Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Jučer bila kod dr.A na dogovoru, dao mi je da pijem Yasmin,što znači da za dvadesetak dana idem u postupak!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    Jučer bila kod dr.A na dogovoru, dao mi je da pijem Yasmin,što znači da za dvadesetak dana idem u postupak!
    zašto ti je dao Yasmin pred postupak? Koji ti je dan ciklusa i kad očekuješ ponovo novi ciklus?

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

[QUOTE=Kadauna;1719468]zašto ti je dao Yasmin pred postupak? Koji ti je dan ciklusa i kad očekuješ ponovo novi ciklus?[/QUOT

jucer mi je bio treci dan ciklusa,sama sam se tako narucila jer mi je on u 6 mj samo rekao da se vidimo u 10mj, a zadnj put sam krenula sa stimulacijom 3dc, pa ajde.
    mislim da mi je dao yasmin da približim ciklus,posto je komentirao da su blagdani u 12 mjesecu pa bi se sve opet oduzilo.
    ja pijem yasmin od jucer, kad dodje tetka, narucujem se gore opet 3dc i dodjem sa uputnicom IVF/ICSI

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a novi ciklus sad ocekujem za dvadesetak dana ( dva -tri dana nakon yasmina. ) znaci pocetkom jedanaestog mjeseca, a da nisam na yasminu to bi bilo sredinom 11mj

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[QUOTE=tulipan83;1719472]
    Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    zašto ti je dao Yasmin pred postupak? Koji ti je dan ciklusa i kad očekuješ ponovo novi ciklus?[/QUOT

jucer mi je bio treci dan ciklusa,sama sam se tako narucila jer mi je on u 6 mj samo rekao da se vidimo u 10mj, a zadnj put sam krenula sa stimulacijom 3dc, pa ajde.
    mislim da mi je dao yasmin da približim ciklus,posto je komentirao da su blagdani u 12 mjesecu pa bi se sve opet oduzilo.
    ja pijem yasmin od jucer, kad dodje tetka, narucujem se gore opet 3dc i dodjem sa uputnicom IVF/ICSI
    jel piješ trablete do ravno 21. dana ciklusa iako si počerla 3. dan?

ja sam isto juče počela, i sad ne znam trebam li popiti sve ili do 21. dana ciklusa? mislim da mi je dr A rekao do 21. dana?!

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pozdrav cure! Narucila sam se danas za 29.10.kod sestre za dr A. Inace isla sam 2007 kod dr L. na ISCI. Interesiram me dali mi treba dopusko osig. za cjeli postupak? Jel se dobiju na VV sve potrebne inekcije, Gonal, i ostalo sto ide ili moj ginekolog narucuje? To mi nije jasno pa ako mozete pomozite. Pozdrav i sve najbolje

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Danna prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure! Narucila sam se danas za 29.10.kod sestre za dr A. Inace isla sam 2007 kod dr L. na ISCI. Interesiram me dali mi treba dopusko osig. za cjeli postupak? Jel se dobiju na VV sve potrebne inekcije, Gonal, i ostalo sto ide ili moj ginekolog narucuje? To mi nije jasno pa ako mozete pomozite. Pozdrav i sve najbolje
    jutro curke...
    meni ti nitko nikad nije tažio dopunsko za postupak, a što se tiče injekcija sve dobiješ na Vv kad uđeš u postupak

sretno u postupku!!!!!!!!!!!!!

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Danna prvotno napisa Vidi poruku
    ipak nije sve besplatno i ne dobiješ sve gore na VV!! (ovo je za stimulirani postupak)

Ak ti dr. bude rekao da se sprejaš Superfact sprejom - to moraš sama kupiti..(najjeftiniji je na Dolcu oko 410kn)
    Vaginalete se kupuju - kojih tridesetak kuna
    obično ti i MM morate piti antibiotike to ti soc. ginekolog daje recet, također i Utrogestan ide na recept (ak ga hoćeš kupiti kojih 50 kn je kutija, trebaju ti dvije do vađenja bete)
    Posljednje uređivanje od Šiškica : 14.10.2010. at 17:00

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

[QUOTE=nataša;1719536]
    Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku

jel piješ trablete do ravno 21. dana ciklusa iako si počerla 3. dan?

ja sam isto juče počela, i sad ne znam trebam li popiti sve ili do 21. dana ciklusa? mislim da mi je dr A rekao do 21. dana?!

rekao mi je da ih pijem 21 dan,njih ima u paketu 21 pa je to to, a dva do tri dana nakon toga krece ciklus i dojem k njemu 3 dan

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

QUOTE=nataša

treba popiti cijelu karticu,znaci 21 tbl., za dva do tri dana nakon popijenih tabletica krece ciklus i dolazim dr 3 dan ciklusa
    Posljednje uređivanje od tulipan83 : 15.10.2010. at 19:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •