Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ovako ja na tu temu mislim - rukovodstvo VV-a/Merkura je tu da te stvari rješava i promišlja. Osoba koja daje otkaz, dok sto posto ne razriješi stvar prvo sa svojim poslodavcem, svojim pacijentima/klijentima ne treba ništa komunicirati. Hijerarhija komuniciranja, po meni, je poslodavac-drugi.

angel 1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako ja na tu temu mislim - rukovodstvo VV-a/Merkura je tu da te stvari rješava i promišlja. Osoba koja daje otkaz, dok sto posto ne razriješi stvar prvo sa svojim poslodavcem, svojim pacijentima/klijentima ne treba ništa komunicirati. Hijerarhija komuniciranja, po meni, je poslodavac-drugi.
    Slažem se s inom i dodajem da je on do jeseni i mislio ostati gore,ali su se u 9.mj stvari promijenile, uprava ga je degradirala,ponudila lošije radno mjesto s lošijim uvjetima i on jednostavno tada donio odluku da odlazi... A rukovodstvo Merkura se treba pobrinuti za pacijente i osigurati adekvatnu zamjenu... On je tamo samo bio zaposlenik,a ne ničiji privatni dr da bi onda bio dužan redom obavještavati sve svoje pacijente da odlazi...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

... On je tamo samo bio zaposlenik,a ne ničiji privatni dr da bi onda bio dužan redom obavještavati sve svoje pacijente da odlazi...[/QUOTE]

Nisam ni mislila da zove svih na telefon kako bi se osobno oprostio, nego da nije morao zakazivati termine za jesen.
    Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 30.09.2010. at 17:25

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako ja na tu temu mislim - rukovodstvo VV-a/Merkura je tu da te stvari rješava i promišlja. .
    ... XXX ... i to isto rukovodstvo je ipak odgovorno za novonastalu zbrku i neinformiranost pacijenata!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •