Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    Sto se napravi do 01.10.2010.g. to je to nazalost.

to je to za Lučingerove pacijentice ili i za Alebićeve? ne kužim!?

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i za jedne i za druge, nema postupaka od 01.10. pa do daljnjega..provjerena informacija!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    i za jedne i za druge, nema postupaka od 01.10. pa do daljnjega..provjerena informacija!
    Hvala Vam ministre Milinoviću što u nekada najfrekventnijoj, najuspješnijoj MPO-klinici do daljnjega i ali i kroz 9.mjesec samo sporadično NEMA postupaka.................

Ovo je zavrijedilo svakako pismo upućeno ministarstvu, to ću danas svakako napraviti.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Hvala Vam ministre Milinoviću što u nekada najfrekventnijoj, najuspješnijoj MPO-klinici do daljnjega i ali i kroz 9.mjesec samo sporadično NEMA postupaka.................

Ovo je zavrijedilo svakako pismo upućeno ministarstvu, to ću danas svakako napraviti.
    Znaš da će on uvjeriti medije i naciju da postupaka ima Već je uvježban.

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Milinović zna od petka - ja sam zvala njegovu glasnogovornicu i obavijestila je! Kao što vidiš iz svega priloženog - baš ga briga

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo da i ja malo pridonesem općoj (ne)informiranosti foruma - čula sam se s dr. L. i najvažnija stvar za cure koje ostaju na VV je da se Odjel kao takav nigdje ne seli, s Merkura će povući jednog ili dva ginekologa (spominjao je imena, ali meni nisu ništa značila) u dogledno vrijeme...za biologicu nisam ni pitala jer se bojim da novog biologa nigdje neće naći...On počinje ful privatno raditi od 4. 10. kad mu se na mobitel mogu javiti sve koje to žele i mogu platiti. Bio je prilično hladan, moram priznati...valjda bi svi trebali prihvatiti filozofiju "šta je tu je"...cure koje nemate vremena javite se što prije u druge Klinike dok i one nisu zatvorile vrata!!!

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj nataša prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj zašto je onda A mene naručio 27.9.na pregled i pripremu za postupak

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Malo više tolerancije prema onima koji ne misle kao Vi. Mene ne smeta što pišete negativno.
    Pa ako je dr. loš, nikakav, onda one koje tako misle trebaju biti sretne da odlazi i ne treba biti gorčine. Nije lako, zapravo je i točno rečeno nije nikako moguče takvog dr zamjeniti, ma što si neke mislile u zato se zaustavlja rad na VV-

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj loki prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ako je dr. loš, nikakav, onda one koje tako misle trebaju biti sretne da odlazi i ne treba biti gorčine. Nije lako, zapravo je i točno rečeno nije nikako moguče takvog dr zamjeniti, ma što si neke mislile u zato se zaustavlja rad na VV-
    Rad na VV se zaustavlja zato jer odlazi Lana. A da je s L. strane fer što nije rekao svojim pacijenticama istinu - NIJE!!!

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Postupci u MB se skupo plačaju pa su se upravo sada za vanjske odgađali, pa žene u Mariboru nisu ne do samog postupka znale da li idu ili ne već su neke i počele terapiju i futrale se dalje da produže cikluse i to su postupci od nekoliko tisuća eura, toliko o fer ili ne fer. A što mi znamo što se tamo događa, jesu li mu probali naći zamjenu već ranije ili im je drago da MPO na VV propada, ponovo napominjem da je limit same bolnice bio upitan radi prekomjernog rada prvenstveno dr. L.

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daj zašto je onda A mene naručio 27.9.na pregled i pripremu za postupak
    i mene je naručio 30.9. pa mi sestra, kad sam nazvala isfrustrirana zbog svih ovih navoda na forumuu, rekla da ne moram dolazit

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ni zakoga nema postupaka. Ja zvala jućer dr.A i rekao mi je da zovem iza nove godine da li će tada biti, za sada ništa, nažalost. Kada je to reka meni srce da nije puklo jer sam se pripremala za 10 mj.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •