-
ja se neslazem sa zatvaranjem PDF-a jer mislim da će ipak na VV doći netko bar kao ispomoć ili zamjena.ja osobno nebih imala nista protiv dr Čanić koji je vodio nasu Dariju (nadam se da sam napisala ispravno prezime) iz Merkura.nije samo dr L i Lana VV niti MPO pa ima liječnika entuzijasta jos.
Ja ipak ostajem na VV i čekam ,istina u mozda boljoj situaciji nego dosta cura jer imam curicu i smrzlice ....
To za zavlačenje s postupcima kako nazivate ili činjenica da su neki česće bili mi nestoji ...normalna stvar da zena sa +38 godina ide česće ili da prirodnjaci idu česće tako je uostalom svuda
ja sam na VV dosla 2006 a u postupku bila 11/2008 čekala sam prikupljanje nalaza na preporuku dr L odradila laparo i histero i na kraju dobila princezu.
Nisam osoba koja nikoga dize u zvijezde ali sama činjenica a postoje doktori kojima na vratima pise radno vrijeme 08.00-16.00 sati a dolaze u 06.15 dosta govori,Koja od nas dolazi sat i 45 minuta na posao prije radnog vremena.
A po pitanju godišnjeg odmora od 15.7 do 1.9 sto su neki spomenuli...samo da zbrojimo svaki dan bar po 2-2.5 sata viska vidili bi da čovjek nije iskoristio ni dio tih sati.
u svakom slučaju sva sreća i Lani i Lučingeru u novoj klinici a i curama koje su odlučile potraziti sreću negdje drugdje (sto je normalno obzirom da VV neradi postupke do 1.1.2011 ) ali mislim da trba ipak priznati da je jedan od rijetkih dr koji je sebe dao i u drzavnoj bolnici
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma