-
Kadauna, moj duboki naklon, zaista si odlicno sazela bit svega u ona dva posta na prethodnoj stranici.
Darkice sretno kod Lucija i slobodno nam javljaj novosti.
Sonja jos je sve moguce, iskreno se nadam da ce se tvoje stanice nastaviti dijeliti i na kraju dobro ugnijezditi.
A zasto smo mi od samog pocetka bili protiv ovog zakonskog ogranicenja na oplodnju najvise 3 jajne stanice?Evo upravo zbog svih ovih pitanja koja se otvorise u zadnjih nekoliko postova.
-rijetko kada ima smisla ici na blastice sa samo 3 oplodjene js jer je velika vjerojatnost da do transfera nece ni doci a kao 8-stanicni embriji mozda ipak imaju sansu u prirodnom okruzenju.
-kako se uopce odluciti na oplodnju manje od 3 kad znas da postoji sansa da se cak niti jedna od i te 3 oplodjene ne razvije do kraja
-sta ako se od te tri sve oplode i super razvijaju a ti se bojis viseplodne trudnoce?Zamrazavanje je zabranjeno, svjestan si da ih moras baciti.
Jeste li svjesne koliko je sve bilo jednostavnije kad je bilo dozvoljeno zamrzavanje embrija?Moglo se ici na oplodnju svih dobivenih jajnih stanica a od njihove kvalitete je ovisilo da li ce se ici na blastice ili ne a visak tih blastica se mogao zamrznuti pa zena nije morala prolaziti svu tu muku iznova samo da bi dobila js. koje se danas zamislite bacaju!!!
Ma mislim kao da nam nije dosta muke i bez ovoga sto su nam servirali.fuuj.
Ja razumijem da je lakse ne znati, ali dozvolite da Vas oni koji znaju upozore na vrijeme na sve sto vas ceka jer ovo je bespostedna borba.
Daj Boze da svakoj uspije iz prve, sta bih dala na svijetu da svaki dan procitam ovdje vase objave o trudnoci, ali morate biti svjesne koliko su nam svima smanjene sanse za zacece ovim zakonskim ogranicenjima.
Za vas mladje jos ima sanse, mozda se zakon kroz koju godinu i promijeni ali moja generacija je u debeloj banani.Nazalost!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma