Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure,

Nataša, nemoj se sekirati ovako, nema potrebe
    a) na Vinogradskoj si u dobrim rukama i možeš krenuti u roku od odmah u postupak. ž
    b) na Vuku se ipak čini da se stvari još nisu iskristalizirale do kraja i tko zna kako će ovo skupa završiti, pa vidiš i sama da Alebić jedan tjedan odgađa sve do 01/2011 jer nema biologa a drugi tjedan normalno naručuje pacijentice kao i dogovoreno u postupke jer će netko doći a taj je netko još tajna, nadam se uskoro otkrivena. Pacijenti imaju apsolutno pravo znati tko će im raditi postupke.
    c) Nataša, ja osobno volim znati što se događa da znam kad je štrajk u Mariboru, nije loše znati, treba i planirati godišnji, bolovanje, dolazak u kliniku, tako vjerojatno i ti. Mogla si ne čitajući forum doći na Vuk Vrhovec i čuti Alebića kako ti govori, žao mi je ali do daljnjega, do siječnja 2011 nema postupaka i tko zna što iza toga čeka.

Sve druge cure molim koje idu gore na dogovore da se jave s novostima da se što prije kompletira slika stanja na Vuk Vrhovcu, i slažem se, ovo je najbolji i najbrži izvor informacija.
    sve si u pravu.. čekamo prve informacije!

p.s. kadauna, kad ti ustaješ?!
    Posljednje uređivanje od nataša : 28.09.2010. at 08:19 Razlog: dodatak

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •