Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, ide li koja mozda kod dr L privatno u IVF centar? Ili je vec bila, pa zna nesto detaljnije? Cijenila bih svaku, pa i najmanju informaciju...jer moze ispasti jako bitna...Lijep pozdrav svima))))

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, ide li koja mozda kod dr L privatno u IVF centar? Ili je vec bila, pa zna nesto detaljnije? Cijenila bih svaku, pa i najmanju informaciju...jer moze ispasti jako bitna...Lijep pozdrav svima))))
    mi smo krenuli, privatno kod dr. L..ali na inseminaciju
    ako ti mogu pomoći...slobodno pitaj šta te zanima

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam krenula privatno u IVF centar....obavili smo na VV papirologiju i 4 dogovora, čekali 5 mjeseci i onda sam došla na pregled tj. zadnji dogovor prije IVF dr. L je zadnji dan radio i sama sam ga pitala: "Mogu li ići privatno kod njega i kada?", a odgovor je bio: "Odmah". Eto nas u postupku.....za sada sam jako zadovoljna, punkcija bude valjda drugi tjedan. Sve teče super, nadam se da bude sve dobro ispalo....Cijena postupka je ista kao i u drugim privatnim klinikama...ako te nešto posebno zanima samo pitaj.

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

malecka sretno i javi nam ishod

MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jooj hvala. Budem javila. Ja sam nekako uvijek veliki optimista, pa se nadam pozitivnom rezultatu i da ću uskoro imati svoju bebicu
    Citiraj sretna35 prvotno napisa Vidi poruku
    malecka sretno i javi nam ishod

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj MALECKA prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam krenula privatno u IVF centar....obavili smo na VV papirologiju i 4 dogovora, čekali 5 mjeseci i onda sam došla na pregled tj. zadnji dogovor prije IVF dr. L je zadnji dan radio i sama sam ga pitala: "Mogu li ići privatno kod njega i kada?", a odgovor je bio: "Odmah". Eto nas u postupku.....za sada sam jako zadovoljna, punkcija bude valjda drugi tjedan. Sve teče super, nadam se da bude sve dobro ispalo....Cijena postupka je ista kao i u drugim privatnim klinikama...ako te nešto posebno zanima samo pitaj.
    Molim te,možeš li mi reći koliko dođe taj postupak kod L privatno?ja nemam pojma koliko je u ostalim klinikama,isto samo bili na VV,i nakon svega ovoga odlučili ići privatno kod njega ali nemamo ni otprilike pojma koliko dođe sami postupak...hvala puno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •