-
Ja sam nakon sto sam procitala ovdje info da dr.Lucinger odlazi, mu posala sms jer sam htjela to cuti i od njega, nisam mogla vjerovati.Nije mi odgovorio dva dana ali me zato u nedjelju prije podne nazvao da mi sve sam kaze.Rekao je da odlazi iskljucivo iz privatnih razloga jer mu je zdravlje naruseno i jer je zavrsio u bolnici radi visokog tlaka, bas kako vam je i Jo1974 napisala.Tada mi je rekao da i magistrica odlazi s njim 01.10. sto me dodatno sokiralo.Ja mu ne mogu zamjeriti ni zbog cega, prema meni je bio covjek od mog prvog dana na VV.
Dosla sam kao pacijentica s druge klinike sa 4 neuspjesna IVF-a iza sebe.Na postupak nisam dugo cekala jer sam imala sve potrebne nalaze a i dosta godina.Zadnjih par klomifenskih postupaka smo znali jednostavno dogovoriti telefonski tako da sam jos i par putovanja u ZG usparala.Ja bih ga nazvala on bi pitao koji je dc, kada pocinjem s klom. i kada se vidimo gore tako da sam u tim postupcima imala 3-4 putovanja umjesto 13-14 kao u stimuliranom.Sve cure s VV jako dobro znaju tko gore prvi dolazi a zadnji odlazi i kao sto rece Tikica nikada nije pokazivao ni umor ni nervozu i sl. svojim pacijenticama, naprotiv imao je strpljenja saslusati sve sto sam imala reci i pitati.
O tome da je MPO lijecnik br.1 u RH bas kao sto je i Lana biologica br.1 ne treba ni govoriti, i ja sam to do sada cula iz usta mnogih i lijecnika i pacijenata.Upravo ta njihova strucnost je u cijeloj ovoj prici ja mislim i najvaznija.Mozete ga osudjivati zbog cega god hocete ali to im ne mozete osporiti.
Trenutno se osjecam nekako izgubljeno, ni sama jos ne znam na koju stranu bih se okrenula, nedostajat ce mi cijela ekipa i atmosfera iz "dnevnog boravka",(sve cure koje sam gore upoznala pamtit cu dok zivim) nase vrijedne sestre a posebno dr.Lucinger.Nadam se da cu uspjeti namaknuti sredstva za bar jedan pokusaj kod njega privatno jer se trenutno tesko mogu vidjeti bilo gdje drugdje.
Posljednje uređivanje od BHany : 21.09.2010. at 23:06
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma