-
svaka čast BHany, ispravljanje mog posta BRAVO , samo pišem istinu , nemam ja ništa protiv dr. samo sam realna i pišem što sam doživjela ,,ne sumljam u njegovu stručnost i ljubaznost tko ne bi bio ljubazan kada su upitanju ..... , riječ nisam upisala da mi se post ne ispravlja i da se ne bi tumačile kao neprimjerena informacija ili ružna riječ , kod njega sam išla isključivo zbog stručnosti,ovo proljeće sam doživjela ružno iskustvo na VV i rekla sam više nikada tamo ali evo sve je prošlo i zaboravilo se i naravno ja sam se ipak odlučila ove jeseni otići opet kod njega na VV , nisam osoba koja voli mijenjati dr. a tu je ulogu kod mene najviše odigralo njegovo znanje i zbog toga sam planirala opet kod njega , a ono loše sam zaboravila jer svi griješimo i ljudski je oprostiti , napisala sam da ja sigurno neću ići kod njega privatno ,ne znam zbunjena sam i ja ,zapravo ne znam kada prođe nekoliko mj. znati ču što mi je činiti . Znam samo da u ovoj priči mi ispaštamo , oni ne jer su se za sebe pobrinuli , I znam da nije on jedini stručnjak u ovom poslu ,ima ih dosta koji su jednako ljubazni i stručni , samo nisu došli do izražaja .
Mislim da mi je ovo zadnji post na ovom forumu , smatram da je ovo forum za dr, da čitaju sve ljepo o sebi i da im se podiže moral i vrijednost , navratit ću povremeno samo zbog informacija o VV, ovdje ne postoji demokracija i iskrenost , NAŽALOST.
Posljednje uređivanje od beba38 : 22.09.2010. at 08:22
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma