Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpisujem Kadaunu i ja s vama najbolje pratim tijek događanja

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    potpisujem Kadaunu i ja s vama najbolje pratim tijek događanja
    Ovo stvarno nije u redu ja sam jučer trebala biti na pregledu i pripremi za postupak i Alebić mi rekao da ne dolazim da mu se javim tek u 11.mjesecu. Sad čitam da su neke cure naručene i da idu u postupak .NIŠTA MI NIJE JASNO

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Ela28 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo stvarno nije u redu ja sam jučer trebala biti na pregledu i pripremi za postupak i Alebić mi rekao da ne dolazim da mu se javim tek u 11.mjesecu. Sad čitam da su neke cure naručene i da idu u postupak .NIŠTA MI NIJE JASNO

evo ja zvala i dr mi reče da dođem kako sam naručena, a to je 30.09. kaže, radi normalno i veseo je

marincezg avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

pa sve zavisi kakav je postupak, i sta ste sve obavile do sad, tako da vjerovatno to igra ulogu.....

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj marincezg prvotno napisa Vidi poruku
    pa sve zavisi kakav je postupak, i sta ste sve obavile do sad, tako da vjerovatno to igra ulogu.....
    Na zadnjem nalazu je pisalo doći 21.dan ciklusa na pregled i pripremu za postupak.Tako da mislim da to nema veze i ja sam nazvala par dana prije i doktor mi je rekao da ne dolazim da postupke ne rade do daljnjega.Što očito nije istina.A da sam otišla u ponedjeljak 27.09.za Zagreb vjerojatno bi krenula u postupak jer koliko čujem postupci se opet rade. I zašto bi sad čekala 11.mjesec a zadnji postupak sam imala u 01.mjesecu.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Na zadnjem nalazu je pisalo doći 21.dan ciklusa na pregled i pripremu za postupak.Tako da mislim da to nema veze i ja sam nazvala par dana prije i doktor mi je rekao da ne dolazim da postupke ne rade do daljnjega.Što očito nije istina.A da sam otišla u ponedjeljak 27.09.za Zagreb vjerojatno bi krenula u postupak jer koliko čujem postupci se opet rade. I zašto bi sad čekala 11.mjesec a zadnji postupak sam imala u 01.mjesecu.

ja bi na tvom mjestu ga nazvala danas i vjerojatno će ti sad reći drugu priču

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    ja bi na tvom mjestu ga nazvala danas i vjerojatno će ti sad reći drugu priču
    poptuno se slažem! idi umjesto mene, ja ionako ne mogu jer imam cistu, NORMALNO!!!!!!!!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da kiša još stigneš krenut ako ti je 21 dc., to obično samo pogleda jel imaš cistu i propiše lijekove, sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •