Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja isto mislim da ih treba popiti sve, nazvat cu dr u pon pa cu znati. sad su svi na yasmin / cilest, po meni, zbog toga dok se malo reorganiziraju, al ako smo sad sve na kontracepciji a dosta cura je pocelo isti dan, u 11 mjesecu ce biti guzve, samo molim Boga da opet nesto ne bude. sad kad sam bila na kontroli ,mislim da su bile samo dvije - tri cure na punkciji / transferu, a u 6 mjesecu kad sam bila prvi puta bilo nas je sigurno dvedesetak, koja razlika !!

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tulipan83 prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto mislim da ih treba popiti sve, nazvat cu dr u pon pa cu znati. sad su svi na yasmin / cilest, po meni, zbog toga dok se malo reorganiziraju, al ako smo sad sve na kontracepciji a dosta cura je pocelo isti dan, u 11 mjesecu ce biti guzve, samo molim Boga da opet nesto ne bude. sad kad sam bila na kontroli ,mislim da su bile samo dvije - tri cure na punkciji / transferu, a u 6 mjesecu kad sam bila prvi puta bilo nas je sigurno dvedesetak, koja razlika !!
    kontracepcija

ne znam...meni je dr A rekao da pijem do 21. dana kada trebam napravit uzv, a da počnem 5.-6. dan! što bi značilo da ću ih popiti svega 15-16 komada. ajd kad nazoveš dr pa javi šta ti je rekao. sad je svejedno jel smo počeli 3. ili 5. dan, ali čisto da znamo koliko da ih popijemo.

zanimljivo da svi pijemo kontracepsiju, navodono da je to praksa i u Sloveniji?!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •