Ja samo pišem kakva je bila situacija sa mnom i mojim prijateljicama koje su išle kod A, a od novog zakona sam bila dva puta u postupku. Netko je i prije na forumu izjavio da A. pacjentice idu 2. ili 3.d poslije punkcije, vjerojatno postoje iznimke. Isto tako je već netko ranije napisao da je Lana rekla da ona neće bacati embrije (mislim na situaciju kad se oplodi 3, a žena želi da joj se vrati 2 ili 1 embrij). Zapravo takva je procedura da ni nemaš mogućnosti nešto zahtijevati. Dakle, poslije punkcije, dobijem papirnatu izjavu u kojoj ima 2 prazne crte, jedna na kojoj dr. napiše koliko je punktirano js a na drugoj koliko pacjentica želi da se oplodi i odmah u nastavku teksta kaže (ne mogu citirati ali u tom smislu), koliko se oplodi, toliko se vraća. Naravno do transfera ni ne znaš koliko se oplodilo, jer ni ne dolaziš ni kod dr ni kod biologa (opet-govorim o svom iskustvu i iskustvu ljudi koji su tad bili sa mnom i ljudi koji koje poznam) pa da možeš reći "ja ne bih da mi se vrati sva tri". Meni je zadnji put A tek u sali rekao da su oplođene sve tri. Sorry na podužem postu, ali ne volim kad mi ljudi govore da ja piše neistine, a ja samo pišem svoje iskustvo i iskustvo drugih, meni dragih ljudi.