Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Da, nazalost oboje odlaze s VV i nemam pojma kako ce to sada tamo izgledati.
    Web stranica Lucijeve privatne poliklinike je u izradi pa cemo vjerojatno imati na uvid i kompletan cijenik, za sada znam da ce najskuplja metoda kostati cca 10 000 kuna dakle od prilike kao i u ostalim privatnim klinikama kod nas.Radit ce se svi oblici MPO pa i TESA a postoji i mogucnost zamrzavanja i odmrzavanja js i embrija tako da ce njegove pacijentice koje imaju zamrznute embrije na VV moci ih prebaciti tamo na odmrzavanje.Mogucnosti anestezije kod punkcije nema i nece je ni biti.Ako bude kakvih novosti javim vam naravno.

I sam kaze da vec nekoliko godina radi na dvije strane paralelno, da mu je zbog toga naruseno zdravlje i da su razlozi njegovog odlaska iskljucivo privatne prirode.
    Moje emicije oko odlaska su podjeljene:
    -bio je moj doktor par godine i kao njegov pacijent smatram da smo u realnim rokovim trebali imati informaciju da je gotovo (bar u 6 mj. o.g. jer dr. nije jučer počeo razmišljati o privatnim vodama već taj plan traje par godina)
    -da, većina nas je očekivala ovaj scenarij, ali tako grub rez, ja ipak nisam
    -bila sam dovoljno "plitka" pa si nisam osigurala dodatnu kliniku u HR ili bar MB
    -dr. je svojim pacijentima uskratio prilagodbu na nove uvjete (kako zamjenskog doktora na VV-u tako i odabir neke druge klinike)
    -bez obzira na izgovor o zdravlju, osobno smatram ovaj čin previše sebičnim od strane dr. kojeg su pacijenti iznimno cijenili.

Svim pacijentima dr.A također neće biti lako jer odlazi i Lana.
    Svima koji su gajili nadu da će spajanje sa Merkurom donijeti bolje uvjete za pacijente, neka ovaj čin dr. L bude poticaj da konačno povjeruju kako boljih uvjeta sa ovim spajanjem nema niti će biti.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pretpostavljam da se sve i dogodilo iznenada jer i sama ne mogu vjerovati da nam ne bi ranije rekao.Slazem se u potpunosti sa tvojim zadnjim pasusom, i ja mislim da je Lanin odlazak veliki gubitak za VV.Koliko god zeljela biti optimisticna u ovom trenutku to ne mogu biti u vezi opstanka MPO na VV, na moju veliku zalost.U kategoriji sam onih koje je cjelokupna situacija itekako tesko pogodila pocev od zakona pa nadalje.

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ok,šok je tu mada nisam dugo na VV,kod dr L. sam bila na 2 pregleda i ove jeseni sam trebala u prvi postupak. Sada ću možda glupost pitati,ali zanima me što to znači "privatno"? Tih 10000 kuna pokriva što? HZZO ništa ne pokriva ili bar nešta(ljekove?)? Mislim koštalo bi me svakako samim tim što nisam iz Zg i nemam kod koga biti,ali ne znam na koji iznos bi se trebala pripremiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •