Amariya, ja sam bila pacijentica dr A i svaki put sam išla s njom na razgovor. Tehnički gledano, možda i bolje da nisam jer nema friendly pristup i dosta je gruba što se ionako zna, nije mi ni približno pogodila ishod trudnoće (kad je rekla 50% bio je ćorak a kad je bilo u igri njenih 30% bio je bingo). Moram priznati da me zato ugodno iznenadila gđa koja je prije radila s njom kao biolog na VV (Romina) koja sad radi u Vinogradskoj i s kojom se može razgovarati i na telefon a ostavila mi je i svoj mob da je zovem čak i sutra kad je nedjelja.
Osobno mi je bitniji uspjeh od te komunikacije s osobljem bolnice jer nitko od njih nije prorok da kaže kako će postupak završiti, tako da ... ali to je samo moj point of view. Ipak mislim da te trebala zvati taj dan kad je zvala pacijentice dr L (kad ih je već zvala) - svojedobno je mislim netko pisao da je i sugestija dr A bila da ih Lana ne zove na razgovor jer je bilo više neugodnih iskustava upravo s razgovorima s njom (evo sjetih se odmah Pirice i kako je prošao njen razgovor koji je već ušao u legendu![]()