Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ajme, ajme

slobodni ste raspravljati i iznositi svoje mišljenje, ali optužbe i informacije o trećim osobama koje mogu imati ozbiljne posljedice i za vas i za tu treću osobu...

ako bilo što i bilo gdje postoji što je zakonski upitno, to nije tema za pisanje po forumu, već nešto što se rješava pravnim putem ako za to ima osnova...

brišem

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Drage moje ogorčene, za sve ipak treba tražiti drugdje krivca- u ministarstvu - "našeg dragog" ministra!!! Tako je sve počelo!!!!! Dr. L je najbolji i tu nema što da se doda! Izbor je veliki - i svatko za sebe može pronaći alternativu!!! Kao i sebi želim puno sreće u daljnjim pokušajima za ono zbog čega se borimo. Bez obzira na sve mislim da je jako ružno negativno pisati o dr. L jer kolikogod bile sada tužne i neznamo što ćemo dalje svima nama koje smo bile barem jedanput kod njega znamo kako radi i koliko znači u takvim postupcima imati tako nekog dr. Vi koje ga kritizirate - razmislite malo kakvi su vam drugi dr.koji vas liječe i kod kojih idete - ovakvi kakav je nama bio dr. L i kako se ponašao prema nama u situacijama u kakvima smo bile ,mislim da ne postoji.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj BHany prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, ajme

slobodni ste raspravljati i iznositi svoje mišljenje, ali optužbe i informacije o trećim osobama koje mogu imati ozbiljne posljedice i za vas i za tu treću osobu...

ako bilo što i bilo gdje postoji što je zakonski upitno, to nije tema za pisanje po forumu, već nešto što se rješava pravnim putem ako za to ima osnova...
    potpisujem

znam da ste ljute,razočarane,uplašene....no molim vas da poštujete pravila foruma
    nikada nisam bila L. pacijentica,no o njemu sam uvijek čula samo najbolje;da je vrhunski liječnik i sjajan čovjek
    nije mi jasno zbog čega sada ovakvo "pljuvanje"

nije najavio svoj odlazak?
    sigurna sam da ima svoje razloge za to (možemo ih samo nagađati,govoriti da nije fer...no ništa nećemo promijeniti)

nije javno progovorio protiv zakona?
    iako to ne opravdavam,mislim da se trebao boriti za svoju struku...
    no pitam vas koliko bi vas javno progovorilo da je bilo na njegovom mjestu?
    da preformuliram pitanje : koliko vas je spremno javno govoriti u vezi zakona,neplodnosti,stanja MPO u Hr ? (masu puta se traži netko tko bi rekao riječ dvije i teško se netko odluči ili se najčešće odlučuju jedni te isti)

i mogla bi sada u nedogled,no ne želim da se ovo shvati kao prozivanje nekoga,jer to nije
    voljela bi da svu tu energiju koju ste utošile na L. nefer odlazak pretvorite u nešto pozitivno i usmjerite na osobu (osobe) koje su odgovorne za ovakvo stanje MPO kod nas,jer se nitko neće izboriti za nas neplodne parove osim nas samih

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa Vidi poruku
    da preformuliram pitanje : koliko vas je spremno javno govoriti u vezi zakona,neplodnosti,stanja MPO u Hr ? (masu puta se traži netko tko bi rekao riječ dvije i teško se netko odluči ili se najčešće odlučuju jedni te isti)
    istina, kad je trebalo javno reći NE zakonu, nitko se nije htio javiti, pa zašto bi i on.
    ipak smo mi ti kojima zakon ne odgovara,a on samo radi svoj posao najbolje što može.
    i ja mu želim puno sreće i još puno beba u daljnjem radu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •