Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj loki prvotno napisa Vidi poruku
    Naravno da svatko ima pravo iznjeti svoje mišljenje pa to je i osnova demokracije ( bar bi trebala biti).
    Godinama je dr L sa cijelim timom bio tamo za nas svaku subotu, svaki praznik i svaki blagdan dok smo mi to trebali i za to vrijeme nije bio sa svojom obitelji, nikakvi novci ne mogu to nadoknaditi.
    Osnovna plaća liječnika je 8.000k, a nedavno mi je vodoinstalater za 5 dana odnio 6000k, žalosno.Tako da ga ja potpuno razumijem i hvala im za svu skrb koju su pružili svojim pacijenticama uključujući i mene.
    x

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

I samo da nadodam - nakon 6 godina neuspješnoj liječenja i vjerovanja dr L, ne mogu tek tako promijeniti mišljenje o njemu. Uvijek je bio susretljiv, dostupan na mobitelu u svako doba dana, trudio se beskrajno i zar sada čovjek nema pravo raditi kako hoće i gdje hoće? I ja sam se danas čula s njim, i ne bi rekla da je bio hladan, već prije nekako žalostan i zabrinut. Nije ni njemu lako, a da nam je mogao prije reći, možda i je, ali to je njegov izbor, kao i sada naš da odlučimo gdje ćemo dalje. Ja mu jednostavno ne mogu zamjeriti, iako nisam u pozitivnoj situaciji, nije mi lako. Još uvijek nisam uspjela ostvariti svoj san, i zato i dalje razmišljam da ostanem kod njega jer on najbolje pozna moju situaciju. I ako nikada ne uspijem, znati ću da je čovjek dao sve od sebe. A ako ipak uspijem, vjerujem da će se iskreno veseliti sa mnom. I zato doktore, ako ovo čitate, hvala na svemu. I da ne zaboravim, hvala i magistri i cijelom timu, i svima želim da pronađu svoj mir i zadovoljstvo u daljnjem radu.

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ajme, ja za ove izljevi ljubavi prema liječniku KOJI SE OD DONOŠENJA ZAKON NIJE OGLASIO SVE DOK GA NIJE PODUPRO nemam želudac

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ja za ove izljevi ljubavi prema liječniku KOJI SE OD DONOŠENJA ZAKON NIJE OGLASIO SVE DOK GA NIJE PODUPRO nemam želudac
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •