Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo i ja sam narucena za sutra. Bezuspjesno zovem cijelo jutro u nadi da ce mi se ITKO javiti na telefon. Da li se iz Zadra uputiti na "dogovor" a ne znam ni sta cu dogovarati vise ako on odlazi, jedino da vidim opciju privatno, i koliko bi to kostalo..majko mila.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj anabanana prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja sam narucena za sutra. Bezuspjesno zovem cijelo jutro u nadi da ce mi se ITKO javiti na telefon. Da li se iz Zadra uputiti na "dogovor" a ne znam ni sta cu dogovarati vise ako on odlazi, jedino da vidim opciju privatno, i koliko bi to kostalo..majko mila.
    Znam kako ti je, ja sam u srijedu naručena, a moram preći 600 kilometara za doći do Zg. No idem svejedno kako bi iz prve ruke nešto saznala. A što mi drugo preostaje?
    Moj ginekolog, koji je navodno dobar s dr. L o njegovom odlasku jutros nije znao ništa.

anabanana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Znam kako ti je, ja sam u srijedu naručena, a moram preći 600 kilometara za doći do Zg. No idem svejedno kako bi iz prve ruke nešto saznala. A što mi drugo preostaje?
    Moj ginekolog, koji je navodno dobar s dr. L o njegovom odlasku jutros nije znao ništa.
    Evo, ja se vratila, puna glava ?????????????????????????????? Nista napravila, vlada opce neznanje. Niti sestre ne znaju ni tko dolazi ni jel uopce dolazi, cak se ne mozes ni kod dr. A prebaciti...NISTA

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •