Stranica 18 od 62 PrviPrvi ... 8161718192028 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 3084

Tema: Potpomognuta na VUKU VRHOVCU

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

razočarana sam...kad sam došla kod dr K.pokazala sam mu svu dokumentaciju pa me poslao na inseminaciju samo zato što nisam to probala...kad mi je bio postupka imala sam malu upalicu ili tako nešto i nije mi ništa propisao da stavljam ili pijem za to...kad je dr otišao razgovarala sam sa biologom i kad sam mu rekla što sam prošla rekao je da nisam trebala pristati na inseminaciju...pa odakle da ja to znam da mogu odbiti nešto što mi dr. predlaže, nisam ja doktor da si određujem što ću si raditi...to je jako razljutilo MM a i mene da ne idem više gore...po cijenu da nikad više ne idemo u postupak...
    a i naučili smo na rad dr L tako pa se njemu vraćamo...zvala sam ga da vidim koliko su inekcije , da znam računati, pa me obradovao sa cijenom lijekova

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..
    Ja sam bila prije desetak dana u Mađarskoj po ljekove-merional,30 kom 52000 forinti-oko 200 eura. Suprefact spray 9000 forinti.

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

meni nije rekao naziv, ali onda mislim da su to te...a ni ta cijena mi nije strašna za razliku od drugih...Tinkica jesi i ti kod dr. L...soriy na pitanju, nisam u toku...možda si negdje napisala

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

snow ja sam iz broda bila u petak u mađ. po ljekove ,za 15 merionala,suprefackt i cijela kutija choragon znaći u kutiji ti je tri komada ,platila 180 eur ilil oko 45 000 forinti,bila sam u siklosu,kontaktiraj me na pp poslat ču ti br.tel,ja sam od danas krenula ušmrkavati u srijedu idem na prvu folikolumetriju..

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

dali je netko išao kupovati inekcije u Mađarsku...meni je dr. L rekao da su tamo 5 eura...i da će mi trebati nekih 25 kom..ja se pripremam kod njega sljedeći mjesec..
    merional je odprilike 7-8 € a neka od cura će ti već dati broj ljekarne da ih naručis i onda odes po njih bar je bio prije 3 godine
    Posljednje uređivanje od laky : 24.10.2010. at 22:27

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

hvala vam

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure nemojte se ljutiti, ali zar ne bi bilo bolje da o IVF centru i dr. L. pričate na PDF Privatne klinke? Malo je zbunjujuće za one koji idu ili planiraju ići baš na VV

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj TrudyC prvotno napisa Vidi poruku
    Cure nemojte se ljutiti, ali zar ne bi bilo bolje da o IVF centru i dr. L. pričate na PDF Privatne klinke? Malo je zbunjujuće za one koji idu ili planiraju ići baš na VV
    X
    potpisujem malo zbuni

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

A na Privatne klinike cure traže info koje pišete ovdje.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

slažem se
    nisam ovih dana stigla detaljno pratiti, ali zuato ću vas sada zamoliti
    rekla bih da je prijelazni rok prošao
    dr.L. je započeo privatno s radom.

Molim da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!
    ovdje - http://forum.roda.hr/threads/58128-P...02#post1726402

Hvala

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj inna28 prvotno napisa Vidi poruku
    nana1976,ja sam prošli put primala Gonale,sad bi trebala Menopur pa me zanima kako si podnosila Menopur?Koja je razlika između Menopura i Gonala?
    Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.

MAJA14 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Oprosti što ovako upadam,smijem li znati gdje u Mađi tj.u kojoj ljekarni si bila.Hvala...pozzz Maja iz Osijeka spremam se kod dr.Lučingera privatno

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Bok cure,
    mi smo bili na postupku u 6mj i sada je opet stiglo vrijeme...sutra mi je treći dan, sada kako vidim po vašim iskustvima - prvo će krenuti kontracepcije, onda pikice...a ja sam se ponadala kako ću već sutra početi sa pikanjem...ništa, sve koje se već pikate želim vam što manje nuspojava i što više "rezultata", vi koje ste već u horizontali...nek vam je sa srećom ...držite figice sutra da sve prođe o.k.

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Potpisujem, bez ljutnje cure, možete vi nekada navratiti i nas nešto upitati kako na VV.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Baš sam o ovome razmišljala ovih dana i danas definitivno odlučila predložiti kad evo već imam više istomišljenika, stvarno je zbunjujuće, dr. Lučinger je sada privatnik kao i njegova klinika i tamo spada

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj gala1979 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure koje ste u postupcima, da li se zamrzavaju js na VV?
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    generalno DA, bilo je slučajeva, čak VV ima dvije trudnoće iz zamrznutih j.s. možda u međuvremenu i više (pa prošlo je više od godinu dana od uvođenja ovog debilnog zakona).

Ali kao i sve druge klinike, izbjegava se uopće dolaženja do velikog broja j.s., ide se koliko ja vidim u blaže stimulacije s manjim brojem j.s. tako da uglavnom i ne zamrzavaju. Rezultati zamrzavanja i odmrzavanja j.s. su katastrofalni.... još uvijek jako loši, imamo na forumu svega jednu forumašicu koja je uspjela iz odmrznute j.s.

Ja bih rekla da je to sporadično i da gotovo svi, pa i privatnici izbjegavaju zamrzavanje neoplođenih j.s.
    Znam da se su se zamrzavale js na VV jer sam i imala jednu taku neuspjelu trudnoću. Zanima ma da li se i sad u novoj postavi sa novim embriologom zamrzavaju js?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joj sorry Gala nisam shvatila iz tvog pitanja ali sam i zaboravila da si upavo ti imala trudnoću iz postupka s odmrznutom j.s.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj capka prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto pijem Yasmin i u kartici je 21 tableta a ne 28

tako je ,u yasminu je 21 tbl i moram sve do kraja popiti,asmo neke cure ne, a to im je dr naglasio.

tulipan83 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    U Zakonu nigdje nije definirano da se moraju vratiti SVE 3 OPLOĐENE JS, već samo da se oplodnja ograničava na 3 js. Dakle, svatko može tražiti da mu se oplode 3 js, a vrate 1 ili 2. Dr. te ne smije prisiliti da primiš sva 3 embrija ako ne želiš i pogotovo ne tražiti to napismeno, jer je to u tom slučaju protuzakonito.

u proslom postupku, imala sam 8 dobrih, dr.a me pitao koliko hocu da mi oplode pa mi je sam objasnio da ak hocu da mi oplode tri, onda te tri moraju vratiti, ja sam isla na dvije. po tome mislim, da "moraju " vratiti onoliko koliko oplode jer oplođene ne zamrzavaju, zamrzavaju samo ne oplođene. meni je sam dr. preporučio da se oplode 2 i da se one vrate, jer sam tek prvi put u postupku,pa ima vremena jos. dvije su oplodili, obje vracene al se nijedna nije primila, sad cu opet ici na 2, naravno ako ih bude.

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Eh tulipan, ali ti možeš reći da hoćeš oploditi 3 i da ćeš ih sve vratiti, a kad dođe transfer i kažu ti koliko ih zaista ima i kakve su kvalitete, ako su predobre kvalitete reći da ne želiš 3 nego 2 jer se bojiš trojki a da nisi znala da će tako ispasti. I to je sve po zakonu, a u biti ti povećava šanse za trudnoću, i objektivno govoreći, bolji je izbor za pacijenta (ako ne postoje moralne prepreke kod pacijenta zbog mogućeg bacanja jednog zametka). Jer nigdje u zakonu ne piše da se svaki zametak mora ženi vratiti. Dapače, piše da se ne smije kultivirati poslije 14. dana. Tak da ak se ostave u kulturi 7 dana (što je dozvoljeno), to je kao da ga bace, jer se tada više ne može vratiti ženi (odnosno može se vratiti ali slabe vajde od toga kad više nema šanse za implantaciju).

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pino, ako sam dobro popamtila, na VV-u se to nije dozvoljavalo, tj. onoliko koliko se oplodi, toliko se mora i vratiti (bez obzira što je zakon tu nedorečen i u zakonu to izrijekom ne piše, pa se ulazi u onu rubriku "tumačenje zakona") - traži se od žene da potpiše takav nekakav papir u tom smislu, jesam dobro skužila, VV-ovke?
    Posljednje uređivanje od ina33 : 25.10.2010. at 17:29

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dakle, papir se potpisuje prije oplodnje, prije nego što se zna kvaliteta embrija, a pacijentice ionako info o kvaliteti dobivaju od dr-a, ako se ne varam.

Šiškica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj slow prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure,
    mi smo bili na postupku u 6mj i sada je opet stiglo vrijeme...sutra mi je treći dan, sada kako vidim po vašim iskustvima - prvo će krenuti kontracepcije, onda pikice...a ja sam se ponadala kako ću već sutra početi sa pikanjem...ništa, sve koje se već pikate želim vam što manje nuspojava i što više "rezultata", vi koje ste već u horizontali...nek vam je sa srećom ...držite figice sutra da sve prođe o.k.
    mislim da ćeš odmah sutra u postupak, ljekova ima..
    Mislim da je cure slao na kontracepcijske jer se čekalo da dođe biolog (18.10.)..

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Cure,kakvo je stanje gore, ima li gužvi...ja sam naručena za četvrtak...ima li se smisla nadati da uđem u postupak sljedeći mjesec

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

molim vas lijepo da se sve dalje informacije o radu dr.L. i njegove nove klinike pišu na topicu o privatnim klinikama!

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Inna28 Neznam ni sama više kako sam prošla. Dosta dobro sam ih podnosila promjene raspoloženja i pred kraj lagani grčevi u jajnicima. Sada na gonalima već osjetim lagano jajnike odnosno doljnji dio stomaka me napinje. Ne znam koja je razlika između njih. I sama sam ga pitala da li su oni drugačiji dr. kaze mala razlika dalje nisam pitala. Kako si ti prošla sa gonalima.
    Dosta dobro sam ih podnosila,nisam imala nikakve nuspojave osim što sam samo jedan dan imala mučnine ( e sad jel to od Gonala ,ne znam).Uglavnom,imala sam samo punkciju i dobila nekvalitetne jajne stanice pa nisam išla dalje.....sad ćemo vidjet.želim ti puno sreće u postupku,drži se

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    Cure,kakvo je stanje gore, ima li gužvi...ja sam naručena za četvrtak...ima li se smisla nadati da uđem u postupak sljedeći mjesec
    Pa gužve nije u subotu bilo, a za ostale dane neznam i ja sam u četvrtak gore, ali rano ujutro. A što se tiće ulazak u postupak mislim da bi mogla kao što je rekla šiškica ljekova ima, e sada drugih faktaora ovisi. Sretno!

Tinkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni nije rekao naziv, ali onda mislim da su to te...a ni ta cijena mi nije strašna za razliku od drugih...Tinkica jesi i ti kod dr. L...soriy na pitanju, nisam u toku...možda si negdje napisala
    Nisam kod dr L,u Ljubljani smo u postupku. Ljekove kupili u Arkadu u Pećuhu.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Šiškica, hvala ti, hvala ti ...sutra ujutro je pregled, ali tako sam već nestrpljiva od čekanja, tako da mi još mjesec dana nebi najbolje leglo ...u prvom postupku sam bila na yaz kontracepciji i to dva mjeseca...a u biti imamo loš spermiogram, pa ni to ne znam zašto...

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj romanica prvotno napisa Vidi poruku
    Romanica, ja sam sutra ujutro gore pa javim kakva je situacija...

Tigrica84 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj niki78 prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav! ja sam danas imala transfer, ali mi je prvi put na vv pa ne znam koliko je različito od prije. bilo nas je 5 na punkciji, 4 na transferu, ide se na razgovor kod biologa (više da se upozna sa pacijenticom). uglavnom, svaki dan se nešto dešava, nekad je više nekad manje cura. ja imam samo pohvale za cijeli tim i doktora A. i sestre i biologa.
    potpisujem

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cure, danas sam bila na vv, gužve su izdržljive tj. sve je umjereno,s obzirom kako je prije bilo. Ja sam čekala sat i pol i dobila sam prvu piiikicu ...ovaj puta smo krenuli s gonalima, i to je to...ja sam u postupku . Pitala sam doktora jesu se snašli s obzirom na situaciju...rekao je da sve ide po planu i potvrdio da se sa biologom može razgovarati i da je vrlo pristupačan, što je jako bitno ...eto, sreću svima...od mene za sada toliko

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

sretno

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

i ja sam danas bila na Vuku sasvim drugim poslom pa sam svratila na odjel MPO. Uopće nije bilo gužve, oko 8 sati tek desetak ljudi (uključujući i muževe), a koliko su cure pričale tek jedna punkcija danas.

SLow ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak.

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam danas bila na Vuku sasvim drugim poslom pa sam svratila na odjel MPO. Uopće nije bilo gužve, oko 8 sati tek desetak ljudi (uključujući i muževe), a koliko su cure pričale tek jedna punkcija danas.

SLow ~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoj postupak.
    Znači kad se sve oduzme i zbroji trebamo biti zadovoljne. Ionako su se lošiji ishodi MPO na VV u zadnje vrijeme objašnjavao prevelikim gužvama. Sad je dio pacijenata na Vinogradskoj, dio kod dr. L, dio u Sloveniji pa prema tome očekujem samo poboljšanje.

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ja se iskreno nadam da će sve biti smirenije, ipak nam je sada samo dr A kojem je vjerujem isto lakše bar po pitanju kombiniranja njega i dr L...malo jedan, malo drugi... ( bar na same postupke mislim ) a i biolog ako je ovako kako se priča...mislim da bi to sve trebalo imati pozitivan učinak ( mislim naravno na nas koje smo imale sreće da nam ostane naš dr )

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Znači kad se sve oduzme i zbroji trebamo biti zadovoljne. Ionako su se lošiji ishodi MPO na VV u zadnje vrijeme objašnjavao prevelikim gužvama. Sad je dio pacijenata na Vinogradskoj, dio kod dr. L, dio u Sloveniji pa prema tome očekujem samo poboljšanje.
    e, moja gala, kad bi sve bilo tako jednostavno... losiji ishodi MPO na VV-u sigurno nisu bili posljedica guzvi vec naseg "divnog" zakona! guzve su na VV-u uvijek bile sasvim normalna stvar i unatoc njima VV je bio najuspjesnija klinika u Hr. tako da tvoja tvrdnja bas i ne drzi vodu...

svima zelim puno uspjeha, ali bojim se da nesto vecih uspjeha i nece biti sve dok se vise ljudi ne aktivira na drugom polju - rusenju zakona o medicinskoj oplodnji!

Gabi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    e, moja gala, kad bi sve bilo tako jednostavno... losiji ishodi MPO na VV-u sigurno nisu bili posljedica guzvi vec naseg "divnog" zakona! guzve su na VV-u uvijek bile sasvim normalna stvar i unatoc njima VV je bio najuspjesnija klinika u Hr. tako da tvoja tvrdnja bas i ne drzi vodu...

svima zelim puno uspjeha, ali bojim se da nesto vecih uspjeha i nece biti sve dok se vise ljudi ne aktivira na drugom polju - rusenju zakona o medicinskoj oplodnji!
    Potpuno se slažem. Teško mi je gledati kako se dobar dio pacijenata pomirio s ovakvim zakonskim rješenjem i ne želi se niti malo aktivirati da barem pokušamo nešto napraviti za kvalitetniji MPO u RH. Pogledajte kakve se stvari događaju u Poljskoj. Kod njih bi mogao biti donesen zakon o MPO-u još gori nego naš.
    http://forum.roda.hr/threads/60274-B...jetne-oplodnje

Mi, pacijenti kojima je potreban MPO, smo ti koji se moramo boriti za bolji Zakon a ne se pomiriti s trenutnom situacijom.

Javljajte novosti i sretno svima

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

slow sretno i svim curama.

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo da vam se i ja javim..konačno smo ušli u postupak..sprejam se i na menopurima sam od 21....što se tiče situacije čini mi se da je sve ok,tj ima dosta cura na transferima...

Moram napomenuti da mi je drago da se na forumu opet piše o postupcima čemu je forum i namjenjen...
    svim curama koje su ušle i normalno,onim koje čekaju na postupak,želim puno sreće i da nam se ispune želje...

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tarajan prvotno napisa Vidi poruku
    evo da vam se i ja javim..konačno smo ušli u postupak..sprejam se i na menopurima sam od 21....što se tiče situacije čini mi se da je sve ok,tj ima dosta cura na transferima...

Moram napomenuti da mi je drago da se na forumu opet piše o postupcima čemu je forum i namjenjen...
    svim curama koje su ušle i normalno,onim koje čekaju na postupak,želim puno sreće i da nam se ispune želje...

Sorry Tarajan, ovo što pišeš da ima dosta transfera, uopće ne stoji........... nažalost, možda uskoro, možda jednog dana opet na VV-u ali trenutno uopće ne stoji.

Ja iipak mislilm da forum nije namijenjen isključivo pisanju o trenutnim postupcima nego bi trebao i pokriva sve relevantne informacije o postupcima, o posljedicama zakona, o doktorima, lijekovima, etc.

Želim ti od srca mnogo sreće u tvom postupku, kao naravno i drugim curama s VV-a.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.10.2010. at 06:54

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kadauna, potpisujem!
    Posljednje uređivanje od mare41 : 27.10.2010. at 06:55

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

samo sam htjela ukazati na razlike koje objektivno postoje prema situaciji prije na Vuk Vrhovcu, uopće nažalost ne bih u ovome trenutku zaključila da je situacija zadovoljavajuća. Kao što sam ranije rekla, ekipa je nova, stari su samo ostali Alebić i sestre, dok su svi biolozi (ima ih 3, dvije mlade kolegice i Kniewald) novi i trebat će vremena da se ufuraju.

Novog liječnika za sada još nemaju a gužve s Vuka su nestale što je sigurno i posljedica činjenice da je Lučinger imao 70-80% pacijentica a Alebić tek ostatak kao i posljedica da su cure jednostavno odustale od Vuka. Bit će gore trudnoća, sigurna sam, mora, ali je pitanje koliko uz ovakvu novu situaciju i naravno uz ovaj debilni zakon koji u najboljoj klinici (naravno pod pretpostavkom da se klinika drži zakona) ne može pokazati bolje rezultate IVF-a nego 19-20% ma koliko god Milinović prikrivao i falširao rezultate.

No kako je Vuk moja matična klinika, jedva čekam prve rezultate ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 27.10.2010. at 07:01

gala1979 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Možda nas Milinović iznenadi u svojoj predizbornoj kampanji pa ukine pravilo trojke i zabrane zamrzavanja zametaka. Ne bih se čudila nakon onoliko izmjene zakona o pušenju u javnim prostorima. Ipak je njima vlast najslađa.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Možda nas Milinović iznenadi u svojoj predizbornoj kampanji pa ukine pravilo trojke i zabrane zamrzavanja zametaka. Ne bih se čudila nakon onoliko izmjene zakona o pušenju u javnim prostorima. Ipak je njima vlast najslađa.
    Zakon i jest donošen ovakav kakav je zbog ulagivanja i zadovoljavanja određenih, vladajućoj stranci interesantnih skupina, iako nema veze sa zdravom pameću. Ta skupina, jasno, nisu neplodni parovi. Tako da bih rekla da je vjerojatnost promjene zakona u predizborne svrhe otprilike jednaka vjerojatnosti da me danas u uredu u 13:25 pogodi meteorski kamen.
    Voljela bih da griješim, ali čini mi se da će ga samo još žešće braniti ako Poljaci dobiju sličnu verziju zakona..

molu avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

X na Kadaunu i aeneu

i aenea za meteor. Uspjela si me nasmijati - a to mi u zadnje vrijeme i nije česta pojava.

nana1976 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Hej cure šta je danas niko se ne javlja da li je koja bila gore, šta se događa.

Ela28 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure šta je danas niko se ne javlja da li je koja bila gore, šta se događa.

Evo ja bila jutros.Imam još za popiti 2 tablete yasmin i od petka počinjem sa Suprefact sprejom.Dobro da sam imala uopće toliko novca sa sobom za sprej i morala sam kupiti tetraborat vaginalete.Da se pripremim na još neki trošak pa me na vrijeme obavijestite.Dolazim opet 3.dan ciklusa.Danas koliko sam vidila bile su 2 cure za punkciju.Nije bila gužva.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •