Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

nana1976,ja sam prošli put primala Gonale,sad bi trebala Menopur pa me zanima kako si podnosila Menopur?Koja je razlika između Menopura i Gonala?

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    nana1976,ja sam prošli put primala Gonale,sad bi trebala Menopur pa me zanima kako si podnosila Menopur?Koja je razlika između Menopura i Gonala?
    Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.
    Dosta dobro sam ih podnosila,nisam imala nikakve nuspojave osim što sam samo jedan dan imala mučnine ( e sad jel to od Gonala ,ne znam).Uglavnom,imala sam samo punkciju i dobila nekvalitetne jajne stanice pa nisam išla dalje.....sad ćemo vidjet.želim ti puno sreće u postupku,drži se

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •