Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ina u pravu si labos ,doktor i biolog su bar 80% ali ima i 20% ostalog
    kod mene nije stres nego bijes ali ne na Lučija ili Lanu nego lajem na zvijezde,mozda malo smanjujem strah(neopravdan jer znam da nesmiju dirati smrzliće) ali jednostavno je sad takvo stanje duha ...
    Nekako se nadam da će ipak biti neko rjesenje i da će moja princeza dobiti brata ili seku a i ako ne opet smo sretni sto imamo nju

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    kod mene nije stres nego bijes ali ne na Lučija ili Lanu nego lajem na zvijezde,mozda malo smanjujem strah(neopravdan jer znam da nesmiju dirati smrzliće) ali jednostavno je sad takvo stanje duha ...
    Nekako se nadam da će ipak biti neko rjesenje i da će moja princeza dobiti brata ili seku a i ako ne opet smo sretni sto imamo nju
    Laky, imamo dole i topic pristašica misli negativno - psovka oslobađa . Ma, zezam se, pokušavam malo maknut napetost, meni je uvijek bilo lakše dat outleta bijesu i ljutnji, tuga nije nekako moj medij, kao ni optimizam ako nema dobru podlogu u dobrom labu i mirni IVF uvjeti i dobri jajnici, dostatnim sredstvima itd. itd. Nema veze, svako ima svoju furku u glavi.

Ono što sam ti htjela reći je da ne mogu tebi uskratit tvoje smrzliće, a pripremu ti može radit neko ko ti je blizu, možda CITO ili što ti je god izvedivo, ako hoćeš i L privat, i A, ako si od opcije čekanje.

A možda se može dogovoriti i FET privat kod L-a, to će se još raspetljavat.

Enivej, svima sretno, stanje na VV-u je već dugo tako da je sve ukazivalo, na žalost, na ovakav kraj... ili intermezzo.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    Laky, sve je to OK, ima topic psovka . Nego, tvoj FET sigurno ostaje neupitan, možda se može dogovoriti i FET u L-a, pričekaj da to malo proradi.

Na žalost, po svemu što možemo pratiti zadnjih godinu dana, ovakav kraj ili intermezzo na VV-u je bio predvidiv...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •