Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hy.Ja juer bila gore i vratili su mi 2js kako su i rekli.Doktor i setre su i dqalje super ljubazne,barem meni.Sad moram mirovati.Jedna kolegica je cak bila rekla da ne jedem suho da nemoram imati muke na wc-u.
    Da li vi mislite da to mora bit jos jedan nacin mirovanja.
    Nadam se da me niste krivo shvatile
    KisssI

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hy.Ja juer bila gore i vratili su mi 2js kako su i rekli.Doktor i setre su i dqalje super ljubazne,barem meni.Sad moram mirovati.Jedna kolegica je cak bila rekla da ne jedem suho da nemoram imati muke na wc-u.
    Da li vi mislite da to mora bit jos jedan nacin mirovanja.
    Nadam se da me niste krivo shvatile
    KisssI
    hihi mislim da ti uspješnost transfera s wc-om nema veze, samo nemoj dizati teško i naprezati se, i mazi bušu i vibram da beta bude veeelika za 15-ak dana,

jel bilo puno cura ovih dana gore, kako to sad izgleda, koliko vas je bilo na punkciji, na trensferu, i jel si išla na razgovor kod biologa?
    hm puno pitanja.........

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    hihi mislim da ti uspješnost transfera s wc-om nema veze, samo nemoj dizati teško i naprezati se, i mazi bušu i vibram da beta bude veeelika za 15-ak dana,

jel bilo puno cura ovih dana gore, kako to sad izgleda, koliko vas je bilo na punkciji, na trensferu, i jel si išla na razgovor kod biologa?
    hm puno pitanja.........
    I mene to sve zanima. Za dan dva trebala bi ici gore ulazim u postupak. ako je koja gore bilo kaka informacija je pozeljna.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nana sretno u postupku...............
    već će se netko javiti

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    hm puno pitanja.........
    pozdrav! ja sam danas imala transfer, ali mi je prvi put na vv pa ne znam koliko je različito od prije. bilo nas je 5 na punkciji, 4 na transferu, ide se na razgovor kod biologa (više da se upozna sa pacijenticom). uglavnom, svaki dan se nešto dešava, nekad je više nekad manje cura. ja imam samo pohvale za cijeli tim i doktora A. i sestre i biologa.

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj niki78 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav! ja sam danas imala transfer, ali mi je prvi put na vv pa ne znam koliko je različito od prije. bilo nas je 5 na punkciji, 4 na transferu, ide se na razgovor kod biologa (više da se upozna sa pacijenticom). uglavnom, svaki dan se nešto dešava, nekad je više nekad manje cura. ja imam samo pohvale za cijeli tim i doktora A. i sestre i biologa.
    potpisujem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •