoristila nijedan, taj u 11 mj bi mi bio prvi...pa mi se ne placa ako jos nisam iskoristila ono na sto imam pravo..s dr pak strane zelim nastaviti s dr L, ne zelim mijenjati lijecnike...ni biologinju...nikada ne znas tko ce ih zamijeniti, a nisam voljna ni spremna biti pokusnim kunicem nekome pocetniku...svaka cast, svi moraju poceti od pocetka, ali ja ne zelim biti niciji pocetak

Joj cure...ja se od proljeća spremam na VV i nikako da se poklopimo - prvo kongres, godišnji i sad kad sam se namjerila... ta daaammm... Strašno!!!! A glavni razlog zašto sam htjela otići na VV je da muž napravi 'pošteni' spremiogram da vidimo na čemu smo ali...
    Sad mi nije jasno. Ako Dr. L i biologica odlaze u privatnike ne vjerujem da će imati tako kvalitetan aparat, ono mozgovi na jednu stranu a tehologija ostaje u VV....Sad već si svašta vrtim u glavi

snow.ml's Avatar

EVO VAM PODACI O FIRMI, PODACI IZ SUDSKOG REGISTRA...
    IVF CENTAR d.o.o.
    Članovi uprave - likvidatori
    Lana Krile
    Funkcija - direktor
    Ovlaštenje - zastupa društvo pojedinačno i samostalno
    Dražen Lučinger
    Funkcija - direktor
    Ovlaštenje - zastupa društvo pojedinačno i samostalno

ovo bi značilo da i lana odlazi jer sumnjam da bi ona isto radila na dva mjesta...a to su osnovali još 2008 god.

ovo je moj kraj sa VV...

Quote Originally Posted by Darkica View Post
    Ne znam kome bi nas mogli 'dati'(
    Nikome! Dovidenja, sretan put. Snadi se druze...

Suze mi ide..