Cure, upravo sam procitala sve postove vezane uz odlazak dr L.Nije me bilo par dana i maby mi je javila situaciju, pa sam brze-bolje otisla na Rodu sve na miru procitati.Ja sam paciejntica dr L.Bila sam na VV 9.9. i narucili su me 25.10., par dana pred mengu da napravimo ultrazvuk i odredimo protokol.Jos mi je dr L rekao da idem u postupak u 11 mjesecu. Bila sam sva sretna i dolebdjela sam do Rijeke.Ovo sada me je sokiralo.Iskreno, i ja cisto sumnjam da ce dr A preuzeti pacijentice dr L, jer je nas jako puno i on to ne bi mogao ni fizicki podnijeti.Opcije su, po meni, da ce dr L doci mijenjati neki drugi dr na VV ili ce nas, pacijentice dr L, prevaciti k nekom drugom dr na Merkur.Ne znam kome bi nas mogli 'dati', ali dr L je jedini i iskljucivi razlog moga odlaska u Zagreb.On me vodi od prvoga dana, u njega imam povjerenja i odgovara mi i kao osoba i kao lijecnik.Ne zelim drugoga.Jos me vise muci hoce li i biloginja otici s njime u privatnike buduci da vec ionako rade u istom IVF centru.Ona je, po rijecima dr L, najbolja...a i ona je jedina koja je mm detaljno objasnila rezultat njegovoga spermiograma...nitko to ranije nije ucinio.Opcija je i ici k dr L privatno...ali to kosta...zna li mozda itko koliko tocno?Ili cca?Mislim...imam pravo na 6 besplatnih postupaka, nisam jos iskoristila nijedan, taj u 11 mj bi mi bio prvi...pa mi se ne placa ako jos nisam iskoristila ono na sto imam pravo..s dr pak strane zelim nastaviti s dr L, ne zelim mijenjati lijecnike...ni biologinju...nikada ne znas tko ce ih zamijeniti, a nisam voljna ni spremna biti pokusnim kunicem nekome pocetniku...svaka cast, svi moraju poceti od pocetka, ali ja ne zelim biti niciji pocetak![]()