Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Siskice apsolutno se slazem s tobom, VV nikad vise nece biti isti.Nadam se da ce na kraju oformiti novi tim na VV ali morate biti svjesne da ce njima trebati najmanje 4-5 godina da se usavrse i pocnu pokazivati rezultate slicne dosadasnjim.Ja nemam vremena glumiti pokusnog kunica.Nadam se da ste svi svjesni da je u postupku najvazniji tim koji radi u laboratoriju i oprema.Za odmrzavanje, zamrzavanje, oplodnju, inkubaciju i sve sto se radi u laboratoriju potrebno je znanje a jos potrebnije iskustvo koje je tim na VV imao i upravo odlaskom magistrice ova tragedija gore je tim veca.Moze doci ne znam koji ginekolog s ne znam koliko godina iskustva u MPO vodama ali ako imate neiskusnog biologa....ne hvala.

Sto je najgore nitko nista ne zna, ni hoce li se radi ni kada ce se raditi ni tko ce raditi itd. Tome nije kriv ni Luci ni Lana ni Alebic ako ode, kriva je uprava i ponajvise nas vrli ministar.Njima treba reci da smo zakinuti za blagovremenu informaciju, da su nam oduzeli dragocjeno vrijeme i da ocekujemo ako hocete i zadovoljstinu.Neka nadju mjesto na drugim klinikama zenama koje su bile narucene za postupke ako nista drugo!!!

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, prema jučer prikupljenim dojmovima teško da će se VV uspjeti konsolidirati za nastavak MPO-a. Nisam čula što će biti s dr. A, ide li na Merkur i tome slično, ali sam shvatila da su nade za konsolidaciju stanja ravne nuli.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •