Zna se dogodit da se stvari kompliciraju i odužuju, sad kad razmislim i mi smo skoro 2 i pol godine bili zavlačeni, brojne upale, antibiotici, kontrole, čekanje spermiograma mjesec i pol, pa operacija varikokele koja ništa nije promjenila i sl., ali nikad nisam pomislila da mi nije suđeno, već sam iz prve stimulacije dobila svoju curu.
Zato glavu gore i ne odustaj!
Trenutni najbolji primjer je naša Denny, koja je hvala Bogu trudna iz prve stimulacije, nakon brojnih komplikacija sa tlakom i operacijama oka.
A šta se tiče VV moje iskustvo je negativno, bila sam jedan put, došli smo u 7 sati obavit pregled i neki test sa sluzi.
čekali do 10 lijevo za muža, da bi nas nakon bezveznog razgovora uputio da ja idem čekat desno kod dr.L gdje sam čekala do 14 sati i nakon običnog pregleda i UZV-a, dr. me poziva da s ejavim u 9 mj.
a kad sam pitala za taj test odgovorio mi je : Sad je kasno, to se radi ranije ujutro! (a mi gore od 7 sati, javili se sestri)
Uglavnom više tamo nisam kročila i ne mislim.
Moja ginićka me uputila na SD i dr.B i tamo sam se od prvog puta osjećala ugodno, tamo sam našla svoju sreću.
Sad čekamo drugu bebicu, ovaj put je bila DR.T i druga biologica tako da mogu reći da oni imaju dva uspješna tima.
Mislim da nema ništa loše u mjenjanju klinika, jer negdje se osjećamo bolje a negdje ne tako dobro.
Mene nitko nije mogao natjerat ponovno na VV iako sam znala da je to možda bio samo takav dan.
Želim svima da pronađu svoju sreću!

((