Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    beba38 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Budimo realni , jedine koji su uz nas to su bile sestre ,i ja se jedino njima zahvaljujem , a dr. i ostali mislim na bilologa gledali su svoje d***,
    inače onaj tko je dolazio u proteklih godinu i pol mogao se uvjeriti da već od tada neštima koješta , sve je bilo traljavo i nepotpuno , a dr . po meni je licemjeran , zna on točno koliko ima pacijentica , bar nas je sve mogao obavjestiti puno ranije , otkaz se ne daje preko noći , pogotovo dr. za kojeg smo mislile da je drugačiji od ostalih , ali nije , prodavao nam je maglu ,a sa druge strane se ministru uvlačio, to je hrvatska i njezini droktori , to je stvarnost,samo se sjetite one konferencije za novinare o novom zakonu kada mu je sjedio sa desne strane , a nama pričao drugu priču, zato drage moje da imam novaca na bacanje i bez obzira što sam kod njega jako dugo , ne bih mu više otišla ni u njegovu privatnu kliniku ,odlučite se za druge bolnice ,ili van u Sloveniju , barem ću ja tako ...
    Ovim postom nisam imala namjeru nikoga uvrijediti , samo sam iznjela svoje razmišljanje i neke stvari koje odavno znam , a znam da i vi to znate .
    Posljednje uređivanje od BHany : 21.09.2010. at 21:47 Razlog: neprimjerena info i ružna riječ

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •