Evo da i ja malo pridonesem općoj (ne)informiranosti foruma - čula sam se s dr. L. i najvažnija stvar za cure koje ostaju na VV je da se Odjel kao takav nigdje ne seli, s Merkura će povući jednog ili dva ginekologa (spominjao je imena, ali meni nisu ništa značila) u dogledno vrijeme...za biologicu nisam ni pitala jer se bojim da novog biologa nigdje neće naći...On počinje ful privatno raditi od 4. 10. kad mu se na mobitel mogu javiti sve koje to žele i mogu platiti. Bio je prilično hladan, moram priznati...valjda bi svi trebali prihvatiti filozofiju "šta je tu je"...cure koje nemate vremena javite se što prije u druge Klinike dok i one nisu zatvorile vrata!!!
Malo više tolerancije prema onima koji ne misle kao Vi. Mene ne smeta što pišete negativno.
Pa ako je dr. loš, nikakav, onda one koje tako misle trebaju biti sretne da odlazi i ne treba biti gorčine. Nije lako, zapravo je i točno rečeno nije nikako moguče takvog dr zamjeniti, ma što si neke mislileu zato se zaustavlja rad na VV-
Postupci u MB se skupo plačaju pa su se upravo sada za vanjske odgađali, pa žene u Mariboru nisu ne do samog postupka znale da li idu ili ne već su neke i počele terapiju i futrale se dalje da produže cikluse i to su postupci od nekoliko tisuća eura, toliko o fer ili ne fer. A što mi znamo što se tamo događa, jesu li mu probali naći zamjenu već ranije ili im je drago da MPO na VV propada, ponovo napominjem da je limit same bolnice bio upitan radi prekomjernog rada prvenstveno dr. L.