-
i ja potpisujem ovo za Dr.Kniewalda naravno bas mi je drago da konacno imamo konkretnu informaciju.Ok je biti optimistican i razigran pun vjere u uspjeh ali u nekim situacijama treba biti i odgovoran prema sebi i prema drugima.Jako je bitno znati tko je u laboratoriju jer ta vam je ekipa najvaznija.Da, Lana je bila i ostala velika u svom podrucju i upravo zbog doktora sestara i vrhunske ekipe u labu VV je bio jedna od najuspjesnijih klinika u RH unatoc ocajnim uvjetima u kojima su radili.
E sad jos kad bi Kniewald i ostao za stalno na VV bilo bi idealno.A vama koje ste trenutno gore ne bi nitko nista rekao da postavite koje pitanje bar sestrama ako vam je bad doktore pitati takve info.Ima nas jos koji nismo nacisto gdje i kada dalje pa je svaka konkretna i provjerena informacija dobrodosla.
Rade li stimulirane postupke i kakvi su protokoli?Ima li dovoljno lijekova gore ili je i tamo na kapaljku?Zna li se bar odprilike broj punkcija i kako cure prolaze, ima li jajnih stanica i koliko?Zamrzavaju li jajne stanice i koliko cesto?Ima li koja curka da je uspjela u zadnje vrijeme?
Eto to su neka od pitanja koja su jako bitna i meni a vjerujem i mnogim drugima i voljela bih da otvorite i oci i usi i pisete nam o tome kad ste vec tu.
Naravno da vam svima od sveg srca zelim srecu u postupcima, velike beturine i uredne trudnoce i vibram iz petnih zila za ama bas svaku od vas!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma