Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
Ali zamisli kako je curama kojima je Lučinger obečao ili ih naručio u lipnju za postupak u rujnu 2010, kojima je tad prošao period od recimo godinu dana čekanja na razne zavrzlame koje su se događale na Vuku, koje preko foruma saznaju da se nešto događa i koji su koncem rujna saznale da Lučinger odlazi u privatnike, zamisli kako je njima, a zamisli da pritom imaju 38 g. i nemaju baš više vremena čekati. Sad su se našle bez liječnika, možda bez sredstava za privatni postupak i bez bolnice u kojoj se mogu liječiti. Ja iskreno pokušavam shvatiti i njih......... a ne samo stranu doktora Lučingera.
i ja isto...ali stvarno misliš da je on u 6 odnosno 7 mjesecu znao da ga u 10 neće biti? A između ostalog jedan doktor je ostao gore, a ja se jako dobro sjećam kad je jedan doktor mjesecima mislim čak i jednu punu godinu radio sam sa svim svojim pacijentima i pacijentima doktora Jukića, cure koje su duže na VV znaju o čem pričam....
i znam da je curama teško prolaziti kroz sve ovo, svi smo mi u svojim godinama borbe sa neplodnošću prošli kroz puuuuno puuuno različitih situacija na VV, od plaćanja postupaka, od raznoraznih protokola i svega...i uvijek je bilo teško...

i još samo nešto...ja se debelo zalažem za ukidanje ovog sramotnog zakona i gospodin Milinović mi se opasno gadi, ali ne samo zbog MPO-a...nažalost uspjela sam na jednom drugom, dijametralno suprotnom polju medicine još jednom osjetiti sve njegove reforme....ali o tome se ne priča...jer je i meni a i tim ljudima bitnije preživjeti i dobiti borbu za život a ne jedan idiot koji sebe zove doktorom humanistom....