Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

@maby, čestitam ovim putem i izuzetno mi je drago što si uspjela zatrudniti kod Lučingera, posebno zato što u rujnu 2010 nije bilo klasičnih IVF postupaka kod Lučingera......

Ali zamisli kako je curama kojima je Lučinger obečao ili ih naručio u lipnju za postupak u rujnu 2010, kojima je tad prošao period od recimo godinu dana čekanja na razne zavrzlame koje su se događale na Vuku, koje preko foruma saznaju da se nešto događa i koji su koncem rujna saznale da Lučinger odlazi u privatnike, zamisli kako je njima, a zamisli da pritom imaju 38 g. i nemaju baš više vremena čekati. Sad su se našle bez liječnika, možda bez sredstava za privatni postupak i bez bolnice u kojoj se mogu liječiti. Ja iskreno pokušavam shvatiti i njih......... a ne samo stranu doktora Lučingera.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Kadauna;1716661]@maby, čestitam ovim putem i izuzetno mi je drago što si uspjela zatrudniti kod Lučingera, posebno zato što u rujnu 2010 nije bilo klasičnih IVF postupaka kod Lučingera...

Na kakav to klasičan IVF postupak misliš?
    Od kuda ti ta informacija?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

[QUOTE=Mia Lilly;1716734]
    Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    @maby, čestitam ovim putem i izuzetno mi je drago što si uspjela zatrudniti kod Lučingera, posebno zato što u rujnu 2010 nije bilo klasičnih IVF postupaka kod Lučingera...

Na kakav to klasičan IVF postupak misliš?
    Od kuda ti ta informacija?
    Pa koliko se pisalo po forumu, draga moja Mia Lilly, nije bilo IVF i ICSI postupaka, ali je očito bilo AIH postupaka......................

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=Kadauna;1716780]
    Citiraj Mia Lilly prvotno napisa Vidi poruku

Pa koliko se pisalo po forumu, draga moja Mia Lilly, nije bilo IVF i ICSI postupaka, ali je očito bilo AIH postupaka......................

Bilo je i IVF i ICSI postupaka u 9 mj. 2010. kod dr.L.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

[QUOTE=Mia Lilly;1716814]

Bilo je i IVF i ICSI postupaka u 9 mj. 2010. kod dr.L.
    vidiš, Mia Lilly, onda ja stvarno više ne znam čitati, piše u prvom tjednu nakon ljetne stanke 07.09.

Citiraj Tinkica prvotno napisa Vidi poruku
    Darkice,meni je isto tako dr L rekao za rujan u postupak,sad sam zvala i sestra mi je rekla da se trebam naručiti par dana prije ciklusa,no kako sam ja upravo završila s M naručila me 29.9. na dogovor za postupak. usput mi je spomenula kako sad i nije bitno kad će me naručiti jer se ne radi zbog ovog spajanja s Merkurom-misleći na postupke(tako sam ja shvatila) a nisam puno zapitkivala jer sam bila šokirana što sam dobila vezu uopće. Da,i obuci se za pregled jer you never know...
    pozdrav i sretno!
    pa 08.09.
    Citiraj n&a prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima, evo svježih vijesti sa VV! postupaka nema jer su se pripojili sa merkurom i dok ne dogovore administrativne tijekove poslovanja, odnosno potpisi, naručivanja materijala itd. nema postupaka. koliko će to trajati, dr. nije rekao. ali bio je optimističan kao i uvijek. pošto je meni vještica tek došla mislila sam da ću odmah u postupak, al eto moram se javiti par dana prije iduće. uglavnom javljajte što se dešava koji ćete ići u narednim tjednima.
    http://forum.roda.hr/threads/58147-P...-VRHOVCU/page3 i naredne stranice, sve su cure govorile da nema postupaka kod Lučingera.......... pa onda još i da odlazi sredinom ili koncem rujna......

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ali zamisli kako je curama kojima je Lučinger obečao ili ih naručio u lipnju za postupak u rujnu 2010, kojima je tad prošao period od recimo godinu dana čekanja na razne zavrzlame koje su se događale na Vuku, koje preko foruma saznaju da se nešto događa i koji su koncem rujna saznale da Lučinger odlazi u privatnike, zamisli kako je njima, a zamisli da pritom imaju 38 g. i nemaju baš više vremena čekati. Sad su se našle bez liječnika, možda bez sredstava za privatni postupak i bez bolnice u kojoj se mogu liječiti. Ja iskreno pokušavam shvatiti i njih......... a ne samo stranu doktora Lučingera.
    i ja isto...ali stvarno misliš da je on u 6 odnosno 7 mjesecu znao da ga u 10 neće biti? A između ostalog jedan doktor je ostao gore, a ja se jako dobro sjećam kad je jedan doktor mjesecima mislim čak i jednu punu godinu radio sam sa svim svojim pacijentima i pacijentima doktora Jukića, cure koje su duže na VV znaju o čem pričam....
    i znam da je curama teško prolaziti kroz sve ovo, svi smo mi u svojim godinama borbe sa neplodnošću prošli kroz puuuuno puuuno različitih situacija na VV, od plaćanja postupaka, od raznoraznih protokola i svega...i uvijek je bilo teško...

i još samo nešto...ja se debelo zalažem za ukidanje ovog sramotnog zakona i gospodin Milinović mi se opasno gadi, ali ne samo zbog MPO-a...nažalost uspjela sam na jednom drugom, dijametralno suprotnom polju medicine još jednom osjetiti sve njegove reforme....ali o tome se ne priča...jer je i meni a i tim ljudima bitnije preživjeti i dobiti borbu za život a ne jedan idiot koji sebe zove doktorom humanistom....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •