Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Dr.Kniewald je najbolji izbor koji vam se mogao dogoditi u datim okolnostima!

Sretno svima!
    ... veeeliki potpis ....

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ako je istina za mr. Kniewalda onda samo mogu reći da smo prošli najbolje moguće i kamo sreće da je tako.
    Ipak, mr. je već u godina blizu mirovini tako da sam još malo sumnjičava da je stvarno odlučio doći na VV.
    Našla sam jednu njegovi izjavu na netu koja mi daje nade da je stvarno došao na VV:
    Prije 3 godine bračni par Kniewald se vratio u Hrvatsku. "U 22 zemlje pomogli smo kod uređenja i početka ovakovih centara. Želja nam je bila da sve svoje znanje, svoj knowhow prenesemo u jedan centar u Hrvatskoj te da radimo na nivou ISO standarda kako smo to i do sada bili navikli. Za sada je jedino privatna grupa prof.V.Šimunića u Hrvatskoj certificirana po ISO standardu. Dugo smo tražili odgovarajuće mjesto, lokaciju i ginekologa. Konačno smo 2007.g. stupili u kontakt sa dr. N. Škvorcom i nakon uspješnog rješenja svih birokratskih problema krenuli sa radom 2008 godine."

VV ima također ISO standarde, možda je to ralog da se odlučio pomoći sada u ovoj situaciji. Na PubMedu možete naći brojne članke magistra Kniewalda.
    Samo ću reći BRAVO VV i cijela ekipa tamo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •