I ja i dalje nastojim opravdati na neki način sadašnju situaciju - poklopile su se dvije bitne stvari, odlazak troje kvalitetnih ljudi iz MPO tima, te spajanje klinike s Merkurom. U sadašnjem vakuum prostoru svi smo ostali bez zraka jer je klinika uživala izvrsne rezultate a sad više kormilara na brodu nema, ne znam je li itko osim dr A na odjelu uopće s VSS-om. Osobno ne volim prazne hodove i makla bih se iz tih stopa bilo gdje drugdje, ali to je ionako u domeni osobnog izbora. Za sve druge koji mogu i imaju volje čekati ne preostaje ništa drugo nego pratiti razvoj situacije ili kako sestra reče zvati jednom mjesečno.
Ne znam jel se moguće prijaviti u dvije bolnice, za sve to trebaju uputnice koje se često teško i dobivaju, a na kraju treba biti iskren i s doktorom što se tiče postupaka i stimuliranja.
I dalje se nekako uvjeravam, iako teško, da je sve ovo samo intermezzo u neka druga i bar jednako dobra vremena bivšeg VV-a (evo morat ćemo mijenjat i naslov jer VV formalno ionako više ne - egzistira).