Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sad sam zvala Alebića na mobitel znate što mi je rekao dobro da ste nazvali nema potrebe da dolazite 27.09.nazovite me u 11.mjesecu i onda će te znati di sam i hoćete ići za mnom
    Znači da i on odlazi
    Posljednje uređivanje od Ela28 : 22.09.2010. at 14:18

ksena28 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Sad sam zvala Alebića na mobitel znate što mi je rekao dobro da ste nazvali nema potrebe da dolazite 27.09.nazovite me u 11.mjesecu i onda će te znati di sam i hoćete ići za mnom
    Znači da i on odlazi
    to je to, nemojte me opet prozivat fatalistom, ali možemo komotno zatvorit ovaj pdf!

i otvorit novi s pozdravima i porukama za dr L.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    to je to, nemojte me opet prozivat fatalistom, ali možemo komotno zatvorit ovaj pdf!

a šta sam ja prije par stranica napisala
    tužan kraj za tako veliku i šta je najgore uspješnu kliniku a sramota za državu da to dopušta

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku

tu se slažem sa ovim fatalizmom, potpuno si u pravu, zatvorite "potpomognuta u vv" i otvorite temu "Kako i kamo nakon VV?"

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači da i on odlazi

Čim sam vidjela da dr.L i Lana idu odmah mi je Alebićev odlazak pao na pamet.. Nažalost čini mi se da je to bio logičan slijed događaja.. Raspad VV..

Okolo se i dalje priča da MPO VV-a se ipak seli na Merkur.. (priče dolaze s Merkura od doktora)

Danima smišljam što napraviti..
    Mislim da se sve bavimo istim mislima gdje i kud dalje?
    I nisam došla do nikakvog pametnog zaključka.. Naručena sam 29.9. kod dr.A -( onaj 8dc) pa ću vidjeti što dalje .. ako slučajno dr.ostaje u državnoj bolnici idem za njim.. ak ide u privatnike onda se razilazimo jer novaca nemam..
    Koja bi državna klinika došla u obzir ne znam.. trenutno mi je sve svejedno jer svi su oni prodane duše..(samo neki su odmah stali uz minista, a neke je trebalo malo više nagovarati, ali SVI SU PALI NA TESTU) - tak da mi je sad ravna njiva..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •