Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ksena28 prvotno napisa Vidi poruku
    amariya, to nije istina. dajte ljudi, ispecite pa recite, nemojte bubat gluposti!

alebić je, dok je lana bila tamo, ako je bilo izvedivo i moguće, išao na blastice.

ovo da nije išao NIKAD je jedan od najvećih nonsensa koji sam čula na forumu!
    bojim se da nije nonsens i da amariya ima pravo. postupak mi je bio u 4./5. mjesecu i oplodjivali su sve 3 js. pitala sam Alebica za blastice i rekao je da se kod njega trenutno NE ide na ET 5. dan nego samo 3. dan jer po njemu embriji najvecu sansu imaju u samoj maternici. znaci opet njegova odluka, ali iskljucivo novozakonska - dok se moglo oplodjivati sve js, islo se na blastice.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    bojim se da nije nonsens i da amariya ima pravo. postupak mi je bio u 4./5. mjesecu i oplodjivali su sve 3 js. pitala sam Alebica za blastice i rekao je da se kod njega trenutno NE ide na ET 5. dan nego samo 3. dan jer po njemu embriji najvecu sansu imaju u samoj maternici. znaci opet njegova odluka, ali iskljucivo novozakonska - dok se moglo oplodjivati sve js, islo se na blastice.
    Ako ideš na 5. dan sa ovakvim Zakonom o oplodnji 3 js samo si povećavaš šansu da ostaneš bez transfera. Meni je jedino to logično.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •