Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
Da, nazalost oboje odlaze s VV i nemam pojma kako ce to sada tamo izgledati.
Web stranica Lucijeve privatne poliklinike je u izradi pa cemo vjerojatno imati na uvid i kompletan cijenik, za sada znam da ce najskuplja metoda kostati cca 10 000 kuna dakle od prilike kao i u ostalim privatnim klinikama kod nas.Radit ce se svi oblici MPO pa i TESA a postoji i mogucnost zamrzavanja i odmrzavanja js i embrija tako da ce njegove pacijentice koje imaju zamrznute embrije na VV moci ih prebaciti tamo na odmrzavanje.Mogucnosti anestezije kod punkcije nema i nece je ni biti.Ako bude kakvih novosti javim vam naravno.

I sam kaze da vec nekoliko godina radi na dvije strane paralelno, da mu je zbog toga naruseno zdravlje i da su razlozi njegovog odlaska iskljucivo privatne prirode.
bok Ružice ja sam nova na Rodi iako već dosta dugo čitam... zanima me.. pošto vidim da znaš... da li će Luči početi raditi postupke privatno do kraja ove godine? pitam zato jer inače planiram u Cito u 11-om mjesecu iako sam iz Zagreba... ali s Lučijem u privatnicima po meni to više neće biti potrebno...puno hvala na odgovoru