Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

s novi razvojem situacija na VV-u moja MPO priča s njima završava koliko god mi to bilo teško, ali nemam namjeru trošit svoje dragocijeno vrijeme dok se njima ne raspetlja cijela situacija. hvala im na svemu šta su učinili za mene, a najviše im hvala na mojoj L. po seku ili bracu za L krećemo u vinogradsku. svima koji ostajete želim puno sreće.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    s novi razvojem situacija na VV-u moja MPO priča s njima završava
    Za tebe i mnoge. mnoge druge...

Ja bi curama koje nemaju para za prvatnike(i ne zele cekati termin kod dr.A jel bi to moglo potajati) predlozila da se cim prije prikljuce na teme o drugim klinikama i krenu dalje..

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj draga prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi curama koje nemaju para za prvatnike(i ne zele cekati termin kod dr.A jel bi to moglo potajati) predlozila da se cim prije prikljuce na teme o drugim klinikama i krenu dalje..
    A dok cekaju (sto ce sigurno potrajati) neka svakodnevno obasipaju naseg premilog ministra mailovima "podrske". Izgleda da to jedino dobije odjeka, bar onako - da se cuje tu i tamo kroz medije i da se tu i tamo sam "po_ere" i ispadne smijesan i neupucen. Znam da nije neka satisfakcija kad vrijeme prolazi, no....
    Ja sam se prosli tjedan istresla za narednih mjesec dana, a obuhvatila sam osim klinike VV i rodilista i e-zdravstvo i reformu i jos sijaset toga...i bas mi je sada mrak
    Naravno, od odgovora ni o....

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    s novi razvojem situacija na VV-u moja MPO priča s njima završava koliko god mi to bilo teško
    X
    Pacijentica sam dr. A ali bez Lane to jednostavno nije to. Kao što su cure već napisale, u MPO-u je JAKO bitan i dobar biolog a ne samo liječnik. Još uz ovakav Zakon mislim da je ovo kraj mog MPO u HR, a ne samo na VV.
    Odlazak dr. L je bio samo pitanje vremena. Pričalo se o tome i prije ali nekima je jednostavije staviti ružičaste naočale i hops hops, bit će sve super. E pa nije tako.
    Da se više pacijenata pobunilo protiv ovakvog Zakona, ZAJEDNO S LIJEČNICIMA, možda bi sada pisali o ljepšim stvarima, ali ovako ...

Bez obzira na uvjete meni je na Vuku bilo ok ... sve dok nije izglasan Zakon o MO ... nakon toga sve je pošlo nizbrdo.

Puno sreće svima

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •