Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

halo cure.Evo ja zvala i danas dr kniewada i rekao mi da su te 2oplodene stanice nisu se pomaknule s mjesta.Al da se kao zna desiti da zakane 1dan.Pa je reko da ga sutra u ovo vrijem nazovem.
    Sad imam jos jedan dan mucenja-poludit cu.Jure sam stvarno imala razlog za veselje a danas sam vec jednu turu isplakala.
    Jel ima koja da je imala takvu situaciju pa da se se ipak razdjelile i da su vracene nazed js.
    Bila bi sretna da mi neka to odgovori,madam znam svaka je zena za sebe.
    Kissiii!!!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj Sonja Krulc prvotno napisa Vidi poruku
    halo cure.Evo ja zvala i danas dr kniewada i rekao mi da su te 2oplodene stanice nisu se pomaknule s mjesta.Al da se kao zna desiti da zakane 1dan.Pa je reko da ga sutra u ovo vrijem nazovem.
    Sad imam jos jedan dan mucenja-poludit cu.Jure sam stvarno imala razlog za veselje a danas sam vec jednu turu isplakala.
    Jel ima koja da je imala takvu situaciju pa da se se ipak razdjelile i da su vracene nazed js.
    Bila bi sretna da mi neka to odgovori,madam znam svaka je zena za sebe.
    Kissiii!!!
    Upravo sam se i bojala ovakvog scenarija i zbog toga i mislim da treba dobro odvagnuti dali oploditi 3 j.s. pa riskirati trojke ili pustiti da oplode 2 pa ulaziti u neke druge rizike. No možda se još uvijek pokrenu i stvarno ti želim sretan završetak!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •