Stranica 17 od 62 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

hy.Ja juer bila gore i vratili su mi 2js kako su i rekli.Doktor i setre su i dqalje super ljubazne,barem meni.Sad moram mirovati.Jedna kolegica je cak bila rekla da ne jedem suho da nemoram imati muke na wc-u.
    Da li vi mislite da to mora bit jos jedan nacin mirovanja.
    Nadam se da me niste krivo shvatile
    KisssI

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Tigrica84 prvotno napisa Vidi poruku
    hy.Ja juer bila gore i vratili su mi 2js kako su i rekli.Doktor i setre su i dqalje super ljubazne,barem meni.Sad moram mirovati.Jedna kolegica je cak bila rekla da ne jedem suho da nemoram imati muke na wc-u.
    Da li vi mislite da to mora bit jos jedan nacin mirovanja.
    Nadam se da me niste krivo shvatile
    KisssI
    hihi mislim da ti uspješnost transfera s wc-om nema veze, samo nemoj dizati teško i naprezati se, i mazi bušu i vibram da beta bude veeelika za 15-ak dana,

jel bilo puno cura ovih dana gore, kako to sad izgleda, koliko vas je bilo na punkciji, na trensferu, i jel si išla na razgovor kod biologa?
    hm puno pitanja.........

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    hihi mislim da ti uspješnost transfera s wc-om nema veze, samo nemoj dizati teško i naprezati se, i mazi bušu i vibram da beta bude veeelika za 15-ak dana,

jel bilo puno cura ovih dana gore, kako to sad izgleda, koliko vas je bilo na punkciji, na trensferu, i jel si išla na razgovor kod biologa?
    hm puno pitanja.........
    I mene to sve zanima. Za dan dva trebala bi ici gore ulazim u postupak. ako je koja gore bilo kaka informacija je pozeljna.

kiša avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

nana sretno u postupku...............
    već će se netko javiti

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

nana1976 bas sam se pitala u kojoj si fazi i gdje ces na kraju u postupak.Sad vidim da ipak ostajes na VV.Zelim ti svu srecu to znas i nadam se da se uskoro ponovno i vidimo.Pusa.
    I ne zaboravi detaljna izvjesca kad budes u potupku.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Kako ćeš probati doći do blastica? Kao da će te netko pitati? Ja ne znam tko od Alebićevih pacjentica je čekao do blastica, bilo je pravilo ili se vraćaju 2. ili 3. d poslije punkcije. Samo se kod L. pacjentica išlo na blaste, možda s novim biologom promijene tu praksu.
    oprosti, ali moram te jaaaako ispraviti...moje blastice (kod a.) će u ponedjeljak slaviti 1.rođendan

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

taya, moram malo offtopicarit, ali bebice su

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

taya prekrasne su mi te tvoje blastice u avataru, zelim im od srca sretan rodjendan u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

sorry amariya brzopleta sam, pa nisam čitala do kraja
    hvala drage moje

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ruzice nisam se nikako javljala jer sam i sama bila u nedoumici. Ustvari i na jednu i na drugu stranu sam si bila osigurala. Naravno da ostajem za sada na vv pokusati ce mo opet ovdje. Naravno da se uskoro vidimo i naravno cujemo se.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Za utjehu 2 stvari...

moje prvo dijete nije rezultat rada biologice Krile, nego Romine Justament

moje drugo dijete je biologica odlučila vratiti 2. dan nakon punkcije

eto...

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kiša prvotno napisa Vidi poruku
    hm puno pitanja.........
    pozdrav! ja sam danas imala transfer, ali mi je prvi put na vv pa ne znam koliko je različito od prije. bilo nas je 5 na punkciji, 4 na transferu, ide se na razgovor kod biologa (više da se upozna sa pacijenticom). uglavnom, svaki dan se nešto dešava, nekad je više nekad manje cura. ja imam samo pohvale za cijeli tim i doktora A. i sestre i biologa.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

jel taj biolog Alfred Kniewald? Nešto stariji ali vrlo simpatičan biolog?

SRETNO, Niki1978 ~~~~~~~~~~~~~

Kakvu si stimulaciju imala, koliko su ti oplodili j.s. i koliko embrija su ti vratili i kakvih? Što ti je biolog rekao?

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

drago mi je da se bar kod dr A dešava isto što i prije, po broju punkcija i transfera to je dobar znak. ali i dalje mi je nejasno što je s pacijenticama dr L-a?
    a pro po biologa, naš je embrijić (jedan ali vrijedan kako je rekla) sad obrađivala Romina u Vinogradskoj i nadam se da će nam donijeti sreću kao i Andiko.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    jel taj biolog Alfred Kniewald? Nešto stariji ali vrlo simpatičan biolog?

SRETNO, Niki1978 ~~~~~~~~~~~~~

Kakvu si stimulaciju imala, koliko su ti oplodili j.s. i koliko embrija su ti vratili i kakvih? Što ti je biolog rekao?
    Hvala Kadauna, trebat će mi puno sreće
    Da, biolog je Alfred Kniewald. Jako drag, simpatičan i pristupačan gospodin. Ne znam što su točno druge cure s njim pričale, ali ja i nisam puno pričala o embrijima (imala sam 4 jajne stanice, 3 su oplodili, 2 se nisu razvila, dakle imala sam transfer 1 embrija), više je on htio upoznati svaku pacijenticu. Dao i mi je i svoj broj moba i rekao da ga mogu nazvati kad god, čak i ako mi samo treba potpora. Ja baš nisam puno zapitkivala, ali vjerujem da one koje zanima mogu saznati sve o svojim jajnim stanicama, embrijima ili što god.
    Stimulacija je bila menopuri + suprefact.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

niki78 hvala od srca za ovu info o dr.Kniewaldu.Ovo za broj moba i poruku da ga se nazove i za potporu mi je puno vise nego sam mogla ocekivati od embriologa.Svaka cast!
    Jedan ali vrijedan imam obicaj reci i vibram da bas tako bude kod tebe

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

stvarno je extra ako je toliko pristupačan .zna li se koliko ostaje na VV?

amariya avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Ovo mi je znanstvena fantastika da biolog kaže da ga možeš nazvati na mobitel čak i samo radi potpore, ali pretpostavljam da će ga to brzo proći kad krenu horde cura u postupke. Nema veze, cure iskoristite ovu priliku!

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj amariya prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi je znanstvena fantastika da biolog kaže da ga možeš nazvati na mobitel čak i samo radi potpore, ali pretpostavljam da će ga to brzo proći kad krenu horde cura u postupke. Nema veze, cure iskoristite ovu priliku!
    Pa iskreno ja mislim da to nema veze sa brojem cura i postupaka na vv, nego je to jednostavno njegov način, ne želi gledat samo epruvetu nego želi i upoznati osobe kojima pomaže. Nisam ja bila s njim na razgovoru sat vremena pa da ne stigne i sa još 10 cura porazgovarati, popričate par minuta, on bar na kratko dobije dojam tko mu je pacijent, ti bar na kratko dobiješ dojam tko ti je embriolog i to je to.
    A koliko ostaje na vv na žalost ne znam.

niki78 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    niki78 Jedan ali vrijedan imam obicaj reci i vibram da bas tako bude kod tebe
    hvala RuzicaSB

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    Darkice i ja sam odlučila ići privatno kod Lučingera,trebala bi ići slijedeći tjedan kod njega pa me zanima kakve su cijene i jel gužva?želim ti puno sreće!!!
    Inna28, kod dr Lučingera nije velika gužva iako se moraš pripremiti da ćeš malo čekati pogotovo ako ima više punkcija taj dan. Ja sam ovaj tjedan "odradila" dio postupka i sad čekam transfer ako se mrvice oplode. Račun za postupak izvantjelesne oplodnje je bio 6.150,00 kn, ali ne znam da li je to konačan iznos ili ću morati još nešto platiti nakon transfera. Mislim da taj iznos varira ovisno o broju folikulometrija i vrsti postupka (ivf, icsi), ali da ne prelazi 10.000,00 kn. Pozdrav i sretno u postupku kada kreneš

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Nensi prvotno napisa Vidi poruku
    Inna28, kod dr Lučingera nije velika gužva iako se moraš pripremiti da ćeš malo čekati pogotovo ako ima više punkcija taj dan. Ja sam ovaj tjedan "odradila" dio postupka i sad čekam transfer ako se mrvice oplode. Račun za postupak izvantjelesne oplodnje je bio 6.150,00 kn, ali ne znam da li je to konačan iznos ili ću morati još nešto platiti nakon transfera. Mislim da taj iznos varira ovisno o broju folikulometrija i vrsti postupka (ivf, icsi), ali da ne prelazi 10.000,00 kn. Pozdrav i sretno u postupku kada kreneš
    Inna28, oprosti što nisam ranije odgovorila, ali nisam zamijetila tvoju poruku. Ja sam krenula u postupak kod dr Lučingera U IVF centar prosloga petka. Bila sam na ultrazvuku koji sam platila 300,00kn te mi je propisao Superfact sprej od 1dc koji je započeo jučer te opet idem k njemu sutra, tj 3dc. Propisao mi je i 10 ampula Gonala F i 3 ampule Brevactida.Rekao mi je da sutra ponesem 3-4 ampule Gonala F sa sobom.Što se cijene tiče, rekao mi je da je 9 250,00 i da je u nju uključeno sve te da će mi dati broj žiro-računa na koji ću to uplatiti, a njemu donijeti potvrdu o uplati. Mi idemo na ICSI, čisto da se znaš orijentirati oko postupka i cijene. Nikada nije bila guzva kada sam ja dolazila, ali ja sam dosada uvijek bila naručena negdje oko 13 sati (ne znam ima li to veze s time što nisam iz Zagreba ili ne). Lijekove sam sama kupila i dosli su me cca 3000,00kn. U svakom slučaju, javit ću ti saznam li kakve novosti.
    Lijep pozdrav i sretno

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Cure, što se radi 3dc? Sutra mi je, pa da znam Hvala

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

pa prvo će te doktor pregledati na uzv, da vidi jel sve ok, da nema slučajno neka cista. Ako nema ciste i sve je ok, onda će ti reći da možeš krenuti sa stimulacijom. I nemoj se sad bojati tog pregleda zato što još imaš menstruaciju, na to je on naviknut..... a nama pacijenticama je najgore prvi puta.

Dajte recite, jel Lučinger ima gore kakvu sestru zaposlenu? Zašto uplata na neki račun? Kako unutra izgleda? Jel sve do kraja uređeno, sređeno?

Darkice, sretno. .................

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kada sam ja dolazila, uvijek je bio samo on i Lana. Njegova je ordinacija hotel s 5 zvjezdica u odnosu na onu na VV, a sto se Laninoga laboratorija tice, imaju sve aparate, novo, moderno.MM je cak objasnjavala cemu koji aparat sluzi (kada ga je pozvala na razgovor nakon obavljenoga s-grama).Pricala je tada s mm 20ak minuta; ja sam se vec zabrinula gdje je on toliko. Mozda tko zna vise od mene, pa neka se javi.
    Pozz

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Darkica tnx na ovim cini mi se prvim konkretnim informacijama o tome kako to izgleda kod dr.Lucingera sada.Da imat ces 1. uzv sutra prema o kojem ovisi s koliko ces injekcija poceti.Ako si kupila sve lijekove slobodno ponesi i vise (zlu ne trebalo) jer pretpostavljam da ces ih odmah gore i dobiti ako te trazio da ih poneses sa sobom.Sretno draga i javljaj novosti.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada sam ja dolazila, uvijek je bio samo on i Lana. Njegova je ordinacija hotel s 5 zvjezdica u odnosu na onu na VV, a sto se Laninoga laboratorija tice, imaju sve aparate, novo, moderno.MM je cak objasnjavala cemu koji aparat sluzi (kada ga je pozvala na razgovor nakon obavljenoga s-grama).Pricala je tada s mm 20ak minuta; ja sam se vec zabrinula gdje je on toliko. Mozda tko zna vise od mene, pa neka se javi.
    Pozz
    darkica hvala na info
    koliko s ečeka na rezultate spermiograma

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Inna28, oprosti što nisam ranije odgovorila, ali nisam zamijetila tvoju poruku. Ja sam krenula u postupak kod dr Lučingera U IVF centar prosloga petka. Bila sam na ultrazvuku koji sam platila 300,00kn te mi je propisao Superfact sprej od 1dc koji je započeo jučer te opet idem k njemu sutra, tj 3dc. Propisao mi je i 10 ampula Gonala F i 3 ampule Brevactida.Rekao mi je da sutra ponesem 3-4 ampule Gonala F sa sobom.Što se cijene tiče, rekao mi je da je 9 250,00 i da je u nju uključeno sve te da će mi dati broj žiro-računa na koji ću to uplatiti, a njemu donijeti potvrdu o uplati. Mi idemo na ICSI, čisto da se znaš orijentirati oko postupka i cijene. Nikada nije bila guzva kada sam ja dolazila, ali ja sam dosada uvijek bila naručena negdje oko 13 sati (ne znam ima li to veze s time što nisam iz Zagreba ili ne). Lijekove sam sama kupila i dosli su me cca 3000,00kn. U svakom slučaju, javit ću ti saznam li kakve novosti.
    Lijep pozdrav i sretno
    Puno ti hvala na informcijama,ja bi trebala u srijedu kod njega,vjerojatno će i mene toliko koštati budući da i mi idemo na ICSI.Prvi put sam i ja koristila Gonale i Suprefact......sad će mi vjerojatno promijeniti...ko zna...sve u svemu hvala ti i držim fige

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Nensi,hvala na informaciji.I ja krećem još malo pa ćemo vidjeti što će biti......sretno!!!!!!!!!

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja sam danas bila 3dc na prvoj folikometriji i počela sam primati gonale zadnji put sam primala menopur sada mi je dao gonal. Gore nije bilo puno cura 3-4 cure punkcija transfer i par na folikometriji. Naručena sam ponovo za četvrtak.

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj laky prvotno napisa Vidi poruku
    darkica hvala na info
    koliko s ečeka na rezultate spermiograma
    20ak minuta do pola sata

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

nana1976,ja sam prošli put primala Gonale,sad bi trebala Menopur pa me zanima kako si podnosila Menopur?Koja je razlika između Menopura i Gonala?

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Tri su cure bile za transveru (ni jedna punkcija). Jedna je imala smrzliće još od dr. Jukića a ove druge dvije cure su imale punkciju prekjučer i jednoj i drugoj je ovo prvi IVF ..Dr. Kneiwald ih je zvao na razgovor i prva koja je išla na razgovor ima tri embrija a ovu drugu nisam uspjela dočekati otišla sam..

Gore je teška pustara..U jednom trenutku sam nas nabrojala čak 18, s muževima naravno.. kad sam izlazila ostale su te dvije cure za transver i jedan par..

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

VV cure...od dans sam pikalica...danas mi je injekciju Gonala dao dr L, a od sutra sama...do utorka kada opet idem k njemu...Nije mi to spomenuo, a pročitala sam na forumu, pa da još jednom provjerim-trebam li si davati Gonale u isto vrijeme kada mi je i on danas dao?Hvala, cure

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da ili plus minus sat

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Oprosti Šiškica da li si ti isto danas bila gore, šteta da se nismo upoznale.

azrijelka36 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

da se nastavim na darkicu..
    lučinger---4 kat, dvoja vrata kad izađeš iz lifta, ide se na lijeva
    uzak hodnik, dugačak, sa ukupno 6 stolica za čekanje..ponekad se skupi duplo više ljudi od stolica, pa je malo zagušljivo, ali dr. L radi kao strojček..tako da..svi stignu na red :D
    prva vrata-njegova ordinacija..klasična, lijevo garderoba, naprijed stol za pregleda, lijevo od stola njegov radni stol i koja stolica za pacijenta..e da, i na stolu obavezno-svaki put gori mirisna svijeća
    slijedeća soba je soba di se idete skinuti, ako idete na inseminaciju ili sl., tamo su dva kreveta s dekicama, pretpostavljam za poslije postupka.
    slijedeća soba opet stol za pregled -tamo su mi obavili inseminaciju.
    iza te sobe je lana.koja je btw ušla u sobu dok sam ja sat vremena poslije ležala i nije rekla ni dobar dan niti me pogledal-ko mujo..i to je 2 puta ulazila
    eto...nadam se da sam dovoljno opisala ...

e da..mi nismo morali uplaćivati na račun, platili smo kešom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

azrijelka, uspjela si me nasmijati s ovim opisom, predobro... ovo sa svijećom mi je baš fancy, svojevrstan feng shui nije loše! šteta da je samo lana pokvarila dojam...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja Lanu doslovno mogu zamisliti kako u svojim mislima samo projuri pokraj tebe hehehe, no kad s njom imas razgovor pred transfer onda je malo drugacije, zna biti strpljiva i saslusati pitanja, objasniti, gleda te ravno u oci kad razgovara s tobom i tako.Sve u svemu nije bila tako losa, bar prema meni.

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

imate li cijene sa Lučijeve poliklinike
    spermiogram
    IVF
    FET
    konzultacije(pregled)

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

S-gram je 300,00 kn, ultrazvuk je također 300,00 kn, ja idem na ICSI i cijena je 9250,00 kn, inseminacija je 2000,00 kn ....ako netko zna više, neka doda ili me ispravi ako sam što krivo napisala...
    Pozz

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

mislim da je FET 3500

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dal u tom novom privatnom IVF centru ima kakva normalna soba za davanje spermiograma ili wc????

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Krulceva kako je prošlo?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Ja sam narucena kod dr Lučingera 16.11. za ISCI. Posto nisam iz Zagreba treba mi smjestaj. Dr je rekao da ce mi dati broj neke gospodje na Britanskom trgu. Gledajuci kartu to je oko 3 km do Metalčeve ulice pa me interesira da li mozda znate da li netko blize iznajmljuje sobu, jer nepoznam ZG osim dijela na VV. I jos jedno pitanjce: Gdje se kupuju stimulacije i ostali lijekovi? Dr je rekao da ce znati sto ce mi dati kad mi pregleda jajnike, a meni je to sve nesto nabrziu pa bih se ranije pripremila da znam gdje sto trebam. Sretno cure!!!

Darkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Dal u tom novom privatnom IVF centru ima kakva normalna soba za davanje spermiograma ili wc????
    Naravno da postoji prostorija za davanje uzorka kao i wc u kojem su cak stavlejni raznorazni higijenski ulosci Uglavnom, hotel s 5 zvjezdica u odnosu na VV
    Pozz

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Naravno da postoji prostorija za davanje uzorka kao i wc u kojem su cak stavlejni raznorazni higijenski ulosci Uglavnom, hotel s 5 zvjezdica u odnosu na VV
    Pozz
    Hvala ti na svim informacijama.Nikako da uspijem odgovoriti,stalno mi nešto šteka....Uglavnom,ja idem u srijedu pa ćemo vidjeti što će bitiU prvom postupku sam koristila istu terapiju kao i ti pa me zanima jel sama kupujem Gonale i gdje? Jel odmah nakon prvog pregleda plaćam ili kad sve završi?Pozdrav

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj Nensi prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na informacijama......sretno!!!

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

snow, jesi li odustala od Vinogradske?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •