Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iskreno, sumnjam da će dr L uskoro dobiti dozvolu da u privatnoj klinici obavlja postupke preko uputnica. Za to je ipak potrebno malo više guzice... no da će se i to u konačnici dogoditi, ne sumnjam, jer ..... dosad se dokazao kao "doktor vjeran sistemu" za što je i nagrađen...

dr A. (bez obzira na emocije koje pojedine od vas gaje prema njemu) nije dovoljno dobar da bi vukao sam, pogotovo bez biologice Lane, tako da mislim da ispisujemo posljednje trzaje na topicu pod nazivom "Potpomognuta na Vuk Vrhovcu"

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pacijentica sam dr. L preko 3 godine i nikad, baš nikad iz njegovih usta nisam čula da rzamišlja o odlasku ili čak da radi privatno (to sam tu saznala). No, s druge strane u zadnjih godinu dana čak 2 privatna ginekologa su mi otvoreno rekli da dr. L odlazi s VV-a. Ljudi za koje nikad ne bih rekla da imaju veze s njim su znali ono što mnoge od nas sad šokira. Ja im (glupača) nisam vjerovala...
    Anyway uzrujana u petka sam zvala Ministarstvo zdravstva i zahtjevala neki službeni odgovor za sve nas L-ove pacijentice. Trabala bi ga danas dobiti. Javim se čim se to dogodi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •