I samo da nadodam - nakon 6 godina neuspješnoj liječenja i vjerovanja dr L, ne mogu tek tako promijeniti mišljenje o njemu. Uvijek je bio susretljiv, dostupan na mobitelu u svako doba dana, trudio se beskrajno i zar sada čovjek nema pravo raditi kako hoće i gdje hoće? I ja sam se danas čula s njim, i ne bi rekla da je bio hladan, već prije nekako žalostan i zabrinut. Nije ni njemu lako, a da nam je mogao prije reći, možda i je, ali to je njegov izbor, kao i sada naš da odlučimo gdje ćemo dalje. Ja mu jednostavno ne mogu zamjeriti, iako nisam u pozitivnoj situaciji, nije mi lako. Još uvijek nisam uspjela ostvariti svoj san, i zato i dalje razmišljam da ostanem kod njega jer on najbolje pozna moju situaciju. I ako nikada ne uspijem, znati ću da je čovjek dao sve od sebe. A ako ipak uspijem, vjerujem da će se iskreno veseliti sa mnom. I zato doktore, ako ovo čitate, hvala na svemu. I da ne zaboravim, hvala i magistri i cijelom timu, i svima želim da pronađu svoj mir i zadovoljstvo u daljnjem radu.