Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    e bas si "utripala" (kako sama kazes)...

nije bas ok da pises "znam da je mlad, ambiciozan i pod pritiskom da se dokaže bit će dobar, pun elana da uspije što češće" ako ne znas o kome je rijec - to je zvucalo kao da imas konkretne informacije... da te nisam pitala od kud ti info da je biolog mlad, mnogi bi na forumu bili uvjereni u dezinformaciju da dolazi neki studos bez imalo iskustva na obuku... biti pozitivan u svakodnevnom zivotu je super dandy, ali nije u redu takvim izjavama druge navoditi na pogresne zakljucke...
    a ljudi moji, frka, kakva je frka?! samo sam pozitivna u svemu ovome!!!!!! jel baš stvarno bitno ko je gore kao biolog? ja idem kod dr A,pa sam dio sumnjičavosti riješila, nigdje nije savršen i dr i biolog, a stvrano vjerujem u ovaj scenarij što sam rekla!!! uostalom, kolike su šanse da dođe neki iskusni stručnjak iz npr. Petrove ili Vinogradske , srednjiih godina da spasi VV i tako ostavi negdje dobre temelje koje je gradio godinama?! nema šanse! znači, nadajmo se najbojljem..a to je bi u ovom slučaju mogao biti neko mlad i ambiciozan!

iskreno, očekivala sam baš pozitivne reakcije na moj post, i baš sam se iznenadila NEGATIVNO!

Zar sve moramo analizirat u tančine?

i bbbtw, ja sam naglasila da sam utripala određeni scenarij, ništa nisam rekla kao činjenicu!
    Posljednje uređivanje od nataša : 15.10.2010. at 21:32

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •