Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    MALECKA avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A onda dobro...znači čeka me još puno spavanja ...ja poslije spreja spavam po dva sata...kak bu onda tek sutra kad počnem s inekcijama - bar ću se kvalitetno naspavati...hvala ti na odgovoru...pozdrav

Citiraj Šiškica prvotno napisa Vidi poruku
    Malecka ne brini to su normalne nuspojave..

Čekaj dok dođeš do inekcija.. onda kreće veselje..

Nikada u životu me nisu mučili veći crnjaci nego kad sam se pikala Menopurima ( U 13 dana pikanja sam potrošila samo 18 Menopura)..pitala sam se kak je curama koje su primale od 3 do 5 inekcija dnevno ..

Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

evo da i ja javim,danas sam bila 3. dan ciklusa,dao mi dr. gonal f i moram koristiti vaginalete od danas i ja i mm piti doksiciklin odnosno hiramicyin kapsule,na ultrazvuku sam u subotu da se vidi kakvo je stanje sa folikulima valjda,nemojte mi zamjeriti još sam nova u tome pa ni neznam uglavno to je to e i da vadili su mi opet krv,valjda zbog razine hormona.da vas pitam ako ko zna ,jel mi za svaki uzv treba uputnica od gina ili ne??

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj majalena prvotno napisa Vidi poruku
    evo da i ja javim,danas sam bila 3. dan ciklusa,dao mi dr. gonal f i moram koristiti vaginalete od danas i ja i mm piti doksiciklin odnosno hiramicyin kapsule,na ultrazvuku sam u subotu da se vidi kakvo je stanje sa folikulima valjda,nemojte mi zamjeriti još sam nova u tome pa ni neznam uglavno to je to e i da vadili su mi opet krv,valjda zbog razine hormona.da vas pitam ako ko zna ,jel mi za svaki uzv treba uputnica od gina ili ne??
    Jedna uputnica pokriva cijeli postupak.
    Sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •