prvo komentar na kabaunin post da se Lučinger morao dobro dodvoriti ministru da bi mogao raditi preko hzzo-a....od kud ti takva informacija...koliko sam ja upućena u naše zdrastvo svaki privatnik ima pravo imati određen broj pacijenata preko hzzo....svake godine se radi natječaj ili nešto tako i dobiva se pravo na rad preko hzzo-a...znam to jer sam išla davno kod privatnika....

drugo...svi ste ljuti na njega...a ja kažem neka je otišao...niko ga nije cijenio....radio je u neljudskim uvjetima skupa sa svima gore i uvijek je imao osmijh za svaku od nas i lijepu riječ...kad je dr. Jukić iznenada otišao preuzeo je sve njegove pacijente i uz svoje radio i s njegovim pacijentima...i nastavio dalje uspješno voditi kliniku...koliko puta sam znala doći na kontrolu oko 12 sati i čekati do kraja, jer sam stigla zadnja a to bi bilo iza četri sata popodne...a svi znate kad je dolazio na posao....ajde malo stanite na loptu i prestanite kriviti njega..nego počnite kriviti državu, ministra i nakraju upravu merkura...koja je po meni kriva za novonastalu situaciju....

i samo da se zna...ja sam došla na VV, sa uputnicom svog ginica, koji mi je samo rekao da su najbolji i da je uzasno guzva, kod dr. Lučingera sam došla jer mi se po postovima cura na forumu činilo da je simpatičniji od Jukića, nazvala sam ga na tel. naručio me 6dc...rekao kaj sve trebam napraviti...za razliku od drugih klinika di da bi došao do "najboljeg" ti treba plava koverta i mjeseci i mjeseci čekanja....i još jednom hvala mu na ljudskosti i trudu i svemu što je u svojoj karijeri na VV-u napravi za sve svoje pacijente....

p.s. a vidim da ga uglavnom poprilično pljuju pacijenti dr. Alebića